Pomadki i szminki

Oriflame The ONE, Colour Unlimited Matte Lipstick Matowa pomadka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 stycznia 2021 o 14:19
    Koralowa miłość
    Jestem pozytywnie zaskoczona trwałością tej pomadki, bo w sumie kupiłam ją przez "przypadek", bo na spokojnie trzyma się kilka - kilkanaście godzin, a przypominam, że jest to jednak nie płynna pomadka, a coś bardziej w tylu szminki. Nie wysusza ust zbytnio, trzyma się ładnie, kolor mam 33366 czyli koral. Przeeeeeepiękny kolor!
    Zalety:
    • trwałość
    • kolory
    • piękny mat
    Wady:
    • niedokładność przy malowaniu (ciężko kontury zrobić dokładne)
  • 11 stycznia 2020 o 16:01
    Dobrej jakości pomadka
    Oriflame, The ONE, Colour Unlimited Matte Lipstick (Matowa pomadka do ust) odcień - berry crush. Mocno kryjąca szminka o matowym wykończeniu, ładnie się rozprowadza, można budować kolor, odporna na ścieranie, nie brudzi. Jak każda matowa pomadka lekko wysusza usta, ale jak się o nie codziennie dba poprzez nawilżanie nie ma z tym problemu. Jedna delikatna poprawka w pracy i wszystko jest ok. Duży wybór kolorów.
    Zalety:
    • dobrze kryje
    • odporna na ścieranie
    • duży wybór kolorów
    • wygodna aplikacja
    • nie rozmazuje się
    Wady:
    • większość kolorów bardzo odważnych
    RM90i
    7 września 2019 o 14:49
    Dobra ale bez rewelacji
    Pomadka The One Colour Unlimited Matte Lipstic z Oriflame nie jest trwała i nie zastyga. Jest to pół mat, nie wysusza ust. Dużym jej plusem jest to że wżera się w usta. Po zjedzeniu posiłku pomadka schodzi z ust ale kolor zostaje tzn.pigment wrzarl się w usta co u mnie plusuje.
    Zalety:
    • kolorystyka,
    • ładne opakowanie,
    • pigment pomadki wrzera się w usta
    Wady:
    • kiepska trwałość
    Mikmal
    21 maja 2019 o 8:27
    Dla fanek matowych pomadek może pozostawić po sobie maleńkie ale...
    Pomadkę Oriflame, The ONE, Colour Unlimited Matte Lipstick otrzymałam od wizaż za udział w jednym z konkursów z okazji 18- tych urodzin wizażu- za co pięknie dziękuję. Sama raczej nie miała bym możliwości przetestować tego kosmetyku- najzwyczajniej w świecie nie po drodze mi z kosmetykami tej marki.... Jednak od początku co na wstępie warto zaznaczyć fanką trwałych matowych pomadek do ust jestem nie od dziś. Kobieta zmienną jest co za tym idzie nie odmawiam sobie również w żadnym razie połyskujących czy wszelkiego rodzaju innych kolorowideł, które widać już z odległości kilometra zanik ktokolwiek mnie zauważy :) Podsumowując mat i błysk na ustach bardzo lubię- zaś to na co konkretnie dziś się decyduje zależy od wielu czynników... :) Ze spraw czysto technicznych jeśli chodzi o produkt mamy tutaj elegancką czarną skuwkę. Wykonaną z plastikowego, połyskującego materiału. Ogólnie jeśli mowa o trwałość i wykonanie po naszym wspólnym czasie ( a będzie tego już dobre pół roku) nie mogę mieć absolutnie żadnego zastrzeżenia,. Napisy się nie ścierają, Sama skuwka lekko porysowana- jednak jak dla mnie jest to normalne i zrozumiałe. Wykończenie samej pomadki dopracowane jest fioletowymi wstawkami. Ogólnie design bardzo przyjemny dla oka- robi wrażenie produktu jak by luksusowego :P :) Przechodząc do meritum odcień, który oceniam tj. ETERNAL FLAME- a tak po polsku czerwień zdecydowana czerwień idąca wyraźnie w tony soczystej, rażącej, neonowej pomarańczy. Kolor na ustach prezentuje się bardzo okazale- i co ważne zdecydowanie zwraca uwagę na właścicielkę... Owszem jest to odcień z którym trzeba pracować ostrożnie- nie zaaplikuje go na każdą okazję i do bądź jakiej kreacji czy okazji. Nazwała bym kolor raczej mocno teatralnym :) Formuła pomadki zbita, bardzo przyjemnie pachnąca na ustach. Przy regularnym stosowaniu noszeniu jej regularnie całymi dniami ważna jest wieczorna pielęgnacja aby nie przesuszyć ust- ponieważ mat sam w sobie lubi pogorszyć kondycję ust. Tego niestety doświadczyłam z ta pomadką... Natomiast jeśli mowa o trwałości tutaj moim zdaniem jest tak o średnio... Dlaczego... Mianowicie pierwsza aplikacja bez żadnego problemu. Produkt pięknie sunie po wargach. Zero nierówności- owszem temat wprawnej ręki też swoje robi jednak przy dokładaniu i poprawkach lubi się rolować, zbierać w kącikach ust co niestety nie wygląda estetycznie. Tak więc z poprawkami koniecznie ostrożnie przy pomocy lustereczka aby sprawdzić czy wszystko jest tak jak należy. Warto mieć na uwadze w ciągu dnia aby zaglądnąć w lustro i sprawdzić swoja urodę :) jak pomadka się miewa. Odnoście wydajności i zużycia pomadki w tego tupu kosmetykach uważam temat za mocno indywidualny. Mianowicie wszystko zależy od częstotliwości z jaką będziemy sięgać po pomadkę. Ja po naszym wspólnym czasie zużyłam około 1/4 sztyftu więc stwierdzam, ze dość sporo. Podsumowując cieszę się, że miałam możliwość przetestować produkt na własnej skórze, jednak wiem, że nie rozszerzę swojej oferty o pozostałe odcienie. Fakt rolowania się pomadki jest dla mnie minusem za który zmuszona jestem odjąć jedną gwiazdkę.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 15 kwietnia 2019 o 20:41
    Świetny mat!
    Mam dwa kolory: red passion - piękna, głęboką czerwień, vivid pink - intensywny, trochę neonowy róż. Bardzo fajny mat, nie wysusza ust a przy tym jest bardzo trwała. Kolory które posiadam są przepiękne.
    • Konsystencja
    • Nie wysusza