Szampony do włosów

Dramers Look Expert, Intensive Repair Shampoo Szampon regeneracyjny do włosów suchych i zniszczonych

LOOK EXPERT Szampon do Włosów Suchych i zniszczonych 900 ml

• 1 grudnia 2018 o 18:53
    Jestem na nie 2/5
    Niestety ten szampon nie jest dla mnie ,moje włosy go nie lubią . Plusy : + duża butelka z pompką + wydajność Minusy : -nie ułatwia rozczesywania wręcz przeciwnie ..moje włosy jeszcze bardziej się plączą , robią się kołtuny ;( -włosy wyglądają na słabe i zniszczone -włosy strasznie się po nim elektryzują - przez niego mam straszne problemy z łupieżem :(
  • 31 sierpnia 2018 o 8:05
    Nieee!
    Szampon kupiłam w biedronce, do jego kupna zachęcił mnie opis producenta "Szampon regeneracyjny został opracowany specjalnie do włosów suchych i zniszczonych, które wymagają intensywnej pielęgnacji po różnego rodzaju zabiegach fryzjerskich". dodatkową zachętą była duża butelka oraz fajny dozownik w postaci pompki. Niestety właściwości szamponu nie okazały się w moim przypadku skuteczne. Szampon nie ułatwił mi nawet rozczesywania włosów, po ich umyciu były szorstkie i napuszone. Ponadto wywołał u mnie alergię - strasznie swędziała mnie głowa, miałam łupież. Podczas mycia dobrze się pieni i to chyba tylko tyle.
    Zalety:
    • duża butelka z pompką
    • wydajny
    • dobrze się pieni
    Wady:
    • reakcja alergiczna
    • w moim przypadku, nie poprawił kondycji włosów, nie ułatwił ich rozczesywania
    AnnLady
    13 lutego 2015 o 9:56
    super szampon za grosze
    Kupiłam ten szampon za niecałe 8 zł w Laboo w promocji. Duża butla z idealnie działającą pompką - rewelacja. Pomka się nie zacina jak przy niektórych innych, że aby nałożyć następną porcję trzeba chwilę odczekać aż pompka wróci do góry, tu jest super, od razu działa. Szampon: fajna konsystencja, nie za rzadka i nie za gęsta, dobrze się pieni, na włosy za ramiona nakładam naprawdę niedużą ilość w dłoń i mi wystarcza na ich umycie. Podczas mycia włosy są fajnie gładkie, a nie jak po niektórych szamponach takie tępe w dotyku. Zmywa się bez problemu, nie plącze włosów, wygładza je. Po myciu i tak nakładam odzywkę do włsów od połowy długości. Po wysuszeniu włosy są naprawdę gładkie bez puszenia się, nawet nie muszę używać szczotki okrągłej do ich wygładzenia, są też fajnie podwinięte do spodu tak jak lubię :) Ni eprzetłuszczają się szybciej niż zwykle - i tak myję co dwa dni. Jets bardzo wydajny. Z odzywką keratynową Kallosa tworzy dla mnie super duet dzięki któremu mam gładkie i błyszczące włosy. Na pewno wrócę do tego szamponu, nie od razu jak skończę ten - bo muszę mieć jakąś przerwę bo mi się komsetyk nudzi, chociaż jak dalej będzie tak działał jak teraz to kto wie czy nie kupię od razu. Polecam wypróbować naprawdę super, a ja mam wymagające włosy i nie lubię byle czego :) Minus jaki widzę teraz to ciemna, nieprzezroczysta butelka i nic nie widać zawartości. Używam tego produktu od: od kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego