Bazy do paznokci

Semilac Base Baza pod lakier hybrydowy

Semilac Baza do Lakierów Hybrydowych 7 ml
Semilac Base
Semilac Base Coat Baza pod lakier hybrydowy 7ml

Nasi użytkownicy zostawili 118 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 marca 2025 o 15:23
    Porządna baza
    Bardzo zależy mi na trwałości stylizacji paznokci, które wykonuję, więc miałam wobec tej bazy spore wymagania. Udało jej się je wszystkie spełnić. Jest bardzo trwała, przyjemna w aplikacji i dobrze przyczepiają się do niej kolejne warstwy stylizacji. Czasami jest dla mnie aż zbyt trwała, bo po ściągnięciu stylizacji przy użyciu acetonu, na paznokciach zostają mi małe fragmenty tej bazy, które później trudno jest zmyć. Mimo tego wolę pomęczyć się przy ściąganiu stylizacji niż żeby lakiery odpryskiwały i wyglądały nieestetyczne. Polecam szczególnie osobom, którym zależy na dużej trwałości lakierów.
    Zalety:
    • Trwała
    • Łatwo się z nią pracuje
    Wady:
    • Czasami trudno jest ją zmyć
    d_t_b
    28 lutego 2024 o 10:40
    Dobra baza
    Z Semilac zaczynała swoją przygodę z hybrydami i mam do marki ogromny sentyment. Swego czasu produkty marki były jednymi z najlepszych, jeśli nie najlepszymi wtedy. Konsystencja bazy jest raczej z tych rzadszych i niestety potrafi zalewać skórki. Szczególnie gdy na pędzelku produktu jest dużo. Dobrze zachowuje się w lampie. Ogólnie jest mocna i trwała. Ze względu na konsystencję nie wracam już do niej, bo znalazłam lepszych dla mnie produkt. Opakowanie czarna, walcowata buteleczka. Pędzelek długością i szerokością poprawny, aczkolwiek zdarzało się, że kilka włosów dziwnie odstawało - wtedy je nożyczkami obcinałam, bo to było jedyne sensowne rozwiązanie. :)
  • 6 września 2023 o 0:20
    Miękkie paznokcie, bardzo rzadka
    Bazę do paznokci dostałam w prezencie w zestawie z innymi produktami do paznokci. Po dłuższej przerwie okazało się że nie mam ulubionej bazy więc padło na użycie tej od semilac. Baza jest bardzo rzadka, co bardzo utrudnia mi pracę, ponieważ zanim sprawdzę czy odpowiednio nałożyłam produkt, to jest ona już na skórkach.. Nie zawsze oczywiście.. moje paznokcie są średniej długości i musiałam nałożyć 3 warstwy aby utwardzic choć trochę paznokcia i nie ma mowy o budowie choćby minimalnej krzywej C. Srodek jest płaski... Zrobiłam test. 3 paznokcie (najkrótsze) bazą semilac, 1 baza z indigo i jeden claresa. Niestety z przykrością muszę stwierdzić że nowa baza okazala się najgorsza. Pomimo 3 warstw paznokcie są miękkie, efekt jak po źle utwardzony lakierze pod utwardzonym topem. Tzn paznokieć zagłębia się w lakierze po naciśnięciu i mam wrażenie że jak docisnę to wypłynie nieutwardzony lakier, a jest na 100% utwardzony. Ten przypadek mam tylko na paznokciach z tą bazą. Może komuś z bardzo krótkimi paznokciami to się sprawdzi, jednak nie polecam ani trochę
    Zalety:
    Wady:
    • baza jest bardzo rzadka,
    • ciężko utwardzic nią płytkę paznokcia,
    • Brak możliwości budowy krzywej C
    • Efekt braku utwardzenia
  • 29 listopada 2022 o 0:06
    Spełnia swoje zadanie
    Chociaż spełnia swoje zadanie go konsystencja jest dość rzadka , wolę inne formuły lakierów . Jednak nie mogę powiedzieć, że to zły produkt . Każdy ma swoje preferencje . Dobrze się trzyma, jest trwały i wydajny .
    gdfrr
    2 marca 2022 o 1:02
    Bardzo dobra baza
    Uważam, że jest to bardzo dobra baza pod lakiery hybrydowe. Jest trwała i o odpowiedniej gęstości dla podstawowych baz. Dodatkowo ma bardzo wygodny pędzelek i adekwatną cenę. Spełnia swoje zadanie
    • jakość

Zobacz także inne Bazy do paznokci