Pomadki i szminki

Maybelline New York Superstay, Teddy Tint Tint do ust i policzków

Maybelline Super Stay Teddy Tint pomadka w płynie 30 Coquettish 5ml
Maybelline Super Stay Teddy Tint Pomadka do Ust 10 Current Mood

Nasi użytkownicy zostawili 172 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 marca 2025 o 23:53
    Spodziewałam się po nim więcej
    Po natknięciu się na reklamę tego produktu od razu pognałam do drogerii aby go kupić. Zachwycił mnie efekt jaki miał dawać - delikatne ombre na linii ust i możliwość budowania krycia. Niestety, jak dla mnie produkt nie był wart wydanych pieniędzy. Za 50 złotych (cena promocyjna) otrzymałam tint który do prawda robi ładny efekt przejścia na linii ust, ale jednocześnie niesamowicie szybko się grudkuje i zjada, mimo dobrze nawilżonych ust. Nie ma znaczenia czy jem, piję czy nie robię zupełnie nic - wystarczy godzina i po produkcie zostają nieestetyczne grudki. Niestety rozczarowanie roku.
    Zalety:
    • efekt ombre na linii ust
    • ładna gama kolorystyczna
    • możliwość budowania krycia
    Wady:
    • robią się nieestetyczne grudki
    • szybko się zjada
  • 24 lutego 2025 o 10:05
    Nic zachwycającego
    Szczerze? Jak zobaczyłam ten tint na reklamach od razu wiedziałam że to jest to czego potrzebuje. Mam suche usta i myślałam, że ta formuła będzie miała w sobie to coś i odmieni moje życie raz na zawsze. Niestety mimo mocnego nawilżenia przed makijażem (nakładam produkt na końcu makijażu gdzie balsam już zdążył ujędrnić i nawilżyć usta) robią się ogromne grudki i wchodzi mi w suche skórki. Na początku wydawał się być naprawdę super jednak gdy pojawiały się grudki zmywałam go a efektu tintu na ustach brak. Może ja źle rozumiem to działanie, ale napewno produkt jest warty testów.
  • 20 lutego 2025 o 23:52
    Uroczy Teddy Tint
    Produkt zakupiony w Rossmann ma klasyczne opakowanie przyjemny zapach aksamitną konsystencję dobrą pigmentacje krycie jest łatwy w aplikacji szybko zastyga nadaje ustom ładny kolor matowym aksamitnym wykończeniu ma dobrą trwałość. Wybrany odcień nr 40 Petalcore różowy w chłodnym odcieniu.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Zapch
    • Konsystencja
    • Pigmentacja
    • Krycie
    • Szybko zastyga
    • Komfortowy na ustach
    • Ładny kolor o aksamitnym wykończeniu
  • 17 lutego 2025 o 21:47
    Jest dobrze, ale może być lepiej
    Gdy zobaczyłam reklamę tych tintów na yt, rzuciłam się jak dzika świnia na trzy na raz XD. To było trochę głupie, ale mam wnioski po kilku tygodniach żonglowania między tymi trzema kolorami: 25: Baby tee, 30: Coquettish, 50: Wild at heart. Wnioski ogólne mam dosyć pozytywne. Tint faktycznie jest tintem, jakkolwiek idiotycznie to nie brzmi. Ma lekką, pachnącą formułę, która nie męczy ust, chociaż wzmożona pielęgnacja między jego noszeniem jest u mnie wskazana. Jeśli chodzi o odcień 25 i 30, to ich odcienie najlepiej nadają się na tinty. 30 szczególnie skradła moje serce. Niestety odcień 50.. no cóż, od początku miałam złe przeczucia. Te kolor jest zwyczajnie zbyt ciemny, żeby robić za tint, choć najbardziej się na niego nakręciłam, gdyż lubię takie ciemne kolory na co dzień. Przy nałożeniu jednej warstwy tak, jak to robię przy pozostałych dwóch, robią się dziury i tint wygląda nieestetycznie. Próbowałam zatem używać tintu jako zwykłą pomadkę matową- guzik, zeszła po godzinie i zdarła się nieestetycznie. Muszę też dodać, że wszystkie pomadki bardzo trudno schodzą z ust, ale z drugiej strony, nie muszę się nim przejmować w ciągu dnia. W skrócie: 25 i 30 bardzo fajne, ale 50 jak wrzód na d... toaletce.
    Zalety:
    • tint faktycznie jest tintem
    • ładnie wygląda na ustach
    • trwała
    Wady:
    • mocno przesusza usta, ale da się przeżyć
    • niektóre kolory nie nadają się na tint
    • kolory w gamie dosyć podobne
  • 13 lutego 2025 o 19:48
    trwałość i komfort noszenia!
    Pomadka w płynie Super Stay Teddy Tint to świetne połączenie długotrwałej formuły i komfortowego wykończenia. Konsystencja jest lekka, łatwo się rozprowadza i nie tworzy uczucia lepkości. Kolor jest intensywny, dobrze napigmentowany i pozostaje na ustach przez wiele godzin bez konieczności poprawek. Pomadka nie wysusza ust i nosi się bardzo wygodnie, nie pękając ani nie osypując się. Wykończenie jest naturalne, lekko matowe, ale jednocześnie zapewnia efekt zdrowych, pełnych ust. Świetnie sprawdzi się na co dzień i na większe wyjścia, gdy zależy nam na trwałym, a jednocześnie komfortowym makijażu ust.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl