Odżywki do włosów

Isana Professional, Power Volumen, Spulung Odżywka do włosów delikatnych, prostych i słabych

• 16 stycznia 2018 o 11:17
    Dużo włosów ale cieńkie
    Nie spodziewałam sie fajerwerków ale jak na odżywke za 5 zł jest nawet niezła.Nie zostawia zapachu na włosach (szkoda), lekko nawilża, ułatwia rozczesywanie i nie obciaża ale objetości nie zauważyłam. Odżywka do codziennego stosowania.
  • 17 stycznia 2016 o 15:13
    nie
    Odżywki Isana mi nie służą i po raz kolejny się w tym utwierdzam. Kupiłam na promocji za 4,99 zł. Opakowanie na plus, bo wygodna tuba. Bez problemu można otworzyć mokrymi rękami. Całkiem ok się prezentuje. Sama odżywka dosyć rzadka, trochę spływa z włosów. Pachnie średnio. Zapach nie utrzymuje się na włosach co dla mnie jest plusem. Przy włosach lekko zniszczonych nie było kompletnie żadnego efektu. Nie wygładziła ani nie nabłyszczyła włosów. Nakładana od nasady lekko obciąża. Mowy nie ma o objętości. Poużywałam trochę i odstawiłam, bo jak nie robi nic to na cóż ją używać. Ścięłam włosy i postanowiłam ją wykończyć. Na włosach już niezniszczonych może minimalnie zauważalne było wygładzenie, ale naprawdę minimalnie. Nawet odżywki bez spłukiwania robią to lepiej... Dla mnie bez sensu. Nic nie robi. W objętości akurat nie wierzyłam. Używam tego produktu od: 2 mies Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 22 sierpnia 2015 o 14:56
    Ok
    Sprawdzi sie w przypadku wlosow normalnych, ktore potrzebuja po prostu odzywki ulatwiajacej rozczesywanie oraz dajacej lekkie nawilzenie bez obciazania. Na moich zdrowych wlosach sie sprawdza, produkt odpowiedni do codziennej pielegnacji. Używam tego produktu od: dwoch miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 21 sierpnia 2015 o 18:29
    porażka
    Zacznijmy może od plusów. bo jest ich bardzo niewiele. -ładny zapach To by było na tyle. Cena jest przeciętna, opakowanie tak samo. Skuszona zółtą serią do włosów Isany sięgnęłam po kolejne, wielkie rozczarowanie: -objętości nie ma, włosy są przyklapnięte u nasady, suche na końcach -włosy się plączą i ciężko rozczesują -zauważyłam też, że włosy zaczęły mi bardziej wypadać -u nasady są takie jakby posklejane, mimo, że nakładam odżywkę tylko na końce -końce jak od szczotki, żadnej regeneracji Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 1 sierpnia 2015 o 17:38
    Spełnia swoją rolę...
    Odżywka posiada niezbyt gęstą, kremowo-żelową konsystencję. Nałożona w rozsądnej ilości nie obciąża ani nie powoduje szybszego przetłuszczania się włosów. Jej zapach jest trudny do opisania, aczkolwiek przyjemny. Stosowana regularnie sprawia, że włosy łatwiej się rozczesują, lepiej się układają, a także wyglądają na dużo zdrowsze. Opakowanie jest poręczne i wygodne. Łatwo z niego wydobyć resztki produktu. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1: 200 ml