Bronzery i pudry brązujące

Lovely Sun & Tan Wypiekany puder brązujący

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 maja 2024 o 20:03
    Opalizujący o satynowej poświacie
    Uwielbiam ten wypiekany puder brązujący. Daje na skórze satynowe wykończenie pięknie opalizujące. Wygląda subtelnie, gdyż nawet nałożony kilkukrotnie nie wygląda sztucznie. Idealnie współgra z moją jasną karnacją. Dobrze rozprowadza się na skórze zarówno przy pomocy pędzla zarówno z włosia naturalnego jak i syntetycznego. Puder jest niesamowicie wydajny. Po kilku miesiącach regularnego stosowania widzę niewielkie zużycie. Cena pudru jest niska, a jego jakość wysoka.
    Drogeria Super-Pharm
  • 7 marca 2020 o 14:30
    Ojjj nie...
    Puder dostałam bardzo dawno temu od koleżanki, której nie pasował, więc ochoczo przygarnęłam na przetestowanie. W opakowaniu wygląda ładnie, ładny marmurkowy wzór. Ale ten bronzer ma ogromne drobiny brokatu, do jak dla mnie jest totalnie na nie. Jak drobiny to mocno zmielone, ale nie brokat ! Więc pewnie idealnie sprawdzi się dla osób które lubią mocno błyszczeć. Ja jego zastosowanie widzę tylko do ciała, na rozświetlenie i zbrązowienie dekoltu, ramion. Jednak i tak go w ten sposób nie użyję. Moje opakowanie powędrowało w kolejne ręce.
    kfb
    11 września 2019 o 9:23
    Bombka na choince
    Jeśli ktoś lubi tak błyszczeć, to ok. Mnie ten bronzer nie urzekł (całe szczęście, że nie kupiłam, lecz dostałam od koleżanki, której też nie pasował). Dośc duże drobinki brokatu u mnie powodują efekt bombki. Nie wiem, czy nieumiejętnie nakładałam, ale robił nieestetyczne plamy. Kolor dość ładny, typowo letni - raczej do opalonej karnacji. Opis dotyczący konturowania twarzy tym produktem ktoś z Lovely powinien zweryfikować, bo to wierutna bzdura. Ani to bronzer, ani puder, ani róż. Świecidełko. U mnie się nie sprawdził.
    Wady:
    • Plamiasty i brokatowy
  • 12 maja 2019 o 22:03
    Puder brązujacy
    Skuszona pięknym wyglądem zakupiłam produkt, jednak ma on dużo drobinek złota. Idealnie sprawuje się w lato bądź w zimę na dekolt. Pięknie rozjaśnia skórę. Ja mam jasną karnacje więc na twarzy wygląda nienaturalnie.
    Zalety:
    • wygląd
    • pięknie wygląda na skórze poza twarza
    Wady:
    • za wiele drobinek złota jak do uzycia na twarz idealny do ciała
  • 18 listopada 2018 o 19:59
    Trzeba uważać
    Mam ten puder już bardzo długo i czasami to używam ale częściej latem . Jest za bardzo świecący i zima wygląda zbyt sztucznie. Trzeba uważać z jego nakładaniem . Ładnie się świeci i robi efekt muunięcia słońcem . Ładnie wygląda na opalonej skórze.
    Zalety:
    • Ładnie wygląda na skórze latem dzięki swoim świecacym drobinkom
    Wady:
    • Nie wygląda dobrze na jasnej skórze .
    • Trzeba uważać aby nie nałożyć to zbyt dużo
    Drogeria Natura