Lovely, Lights On Me (Wypiekany puder rozświetlający)

Lovely, Lights On Me (Wypiekany puder rozświetlający)

Średnia ocena użytkowników: 3,4 /5

Pojemność 12 ml
Cena 15,00 zł

Dzięki technologii wypiekania, rozświetlacz niezwykle delikatnie aplikuje się na twarzy. Formuła wysoko napigmentowana, wydajna i bardzo trwała. Idealnie rozprowadza się, nie pozostawiając smug. Efekt: naturalnie i zdrowo podkreślone kości policzkowe o kuszącym charakterze.

Cechy produktu

Rodzaj
prasowane
Pokaż wszystkie Schowaj

Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!

Dodaj go do naszej bazy!

Recenzje 20

Średnia ocena użytkowników: 3,4 /5
Więcej ocen Schowaj

5 /5 HIT!

Wykorzystała: jedno opakowanie

Idealny

Dla mnie idealny na codzień - nie da się nim przesadzić. Daje efekt delikatnej, pięknie rozswietlonej skóry.
Ktoś pisał o dużej ilości brokatu - chyba mówimy o innym kosmetyku?
Martwi mnie zniknięcie tego produktu z półek w Rossmanie, ale mam nadzieje, że to chwilowe :))

Nie dla mnie

Bardzo ładny kolor, w zależności jak się nabierze będzie inny poblask. Niestety zupełnie wykluczył go brokat, dużo brokatu. Opakowanie wydaje się być słabo wykonane.

Wykorzystała: jedno opakowanie

polecam

Kocham ,wielbię ! najlepszy rozświetlacz jaki miałam ( a przetestowałam sporo ). Bardzo wydajny , używam codziennie od ponad roku i nic nie ubyło. Na twarzy daje efekt "tafli" ,pięknie się błyszczy i jest bardzo trwały. Nie osypuje się . nie podrażnia ani nie zapycha. Jestem bardzo zadowolona i nie wyobrażam sobie makeup-a bez niego.

Wykorzystała: kilka opakowań

• Stosunek jakości do ceny: 4

Czesto wracam.

Zawsze do niego wracam, chocbym nie wiem ile rozswietlaczy wyprobowala, ma u mnie miejsce specjalne.
Uzylam razem z Mama wiele opakowan tego produktu i Mama nieustannie jest z niego zadowolona.
Ja maluje tylko kosci policzkowe i odrobine podkreslam luk kupidyna i grzbiet nosa, przy takim uzywaniu jest bardzo wydajny.
W zasadzie w kazdym z opakowan rozwalil sie mechanizm zamykania, odpadla pokrywka, takze minus za wykonanie.
Co do koloru, i dzialania, ladnie podkresla to co trzeba jednak gdy nalozy sie go za duzo efekt moze byc odwrotny i mozna zaczac swiecic sie na niebieskawo, bo ma duzo srebrnego pigmentu az wpadajacego w niebieski ten rozswietlacz. Duzo drobinek kakby brokatowych, ja lubie ten efekt.
Nie znika szybko ze skory, w zasadzie do momentu demakijazu wyglada dobrze.
Jest tani i dostepny. Polecam razem z Mama!

Kupiony w: Drogeria internetowa

• Zgodność z opisem producenta: 2

No nie bardzo

Rozświetlacz kupiłam za kilkanaście złotych w drogerii internetowej. Polowałam na Gold Highlighter, ale niestety był niedostępny. Postanowiłam więc pocieszyć się tym.

Wizażanki najczęściej polecają:

świetny

Uwielbiam ten rozświetlacz, bardzo wydajny, daje zimną poświatę, drobinki niewidoczne. Rewelacyjny kosmetyk jak na tę cenę. Bardzo wydajny, chyba nigdy się nie skończy. Jak mam go na sobie każdy się pyta czym się malowałam. Efekt zależny od tego ile nałoży się kosmetyku na twarz.

4 /5

Nie wie, czy kupi ponownie

Kupiony w: Nie podano

dużooo brokatu

Używam go jako rozświetlacza w formie pudru zrobiłby ze mnie świecącą choinkę. Bardzo pięknie się mieni, ja lubię dużo brokatu w rozświetlających kosmetykach więc od razu przypadł mi do gustu. Pięknie rozświetla, nadaje cerze zdrowego blasku i długo się utrzymuje. Bardzo ładnie się prezentuje w opakowaniu. Zapach średnio mi się podoba ale to tylko mały minus.

• Wydajność: 3
  • Trwałość: 3

Zdecydowanie nie.

Do zakupu skusił mnie piękny wygląd rozświetlacza. Niestety na twarzy nie wygląda już tak pięknie. Duże drobinki brokatu wyglądają koszmarnie. Nie polecam.

• Wydajność: 4
  • Trwałość: 1
  • Stosunek jakości do ceny: 1

Nie polecam..

Według mnie rozświetlacz ma bardzo ładny odcień i bardzo ładne opakowanie ale sa to chyba jedyne plusy...
Jest bardzo nie trwały, posiada bardzo duże drobinki, zapłaciłam za niego 15 zł, ale nie jest wart swojej ceny.
Nie polecam!

Kupiony w: Otrzymałam w prezencie

• Zgodność z opisem producenta: 2
  • Stosunek jakości do ceny: 2

Średni

Szału nie ma. Niestety nie powalił mnie na kolana. Strasznie się osypuje, drobinki brokatu są za grube i jak dla mnie nie nadaje się to na rozświetlacz. Dostałam go w prezencie więc nie wiem za ile został kupiony, jednak na pewno sama nie kupiłabym go za żadne pieniądze. Jedynym plusem jest to, że ładnie prezentuje się do rozświetlania wewnętrznego kącika oka. Starcza na długi czas, niestety jak dla mnie nie jest on trwały (chyba że w połączeniu z bazą jeżeli chodzi o makijaż oka)

Nie wie, czy kupi ponownie

• Stosunek jakości do ceny: 2

Nie tego oczekiwałam

Hmm, zacznę od tego, że spodziewałam się czegoś innego. Kupiłam go na promocji bodajże za 12zł. Czy żałuję? Ciężko powiedzieć .. Jest w ładnym opakowaniu, ładnie wygląda ale.... i tego ale jest niestety sporo więc zacznę od minusów:
-zapach, dość dziwny, bardzo sztuczny i mało przyjemny
-wielkie drobinki brokatu-raczej nie nadaje się na co dzień, łatwo z nim przedobrzyć
-łatwo się osypuje
trochę mało praktyczne opakowanie (wypukłe u góry i ciężko się otwiera)

dobra teraz może jakieś plusy
+ładne opakowanie
+ładne kolory, dość chłodne
+z tyłu podpowiedź jak używać
+cena dość dobra jak na rozświetlacz
+dobry na imprezę czy inną tego typu okoliczność
+wydajność

No i stwierdzę tylko jeszcze, że jestem ciekawa jak się sprawdzi jako cień na powiekach bo jeszcze nie wypróbowałam. Z mojej strony jako rozświetlacz raczej nie polecam.. Chociaż dla początkujących ujdzie...

1 /5

• Wydajność: 4
  • Zgodność z opisem producenta: 1
  • Stosunek jakości do ceny: 1

Nienawidzę go!

Szukałam rozświetlacza, zobaczyłam piękny wypiekany puder i nie sprawdziłam jak działa! Nie wiem co mnie podkusiło aby go wziąć. Nie dałabym mu nawet jednej gwiazdki bo nawet na tyle nie zasługuje.
Jedynym plusem jest ładny wygląd i cena.
Minusy:
- gruby brokat, jak z sylwestrowej sukni
- nie trzyma się długo
- źle wygląda na mojej cerze
- nie tworzy tafli

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1