Błyszczyki

Chanel Levres Scintillantes Błyszczyk do ust

Nasi użytkownicy zostawili 189 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 stycznia 2022 o 15:56
    Petarda
    Dzięki temu błyszczykowi usta niesamowicie wyglądaj, każda pani która lubi czerwień powinna go mieć w swojej kosmetyczce. Kolor jest intensywny i do tego szybko się nie ściera, pozostaje długo na ustach i zachwyca :)
  • 22 marca 2019 o 18:20
    Wspaniały!
    Nie trafiłam w życiu na lepszy błyszczyk! Jest bardzo trwały, usta wyglądają zjawiskowo, pięknie się błyszczą, są pełne i apetyczne. Konsystencja jest dość gęsta i myślę, że to właśnie wpływa na trwałość, kosmetyk mocno trzyma się ust.
    Zalety:
    • trwałość, efekt jaki nadaje ustom, piękne opakowanie
    Wady:
  • 7 grudnia 2018 o 10:27
    zniewalajacy
    bardzo lubie ten produkt. ddługo sie zastanawiałam ze względu na cenę. nie czarujmy sie chanel nie jest tani. jednak jestem zadowolona zz akupu bo jakos rowna sie cenie. błyszczyk nie dość ze pieknie sie mieni to utrzymuje sie na ustach bardzo długo, idealny na impreze
    Zalety:
    • trwałosć
  • 15 sierpnia 2018 o 12:40
    polecam
    Uwielbiam te błyszczyki, jak dla mnie nie ma minusów, no może cena, bo niestety troszkę kosztuje... ale warto! +++ jesz, pijesz a on ciągle na swoim miejscu ( oczywiście w granicach rozsądku)to największy plus - na różnych imprezach nie biegam co godzinę do lustra na poprawki + piękny połysk, malutkie drobinki, pięknie się mienią a są niewyczuwalne na ustach +gęsty ale nie czuć go na ustach +bardzo ładne kolory, coś na każdą okazję, od delikatnych naturalnych po krzykliwe imprezowe +wydajny + + na uwagę zasługuje również opakowanie, błyszczyk można spokojnie nosić w torebce czy kosmetyczce i nie wycieka w miejscu zakręcenia,co niestety zdaża się w błyszczykach YSL
  • 30 lipca 2018 o 21:27
    polecam
    Uwielbiam, mam numerek 19, ślicznie błyszczy na ustach, jest trwały i mocno je nawilża. Polecam. Zgadzam się że jedynym minusem jest cena. +nie klei się i nie spływa +ślicznie mieni się na ustach..ale nie dyskotekowo i nachalnie..idealny nawet do pracy +drobinki to nie brokat i ich nie czuć na ustach i nie roznoszą się po całej twarzy +nie wylewa się