Mydła

White Flower's Experience Naturalne mydło solankowe w płynie

Stara wersja produktu

• 4 kwietnia 2023 o 19:12
    Bardzo dobry mydło.
    Mydło pachnie bardzo delikatnie, jest w plastikowym opakowaniu z pompką, o pojemności 300 ml. Mydło jest lejące, żelowe, bardziej przypomina emulsję. Pieni się dobrze, jest bardzo ekonomiczne, łatwo się spłukuje. W składzie produktu znajdują się m. in. woda morska, sól potasowa i gliceryna. Produkt doskonale radzi sobie z oczyszczaniem dłoni, a przy tym ich nie podrażnia, moja skóra jest mięciutka i przyjemna w dotyku. Mydło jest dostępne w Rossmannie. Mydło regularnej cenie kosztuje ok. 13,99 zł.
  • 30 stycznia 2023 o 17:16
    Świetne mydełko!
    Stosuje od kilku miesięcy, jedno z moich ulubionych do kąpieli. Przy dłuższym stosowaniu skóra jest gładsza, bardziej miękką. Nie ma drażniącego zapachu, bardzo fajnie pięlęgnuje. Mam wrażenie że odżywia nawet skórę ???? bardzo lubię kosmetyki z tej serii więc szczera polecajka. Są bardzo tanie więc warto zwrócić uwagę przy okazji zakupów
    Piegus_
    25 kwietnia 2022 o 21:53
    Pomaga w walce z wypryskami
    Mydło solankowe w płynie ,to produkt który zostanie ze mną na dłużej, ponieważ jest ono bardzo wydajne :) Używam to mydło do mycia twarzy i serio bardzo fajnie mi się ono sprawdza, jest to produkt, który rewelacyjnie oczyszcza skórę i nie daje takiego efektu ściągnięcia ,a ja tego nie lubię. Konsystencję ma przyjemną i bardzo miło się go używa. Jego zapach jest miły , ma super skład i moja twarz bardzo polubiła to mydło ,ponieważ w ogóle mi nie podrażnia skóry i jej nie wysusza :) To mydło ma u mnie wielki plus za to, że pomaga mi w walce z wypryskami i jest uniwersalne, dlatego można myć nim całe ciało :) Na stronie internetowej producenta opakowanie zastępcze kosztuje 10,99 zł , a normalne 13,79 zł W Rossmanie kosztuje normalne opakowanie 300 ml 14,49 zł
    Zalety:
    • skład
    • uniwersalność
    • pomoc w walce z wypryskami
  • 24 marca 2022 o 4:38
    Uwielbiam! Dogłębnie oczyszcza i leczy
    PRZYPADKOWY BOHATER: Świetne mydło w płynie do twarzy i ciała. Cena poniżej 15 złotych za 300 ml, więc rewelacja. Nigdzie tego nie reklamują i niestety ostatnio jakoś nie widuję go w drogeriach stacjonarnych (zawsze kupowałam w Rossmannie). Problem z dostępnością "od ręki" mnie jednak nie zniechęca. Zamawiam na stronie producenta (mają też kilka innych godnych polecenia kosmetyków m.in. świetny peeling do ciała). MOC OCZYSZCZENIA: Największą zaletą tego mydła jest naprawdę dogłębne oczyszczanie (dosłownie jak płyn do naczyń) a przy tym brak poczucia ściągnięcia, czy wysuszenia skóry (jestem zbyt leniwa na używanie balsamu do ciała, a ostatnio nawet twarzy nie zawsze chce mi się traktować czymkolwiek). Dzięki tak dobremu oczyszczaniu, dużemu stężeniu soli (żegnajcie bakterie) oraz obecności mikro i makro elementów to mydło pomaga zwalczać wypryski, alergiczno-trądzikowe wysypki. Często miewam takie w okolicach żuchwy, szyi za uszami, bywa też, że na górnej części pleców. Kilka dni stosowania tego kosmetyku i jest wyraźna poprawa a miejscami całkowite wyleczenie, gdzie obecnie nie używam niczego innego. PO PROSTU ŚWIEŻA I CZYSTA: Zauważyłam również, że gdy myję się tym mydłem, to skuteczniej i na dłużej działają na mnie antyperspiranty. Dosłownie cały dzień pachnę okej. Bakterie i grzyby są po prostu solidnie wybite przez sól. PACHNIDŁO: Zapach jest niedrogeryjny, żadnych sztucznych nut i upiększeń, chociaż zapewnie nie każdy będzie jego fanem. Od razu wiadomo, że ma się do czynienia z bardzo naturalnym kosmetykiem. Całość zamknięta w poręczne opakowanie z pompką. NAPISY KOŃCOWE: To jeden z prawdziwych KWC, nie sztucznie podbijanych kupionymi recenzjami. Mega polecam.
    Zalety:
    • Skuteczność - mega poczucie oczyszczenia bez poczucia ściągnięcia, czy wysuszenia skóry
    • Działanie lecznicze - żegnajcie bakterie i grzyby
    • Stosunek ceny do jakości i pojemności
    • Zapach - sam w sobie nie jakiś rewelacyjny, ale naturalny, bez sztucznych nut
    Wady:
    • Przejściowe problemy z postępnością
    • Szata graficzna opakowania nie poraża estetyką
  • 30 listopada 2021 o 22:23
    (nie)zwykle mydło
    Zużyliśmy już z mężem jedno opakowanie tego mydła, więc myślę, że mogę co nieco o nim powiedzieć. Drugie już czeka w drodze, więc jest to też dobry znak. Zacznijmy od opakowania, które jest bardzo wygodne, bo posiada pompkę, która aż do denka się nie zepsuła. Super, że jest to Naturalne mydło bez dodatku sztucznych detergentów. Potwierdzam obietnice, że Nie wysusza i nie podrażnia skóry.