Szampony do włosów

Dessange Professional Hair Luxury, Blond Californien, Szampon do włosów blond i z pasemkami

Dessange Professional Hair Luxury Californien

Nasi użytkownicy zostawili 104 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 czerwca 2024 o 14:36
    Takiego szamponu szukalam
    Przy mojej wrażliwej i skłonnej do łuszczycy skórze głowy trudno jest mi znaleźć szampon, który mojej lepetynie nie zrobi kuku ( choć udało się mi odkryć kilka perełek). Taki, który nie tylko nie podrażnia mojej skóry głowy, ale i przy okazji będzie dobry dla moich skrajnie suchych, rozjaśnianych ( bo znowu jestem blondynką po niefortunnej przygodzie z szamponetka od Garniera) , to już w ogóle unikat. A jednak znalazłam takie cudo. Jestem autentycznie zachwycona ocenianym tutaj szamponem. Ale po kolei. Opakowanie to złota, lekko spłaszczona butla. Jest elegancko tak jakby. Sam szampon jest dosyć gęsty i ma kolor, który okreslilabym jako perłowy z odcieniem bieli. Pieni się akuratnie i bosko pachnie. Pachnie bowiem kwiatowo i kobieco - nie pogardziłabym tak pachnąca mgiełką do ciała. Jest też bardzo łagodny dla skóry głowy, w każdym razie mojej wrażliwej skóry lepetyny nie podrażnia, nie wywołał swędzenia ani łusek. I jakie piękne refleksy on wydobywa! Jestem farbowaną blondynką ( coś pomiędzy odcieniem 8 a 9, nieszczęsny szampon koloryzujący Garniera na szczęście się zmył). Natomiast ten szampon daje taki efekt jak u naturalnych blondynek , czyli jasnych włosów musnietych promieniami słońca. Wygląda to bardzo ładnie, jeżeli taki jest kalifornijski blond, to ja chcę go mieć . Polecam blondynkom naturalnym, polecam blondynkom farbowanym. Te świetliste refleksy są naprawdę boskie. Szampon jest dostępny w Hebe. Według mnie jest absolutnie wart swojej ceny, często też można kupić go w promocji. Naprawdę polecam, blondyneczki!
    Zalety:
    • wydobywa świetliste refleksy
    • pięknie pachnie
    • jest łagodny dla skóry glowy
  • 17 lutego 2024 o 19:22
    Wydobywa refleksy, delikatnie oczyszcza
    Mam naturalne blond włosy. Niestety są matowe i przesuszone. Ten szampon jest stworzony z myślą o włosach takich jak moje. Doskonale je pielęgnuje, nawilża, wydobywa świetliste refleksy. Włosy wyglądają po umyciu zdrowo. Są wygładzone, miękkie i pełne blasku. Mogę cieszyć się włosami o idealnym odcieniu. Szampon ma lekką konsystencję i delikatny zapach. Opakowanie jest wygodne w użyciu.
  • 1 lutego 2024 o 20:55
    Delikatnie oczyszcza i nabłyszcza
    Od roku farbuję włosy na blond. Są przez to cienkie i słabe. Ten szampon stosuję regularnie. Ma delikatną nie wysuszającą włosów formułę oczyszczającą i nabłyszczającą włosy. Dobrze się rozprowadza i pieni. Ma subtelny zapach. Zapewnia moim włosom regenerację. Dopasowany jest do potrzeb moich włosów.
    Alexwin
    4 października 2023 o 11:44
    Najlepszy!
    Mam włosy gęste ale cienkie,regularnie rozjaśniane. Łatwo z wyborem szamponu oczywiście nie jest. Szampon Dessange jest moim ulubieńcem. Po pierwsze uwielbiam jego zapach ❤️ świetnie myję i nawilża, włosy po umyciu są sypkie i dociążone. Stosuję go z odżywką z tej samej serii i ten zestaw sprawdza się u mnie idealnie.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Dociążenie
    Wady:
  • 16 grudnia 2022 o 11:59
    Ideał do włosów rozjaśnianych ♥️
    Na wstępie witam wszystkich:-) . Recenzja dotyczy produktu, który zakupiłam w drogerii Hebe. Z racji tego, że mam włosy rozjaśniane szukam produktów odpowiednich pod tym kątem. Po wielu doświadczeniach z różnymi kosmetykami dobrałam sobie odpowiednią pielęgnację. Metoda OMO czy naturalne kosmetyki nie są niestety dla mnie. Muszę dbać o dobre nawilżenie włosa, jego regenerację i odbudowę. Najlepiej służą mi kosmetyki profesjonalne. Linia Dessange jest idealna. Przetestowałam właściwie całą serię od tej do blondu po nawilżającą, regenerującą jak również krem tonujący. Są to kosmetyki naprawdę najwyższej jakości. Włosy farbuję co 4 do 5 miesięcy, bo nie mam potrzeby częściej. Odrost, który się delikatnie tworzy jest tak naturalny, że mogłabym spokojnie chodzić co 6 miesięcy. Dzięki tego typu kosmetykom czuję, że dbam o włosy najlepiej jak mogę. To powiew luksusu, pielęgnacja na najwyższym poziomie i ochrona koloru oraz wydobycie z zabiegu rozjaśniania pięknych, świetlistych tonów. Polecam każdej blondynce.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • regeneracja
    • rozświetlenie
    • brak obciążenia
    • piękny zapach
    • powiew luksusu ujmując wszystko razem
    Wady: