Błyszczyki

Kiko Milano Lip Volume, Plumping Effect Lip Cream Korygujący krem do ust zapewniający efekt powiększenia

KIKO Milano Lip Volume Krem do Ust Powiększający Transparent 6.5ml
Kiko Milano Lip Volume

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 kwietnia 2025 o 14:43
    Bardzo przyjemny produkt
    Jest to produkt przede wszystkim nawilżający, dający uczucie ulgi spierzchniętym ustom poprzez nienachalne uczucie mrowienia. Eleganckie opakowanie, przyjemną konsystencja. Nie powoduje on powiększenia ust, ale nie spodziewam się takich efektów od tego typu produktów
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Efekt chłodzenia
  • 26 marca 2025 o 21:01
    Opakowanie wow, działanie pielęgnacyjne naprawdę niezłe
    Opakowanie tego produktu mnie kupiło. Jest cudne, bardzo dobrej jakości i bardzo estetyczne. Sam produkt zdecydowanie lubię :-) Nie jest to błyszczyk, ale i producent tego nie obiecuje. Ma to być balsam. Tak więc ma kremową formułę i białawy kolor, który rozjaśnia usta (mam odcień różowy, natomiast na ustach nie ma nic z różu :-)). Przy moich niemal pozbawionych pigmentu ustach, wolałabym, żeby był nieco bardziej widoczny różowy kolor. Jeśli chodzi o pielęgnację, to jest nieźle. Rozpuszcza suche skórki, po ok. godzinie ;-) nie lepi się i nie wysusza. Także jako balsam jestem jak najbardziej na tak. W kwestii powiększania, powoduje lekkie mrowienie, ale bardzo delikatne. Jeśli powiększa usta to nieznacznie. Natomiast ja nie przepadam za mrowieniem czy pieczeniem, więc doceniam, że to jest nieprzeszkadzające. Bardzo lubię z niego korzystać, z chęcią kupię ponownie, choć do najtańszych nie należy. Na promocji do upolowania za ok 35 zł.
  • 19 lutego 2025 o 2:33
    produkt, który rzeczywiście robi wrażenie
    Ma piękny, mleczny odcień, który wygląda bardzo naturalnie na ustach, zwłaszcza na blondynkach – to idealny wybór dla osób o jasnych włosach. Krem do ust ma delikatną, kremową konsystencję, która nie tylko nadaje ustom ładny kolor, ale także sprawia, że wyglądają one pełniej i bardziej wypukło dzięki efektowi powiększenia. Jednakże, muszę dodać, że produkt może lekko przeciekać z opakowania, co zdarza się przy otwieraniu, ale to nie stanowi dużego problemu, jeżeli odpowiednio go przechowujemy. Co do samego efektu na ustach – jest subtelnie lepki, co dla niektórych może być minusem, ale mnie osobiście to nie przeszkadza, szczególnie że efekt powiększenia i wygładzenia ust jest naprawdę zauważalny. Kolor jest bardzo ładny i elegancki, a po nałożeniu na usta wygląda bardzo ładnie, zwłaszcza w połączeniu z konturówką – wtedy efekt jest naprawdę piękny. Produkt dobrze się utrzymuje na ustach przez kilka godzin, a dodatkowo nie wysusza ich, co jest kolejnym plusem. Podsumowując, Kiko Milano Lip Volume to świetny produkt, który z pewnością spodoba się osobom, które szukają efektu pełniejszych ust, a także preferują subtelne, ale wyraziste odcienie. Choć opakowanie może mieć drobne niedociągnięcia, to sam kosmetyk sprawia, że usta wyglądają przepięknie i atrakcyjnie!
  • 21 grudnia 2024 o 16:29
    Błyszczyk do ust
    Polecam nie jest to najtańszy nawilżający produkt do ust lecz efekty pozwalają z nóg od zawsze miałam problem z suchym naskórkiem i spierzchniętymi ustami ten produkt sprawił że nie mam już takiego problemu. W czasach liceum miałam bardzo małe usta i był to mój kompleks szukam wiele powiększających produktów typu błyszczyki pomadki i balsamy teraz wiem że pomimo tego że mam wielki wybór tych kosmetyków w cenie sobie naturalność ten błyszczyk sprawia delikatne pieczenie lecz dla ust które są
    Zalety:
    • Super produkt ustaw nam nawilżane juicy
    Wady:
    • Pakowanie jest troszeczkę niewygodne a aplikator
  • 4 sierpnia 2024 o 22:26
    Jedyny w swoim rodzaju
    Błyszczyk powiększający usta marki KiKo, o delikatnym lśniącym wykończeniu. Pozostawia usta nawilżone i wyglądzie lśniącej tafli. Jak jedyny błyszczyk, nie klei się i nie lepi. Usta wyglądają soczyście i świeżo. Na ustach wygląda lekko, daje uczucie lekkiego mrowienia przechodząc do chłodu. Pierwszy raz polubiłam się z tego typem produktów i noszę go często. Biorąc pod uwagę że jest to produkt niezastygający bardzo długo utrzymuje się na ustach z konturówką, jak i bez niej.
    Zalety:
    • Kolor
    • Brak lepkości
    Drogeria Cocolita.pl