Pędzle do oczu

Design produktu:
  • 20 lutego 2019 o 9:37
    Eye Crease
    Używa od:próbka
    Miękki pędzelek do rozcierania i nakładania cieni . Jest dość precyzyjny i nadaje się doskonale do aplikacji cieni . Włos syntetyczny , delikatny , nie drażni powieki . Pędzelek łatwo się myje .
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 26 grudnia 2017 o 21:52
    Super!
    +pędzel kupiłam w ciemno, a tak sobie dołożyłam do zamówienia, bo brakowało mi czegoś do darmowej przesyłki, bardzo miło zaskoczyła mnie jego jakość, +jest tak mięciutki, że to naprawdę szok! +doskonale rozciera cienie, używam go jako pędzla, którym na koniec, na czysto rozcieram cień z góry i z boku, radzi sobie idealnie, nie ściąga koloru, +jak na tę jakość jest ultra tani, +produkt polski, +wygląd jest naprawdę przyjemny, bardzo mi się podoba! +doskonale się myje, szybko suszy, +idealnie leży w dłoni, +nie widzę, żeby się zużywał, może nie mam go bardzo długo, ale zużycie jest żadne, czuję, że posłuży mi długie lata, +włosie nie wypada, +nie czuć żadnego brzydkiego zapachu, co czasem się zdarza, +łatwość pracy tym pędzlem pozwala na blendowanie nawet największej amatorce, -brak możliwości zakupu pędzla stacjonarnie Gorąco polecam ten pędzel, ja na pewno kupię jeszcze kilka sztuk!
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 14 stycznia 2016 o 12:38
    Godny polecenia
    Pędzelek Nanshy Eye Crease pomaga mi w codziennym makijażu oka jak i w tym bardziej \'glamour\'. Jest z syntetycznego włosia jak wszystkie pędzle tej firmy, ponieważ Nanshy wspiera ruch "Cruelty Free". Pędzelek jest solidnie wykonany, szczególnie zachęcam do zakupu wersji pearlescent white, bo wyróżnia się na tle innych pędzli perłowo-białym trzonkiem. Standardowo skuwka posiada grawer z logo firmy oraz napis na trzonku. Włosie jest mięciutkie, bardziej przyjemne niż włosie naturalne i łatwiejsze w pielęgnacji (bardzo szybko się myje i nie trzeba nakładać odżywki). Pędzel ten ma dłuższe włosie i jest typową \'miotełką\' do delikatnego rozcierania granic koloru. Bardzo lubię go używać właśnie w ten sposób, robi gradient koloru bardzo szybko i sprawnie. Krótki trzonek jest oczywiście również jedną z zalet tego pędzelka. Osobiście widzę tylko jedną wadę: pędzelki do oczu Nanshy są dosyć kosztownym wydatkiem. Pędzelek jest malutki, a kosztuje w każdym sklepie internetowym około 30 zł. Zalety: + nie drapie + włosie syntetyczne jest idealne do produktów sypkich jak i kremowych + szybko rozciera kolor na powiece + krótki trzonek +szybko się myje + włosie nie wypada, solidnie wykonany + śliczna wersja z perłowym trzonkiem, która wyróżnia te pędzle wśród innych Wady: - dostępny tylko przez internet - dosyć kosztowny jak na mały pędzelek do oczu Osobiście bardzo polecam zakup Eye Crease firmy Nanshy. Pędzelek jest bardzo funkcjonalny i sięgam po niego zawsze kiedy wykonuję makijaż oczu. Dodatkowo jego piękny biało-perłowy trzonek cieszy oczy. Używam tego produktu od: ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 pędzel w trakcie

Zobacz także inne Pędzle do oczu