Szampony do włosów

Pantene Hair Biology, De-frizz & Illuminate Shampoo Szampon `Wygładzenie i rozświetlenie`

notino.pl
Pantene - Szampon do włosów Defrizz & Illuminate 250 ml

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 października 2023 o 8:48
    Dobry :)
    Używałam tego szamponu oraz odżywki do włosów na samym początku jak była to nowość, super szampon i odżywka włosy były delikatne, nawilżone, odżywione, lśniące jak po wyjściu od fryzjera. Natomiast po jakimś czasie zakupiłam ponownie szampon i odżywkę i muszę powiedzieć, że miałam odczucie niestety, iż jakość tego produktu się znacząco zmieniła, nie miałam już takiego uczucia jak wtedy kiedy zakupiłam go wtedy kiedy była to nowość.
    Zalety:
    • delikatny, nawilża, wygładza
    Wady:
    • Na początku kiedy była to nowość efekty był super, później jednak się to zmieniło :)
    mbzkzbm
    29 sierpnia 2022 o 19:00
    Ujdzie
    Szampon zdecydowanie bez szału. Nie zapewnia ani wygładzenia, ani rozświetlenia w zadowalającym stopniu. Jest po prostu przyjemnym w zapachu szamponem, który sprawi, że włosy będą trochę bardziej miękkie. Tylko tyle.
  • 9 marca 2022 o 16:28
    Dobry szampon.
    Kupiłam z czystej ciekawości i muszę obiektywnie przyznać, że na tle innych szamponów drogeryjnych w tej półce cenowej a nawet droższych, wypada świetnie. Mimo, że pojemność w stosunku do ceny wypada średnio, szampon jest wydajny. Super domywa włosy, nie obciążając ich. Jest gęsty więc wystarczy niewielka ilość, dobrze się pieni, przyjemnie pachnie.
    asissa
    24 kwietnia 2021 o 21:34
    Warto było wydać parę zł więcej
    Zawsze chętnie wracam do podstawowej gamy kosmetyków pantene, które charakteryzują się niską ceną, pięknym zapachem i wydajnością. Tą serię testuję pierwszy raz, na razie tylko szampon i już mogę powiedzieć, że to jeden z moich ulubieńców. Na pewno zaopatrzę się też w odżywkę. Moje włosy są wysokoporowate, suche na końcach i rozjaśniane. Szampon je wygładził, ale nie obciążył jak to zazwyczaj się dzieje w gamach antyfrizz itp. Włosy są świeże, sypkie, widocznie bardziej lśniące. Pachną obłędnie nawet po paru godzinach. Szampon się obficie pieni przy użyciu małej porcji.
    Zalety:
    • Wygładzenie i nabłyszczenie
    • Brak obciążenia
    • Dostępność
    • Dozowanie/opakowanie
    Wady:
    • Szampon mnie dość dużo kosztował, ale jestem w stanie to przeżyć z takimi efektami
    _aniko_
    9 kwietnia 2021 o 12:14
    Nie, nie i nie!
    Mam puszące się włosy, więc zachęcona pozytywnymi opiniami sięgnęłam po ten szampon. Niestety po każdym użyciu niezależnie od dokładności spłukiwania, czasu mycia, stosowania odżywki lub nie, włosy się przetłuszczają po 24h! Do tego skóra głowy swędzi niemiłosiernie, a końce jak były spuszone tak są dalej.
    Zalety:
    • ładne i wygodne opakowanie,
    • zapach.
    Wady:
    • przetłuszcza,
    • nie zapobiega puszeniu,
    • swędzi po nim skóra głowy,
    • cena.