Kremy uniwersalne

Pose Cosmetics Protective Face Cream Ochronny krem do twarzy

ivva1
    19 maja 2017 o 11:20
    Bez szału.
    Od kremu za ok 100 zł oczekiwałam czegoś więcej. Krem nawilża. Skóra nie jest po nim napięta. Podczas stosowania kremu po umyciu twarzy ściąganie również się nie pojawiało.. Nie zauważyłam ani napięcia ani wygładzenia skóry twarzy. Nie zmniejszyło też przetłuszczania mojej strefy T/ skóra mieszana ze skłonnośćią do przetłuszczania w strefie T/ . Nie chronił też mojej skóry przed promieniami UV, ponieważ pojawiły się od słońca lekkie przebarwienia. Nie wyczuwam w nim żadnego zapachu. Wydajność na twarz szyję i dekolt-3 pompki. Ma bardzo ładne, estetyczne i higieniczne opakowanie. Wystarczył mi na ok 5 tygodni.
  • 27 maja 2015 o 17:15
    Protectice face cream-chronimy, nawilżamy i tonizujemy skórę twarzy.
    Protectice face cream znajduję się w wygodnej metalowej butelce, która posiada dozownik ten zaś przez cały czas stosowania sprawdza się bardzo dobrze, zatem nie ma obawy, że nam się będzie po jakimś czasie zacinał. Szata graficzna jest prosta i przyjemna dla oka oraz pasuję do idei kosmetyków organicznych. Konsystencja kremu jest bardzo leciutka, szybciutko wchłania się w skórę twarzy, nie pozostawia tłustej warstwy, czy uczucia lepkości zatem idealnie nadaje się do stosowania rano jako krem pod makijaż i tak właśnie go stosowałam. Zapach jest ziołowy.Z początku mnie nie co drażnił aczkolwiek po czasie już się przyzwyczaiłam i można tego nie uznawać za minusa. Jeśli mam być z wami szczera to jeśli chodzi o ten kosmetyk to nie widzę w nim żadnych minusów ponieważ spełnia obietnice producenta oraz jest wygodny w stosowaniu 1. Krem bardzo fajnie nawilża skórę twarzy. 2. Nawilża ale nie zapycha przez co osoby z mieszaną cerą (ja) mogą go bezpiecznie stosować bo do tego i tonizuję naszą twarz, czyli wspomaga pracę naszych gruczołów. 3. Łagodzi małe podrażnienia na skórze. Po stosowaniu tego kremu moja cera mniej się świeci szczególnie w strefie T, a więc nie muszę się obawiać, że po 5 minutach będę się błyszczeć. Do tego moja skóra jest bardzo dobrze nawilżona, wygładzona i miękka. Jeśli chodzi o sprężystość i jędrność to moja twarz nie ma z tym żadnych problemów, a wręcz jest idealnie ale tez nie jestem aż tak dojrzała aby martwić się o jędrność skóry na twarzy :D Używam tego produktu od: 50 Ilość zużytych opakowań: 1-50ml