Olejki do włosów

Saryna Key Pure African Shea Oil Olejek regenerujący z masłem shea

Saryna Key Olejek Regenerujący Do Włosów Suchych Uszkodzonych Rozdwajających Się 110 ml

• 19 stycznia 2019 o 21:48
    Kocham ten olejek!
    Moja ultra wrażliwa pamięć zapachowa nie mogła przejść obojętnie obok tego obłędnego olejku, którego zapach wprawia mnie w doskonały nastrój i przenosi w błogość, wydziela serotoninę i koloruje świat. Mój zmysł węchu kasuje w blokach wszystkie psy gończe. Olejek oprócz cudownego zapachu rewitalizuje końcówki włosów, dyscyplinuje i wygładza. zapach trzyma się długo i każdy ruch głową go potęguje. Malutka buteleczka to koszt 15zł koniecznie spróbujcie. ULUBIONY!!!!!
  • 5 stycznia 2018 o 20:26
    Mistrz dla grubych i niesfornych włosów. Uwielbiam!
    Bardzo długo nie mogłam znaleźć sposobu na swoje włosy. Są dość grube, i objętościowo jest ich dużo i ciężko czasem z nimi współpracować a fryzurę ujarzmić. Myślałam, ze sekret pięknych włosów będzie tkwił w maskach, odżywkach, szamponach itp. Bo to prawda, to również ważne kroki w pielęgnacji moich włosów, jednak dopiero olejki przyniosły im wybawienie. Jednak i tu sprawa okazała się niezbyt oczywista bo długo nie mogłam trafić na olejek, który nakładany na wilgotne włosy współpracowałby z nimi idealnie, nie sklejając, nie tłuszcząc. Na markę Saryna Key trafiłam przypadkowo, kiedy w jednym z konkursów wygrałam zestaw mini produktów. Tam właśnie natrafiłam na miniaturę tego olejku. Było to 10 ml, jednak olejek jest bardzo wydajny więc starczył mi na miesiąc regularnego użycia. Olejek ma wspaniały, orientalny i rozpieszczający zapach. Byłam ciekawa tej marki bo nigdy o niej nie słyszałam. Zgłębiając info dowiedziałam się, że Saryna Key to znana marka fryzjerska z Izraela, która za cel postawiła sobie naturalne dbanie o włosy swoich klientek. Jeśli chodzi o działanie kocham tej olejek i wiem, że długo nie zastąpie go innym. Jest drogi ale warto było zainwestować bo moje włosy pokochały go bez reszty. (110ml-ok.100zł)Wcieram olejek w osuszone ręcznikiem włosy, daję porządną kroplę wielkości fasolki. Włosy otulają się pięknym zapachem, ale co ważniejsze natychmiast robią się gładkie, nie plączą się i stają się ujarzmione a układanie ich na szczotce to przyjemność. Po wysuszeniu włosy są sypkie, mają piękny połysk i wyglądają zdrowo. Po stosowaniu tego olejku przez około pół roku widzę, że włosy są dużo zdrowsze i przestały wypadać, a rozczesując je na szczotce prawie nie zostają żadne włosy. Włosy widocznie się wzmocniły a olejek także wspaniale zabezpiecza je podczas układania. Bardzo dobry jakościowo produkt i warty swojej ceny.
    Zalety:
    • Piękny zapach olejku
    • Wspaniale wszechstronne działanie na włosy: wygładza, wzmacnia, chroni włosy podczas układania, włosy mniej wypadają
    • Bardzo wydajny
    Wady:
    Kittels
    20 listopada 2017 o 19:28
    Krzywdy nie robi
    Marki nie znam kompletnie, ale na już potrzebowałam odżywki do moich przesuszonych blond końcówek. Zazwyczaj tego nie robię, najpierw studiuję opinie, ale mi się spieszyło i pani w kosmetycznym mnie namówiła. Zgodnie z jedną opinią którą udało mi się później znaleźć na eBay, olejek włosów nie obciąża, za co mu chwała. Włosy mam cienki, rozjaśnione, więc końce po myciu są splątane. Dwie krople olejku roztarte w dłoniach i wtarte we włosy krzywdy nie czynią - włosy (moje), tłuste nie są. Są za to sypkie. Nie do końca to lubię, bo z jednej strony ładnie się błyszczą i ładnie się z ruchem głowy poruszają, ale mniej podatne są na działanie moich kosmetyków do stylizacji. Zapach przyjemny, akurat w tych kosmetykach ma dla mnie trzeciorzędne znaczenie - zapewne komuś pasować nie będzie, ale to nie perfumy przecież. Ogólnie jestem zadowolona, bo nie robi z włosów strąków, co utzymuje się przez cały dzień i włosy ładnie się prezentują. Na pewno do końca buteleczki zużyję.
    Zalety:
    • Zapach.
    • Działanie na włosy.
    • Dostępność wersji mini - 10 ml.
    • Cena wersji mini - 9 pln.
    • Wydajny.
    Wady:
    • Opakowanie mini mogłoby mieć końcówkę do kropli.