Bronzery i pudry brązujące

Golden Rose Mineral Terracotta Powder Puder prasowany

Golden Rose Puder Terracotta Mineralny 02
Golden Rose Puder Mineralny Terrabaked 03

Nasi użytkownicy zostawili 153 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 kwietnia 2025 o 16:56
    Genialny produkt!
    Nadszedł czas na moją recenzję kultowego bronzera od Golden Rose! Uważam, że nie bez powodu został okrzyknięty bestsellerem. Właśnie dziś swój egzemplarz zdenkowałam. Pierwszym jego plusem jest na pewno WYDAJNOŚĆ! Służył mi na prawdę bardzo długi czas! Jego atutem jest również wykończenie. Jest takie satynowe przez co na twarzy nie wygląda płasko. Świetnie się blenduje, zostawia bardzo ładną subtelnie rozświetloną buzię. Twarz wygląda genialnie. Jego kolor jest neutralny, uważam, że będzie pasował każdej karnacji, nikt nie zrobi sobie nim krzywdy. Bardzo dobry bronzer w super cenie! Uwielbiam i wrócę do niego na pewno!
    Zalety:
    • Piękny, neutralny kolor
    • Satynowe wykończenie
    Ixip11
    26 czerwca 2024 o 11:52
    puder
    Pudru terracotta 04 użyłam pierwszy raz parę lat temu jako bronzer, i do dziś pracuje na nim na sobie i na klientkach, używając go jako właśnie bronzera. Ma rewelacyjny odcień, delikatnie buduje konturowanie, nie zostawia plam, opakowanie jest bardzo wydajne, a cena rewelacyjnie niska. Ma ładny delikatny zapach, a co najważniejsze nie uczula .
    • działanie
    • skład
  • 19 czerwca 2024 o 20:11
    Używam odcienia 01. Cudowny kosmetyk. Świetny puder.
    Nabyłam ten kosmetyk w poszukiwaniu nowego minerału i przyznam, że słabsza strona wizualna tego kosmetyku ma się nijak do jego działania. To jeden z najlepszych minerałów. Używam jako puder. Maluję twarz i tyle. Skóra jest piękna po tym pudrze. Wystarczy mała ilość aby wyglądać ładnie. W ciągu dnia robię poprawkę dwa razy. Efekt satynowej , wypoczętej twarzy daje ten puder. Kolor 01 jest ładny. Neutralny. Łatwo się nakłada. Z mankamentów wymieniłabym opakowanie bez lusterka i brak jaśniejszych kolorów. Poza tym ideał.
    Manta21
    14 grudnia 2023 o 16:13
    Bardzo fajny produkt
    Używałam Terracotty z Golden Rose jako produktu ocieplającego twarz/bronzera. Zakupiłam go z polecenia youtuberek i muszę przyznać, że ani trochę się nie zawiodłam. To jeden z moich ulubionych produktów do twarzy. Latem totalny must have, idealnie rozpromienia cerę
  • 8 grudnia 2023 o 19:36
    ulubieniec
    Z polecania pewnej youtuberki oraz Pani na stoisku Golden Rose zakupiłam ten puder. Cena atrakcyjna używałam kolor 04 i chyba jeszcze jakiś. kolor 04 jako bronzer sprawdził się u mnie choć wygląda trochę zbyt naturalnie lubię mocniejszy efekt bronzera. na co dzień , aby nie zrobić sobie krzywdy sprawdzi się idealnie. Cena atrakcyjna kilka kolorów do wyboru 04 można używać jako puder , ale też na cała twarz jeśli jesteśmy opaleni. inne kolory sprawdza się w zastosowaniu pudru do twarzy czyli utrwalenia makijażu. Opakowanie mogłoby być lepszej jakości , ale puder sprawdza się znakomicie. polecam dziewczyny.
    Zalety:
    • jakość
    • długotrwałość
    Wady: