Bronzery i pudry brązujące

Sensique Puder brązujący w kulkach

Nasi użytkownicy zostawili 148 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Emsig
    6 kwietnia 2023 o 13:00
    Nie jest zły
    To miał być mój powrót do kultowego za czasów mojej młodości bronzera z Avon i Oriflame. Ogólnie jest do dość dobry produkt, ładnie się nabiera z kuleczek, dość mocno się błyszczy więc pod tym względem nie będzie dla każdego. Szkoda tylko że zamknięty jest w turbo tandetnym opakowaniu ale z drugiej strony jest turbo tani więc coś kosztem czegoś
    Zalety:
    • fajny na lato- podoba mi się efekt rozświetlenia
    • dobrze się utrzymuje
    • jest optymalnie ciepły- nie daje efektu pomarańczy na twarzy
    Wady:
    • mógłby być chłodniejszy
    • brzydkie opakowanie
    Drogeria Natura
  • 6 maja 2022 o 13:29
    Kupiłam w ciemno i nie żałuję
    Perełki kupilam w Naturze zupełnie tego nie planując. Pięknie podkreślają kości policzkowe i co dla mnie ważne maja różne odcienie. Nie robią plam, ładnie też rozświetlają. Są bardzo wydajne. Kupiłam je jakoś zimą i końca nie widać. Minusem jak dla mnie jest opakowanie. Zwykłe, przezroczyste, słabej jakości. Zdarzyło mi się, że otworzyło się w kosmetyczce i kulki rozsypały się brudząc przy tym wszystko w koło.
    Zalety:
    • kolorystyka
    • rozświetlenie
    Drogeria Natura
  • 18 marca 2022 o 22:12
    Jest ok
    Puder dość fajnie podkreśla makijaż A szczególnie kości policzków, fajnie to wygląda lecz efekt jest słaby za taka cenę nie ma czego oczekiwać. Super jakoś I opakowanie praktyczne w stosowaniu
  • 18 marca 2022 o 22:06
    Wieczorem ok
    Kilki sa bardzo wydajne, mam jedno opakowanie juz z rok. Bardzo fajnie naklada sie je na pędzel i później na twarz. Daje fajny efekt rozświetlenia ale jak dla mnie jest za mocny na dzien wiec, stosuje tylko do wieczornego makijażu, jak nie mam czasu na konturowanie.
  • 1 marca 2020 o 9:14
    Produkt oceniam pozytywnie. Kuleczki wyglądają ciekawie, przy nakładaniu są praktyczne - można na pędzelku znaleźć kilka odcieni (nie ma jednego koloru), więc po nałożeniu na buzię daje to ładny, naturalnie wyglądający efekt. Ponadto, produkt ładnie rozświetla buzie, nadaje blasku. Na samym początku testowania produktu nie miałam na tyle wprawy, aby szybko zaaplikować produkt na pędzelek i przy okazji nie wysypać połowy kuleczek - ale po dłuższym czasie "naszej relacji" doszłam już do wprawy. Trwałość produktu również oceniam na dobrą.
    Zalety:
    • fajne, ciekawe zastosowanie kuleczek;
    • produkt dobrze się aplikuje, nie obsypuje się
    • dzięki różnokolorowym kuleczkom mamy efekt kilku odcieni (super to wygląda)
    • ładnie rozświetla buzię
    Wady:
    • jak dotąd nie zidentyfikowałam