WIZAŻ logo

82 hity!

allegro
Bodyland.pl

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 416 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 czerwca 2026 o 11:10
    Intensywne Nawilżenie i Widocznie Zdrowsze Włosy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Odżywka L’Orèal Elseve Hyaluron Plump to produkt, który pozytywnie zaskoczył mnie swoim działaniem już po kilku zastosowaniach. Została stworzona z myślą o włosach odwodnionych, matowych i pozbawionych życia, a jej głównym zadaniem jest dostarczenie intensywnego nawilżenia bez obciążania pasm. Formuła wzbogacona kwasem hialuronowym skutecznie pomaga zatrzymać wilgoć we włosach, dzięki czemu stają się one bardziej miękkie, sprężyste i pełne blasku. Konsystencja odżywki jest kremowa i łatwo rozprowadza się na włosach. Produkt szybko wnika w strukturę pasm, ułatwia rozczesywanie i sprawia, że włosy już podczas spłukiwania są wyraźnie gładsze. Dużym atutem jest również przyjemny, świeży zapach, który utrzymuje się na włosach przez długi czas, dając uczucie świeżości i zadbania. Po regularnym stosowaniu zauważyłam znaczną poprawę kondycji włosów. Stały się bardziej nawilżone, mniej podatne na puszenie i elektryzowanie, a końcówki wyglądały na bardziej wygładzone i zadbane. Odżywka nie powoduje efektu przyklapnięcia, dlatego sprawdzi się zarówno przy włosach cienkich, jak i normalnych. Dodatkowo włosy zyskują zdrowy połysk i wyglądają na bardziej gęste oraz pełne objętości. Na uwagę zasługuje również bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Produkt jest wydajny, a niewielka ilość wystarcza do pokrycia całej długości włosów. W połączeniu z szamponem z tej samej serii efekty są jeszcze bardziej widoczne i długotrwałe. L’Oréal Elseve Hyaluron Plump Odżywka Nawilżająco-Scalająca to świetny wybór dla osób, których włosy potrzebują nawilżenia, wygładzenia i odświeżenia. Regularne stosowanie sprawia, że pasma wyglądają zdrowiej, są bardziej elastyczne i łatwiejsze w codziennej stylizacji. To skuteczna odżywka, która spełnia obietnice producenta i zasługuje na wysoką ocenę. Oceniam ją na 5/5.
    Zalety:
    • Wyraźnie nawilża włosy już po kilku użyciach
    • Zawiera kwas hialuronowy, który pomaga zatrzymać wilgoć we włosach
    • Nadaje włosom miękkość i gładkość
    • Ułatwia rozczesywanie nawet splątanych pasm
    • Nie obciąża włosów, sprawdza się przy cienkich włosach
    • Redukuje puszenie i elektryzowanie
    • Dodaje włosom zdrowy blask
    • Włosy stają się bardziej sprężyste i elastyczne
    • Ma przyjemny, świeży zapach utrzymujący się na włosach
    • Jest wydajna, niewielka ilość wystarcza na aplikację
    • Dobrze działa w połączeniu z innymi produktami z serii
    • Poprawia ogólny wygląd włosów i ich „miękkość w dotyku”
    Wady:
    • Może być zbyt lekka dla bardzo zniszczonych, wysokoporowatych włosów
    • Efekt nawilżenia jest bardziej powierzchowny niż regenerujący
    • Przy dłuższym stosowaniu może nie zastąpić maski odżywczej
    • U niektórych osób może dawać wrażenie szybkiego „znikania” efektu po jednym dniu
    • Zapach, choć przyjemny, bywa dla części osób zbyt intensywny
    • Nie zawsze radzi sobie z bardzo suchymi końcówkami bez dodatkowej pielęgnacji
  • 1 czerwca 2026 o 12:47
    Włosy plączą się po niej, są suche i matowe
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Odżywkę kupilam za kilkanaście złotych razem z maską I szamponem. Cała seria okazała się być dla mojego typu włosów niewypałem. Moje włosy są z natury dość puszące się, suche oraz matowe ale ta odżywka jak I cala seria tylko to spotęgowała. Plusem jest na pewno zapach, ale tylko tyle mogę dobrego powiedzieć o tym produkcie. Moje włosy nigdy nie wyglądały tak źle jak podczas użytkowania tych cudów.
    Zalety:
    Wady:
    • Włosy szybko sie po tym przetłuszczają
    • Sa suche, matowe , pozbawione zycia
  • 1 czerwca 2026 o 8:20
    Cudo !
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Nie wiem co ta odżywka ma w składzie ale to jak wygładza włosy to coś pięknego! Włosy są po niej nawilżone, sypkie i lejące się. Kiedy nie wiem czego włosy potrzebują, używam tej odżywki i zawsze jest good hair day. Zapach i opakowanie również na plus.
    Zalety:
    • Nawilżenie Wygładzenie Sypkie włosy Zapach
  • 27 maja 2026 o 17:04
    Mimo różnych ocen jestem pozytywnie zaskoczona
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Skusiłam się na tą odżywkę ze względu na cenę, bo na promocji często da się wyłapać fajną okazję. Jestem bardzo zadowolona, bo już po zmyciu odżywki da się odczuć różnicę. Włosy są wygładzone i bardziej sypkie, nie plączą się. Co więcej nie trzeba za długo jej trzymać na włoskach, bo już po chwili widać efekty. Jest to ogromnym plusem, bo ja sama nigdy nie lubię długo czekać aż będę mogła spłukać odżywkę. Opakowanie jest wygodne, bo produkt od razu się wyciska bez zbędnego wysiłku. Jedyny, minusem może być małe opakowanie, bo sprawia wrażenie, że produkt szybko się zużywa, ale może być to ze względu na to, że stosuje odżywkę w niemałych ilościach co najmniej dwa razy w tygodniu.
    Zalety:
    • Natychmiastowy efekt
    • Zauważalny połysk na włosach
    • Łatwa w użytkowaniu
    Wady:
    • Pojemność lub wydajność
  • 24 maja 2026 o 14:31
    Niestety, ale słaba
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jestem wzrokowcem i jeśli opakowanie jest w tonacji niebieskiej, fioletowej lub rożowej łatwo mnie skusić... Zaznaczę, że moje włosy ogólnie nie są szczególnie problematyczne. Zazwyczaj nie puszą się, nie są ekstremalnie wysuszone, ale mają tendencję do łamliwości i suchych końcówek. Jako, że są długie - rozczesanie po myciu jest wyzwaniem. Jak to jest z obiecanym tu nawilżeniem włosów? ZAPACH jest bardzo ładny. Delikatny, nienarzucający się, lekko owocowy. Długo zostaje na włosach. KONSYSTENCJA jest bardzo gęsta o ciekawym liliowym kolorze - dokładnie takim jak opakowanie. Nie spływa z włosów. WYDAJNOŚĆ bardzo średnia. Mam długie włosy, ale skończyła się dużo szybciej, niż poprzednie odżywki o tej pojemności. DZIAŁANIE Wg producenta odżywka ma: * Natychmiastowo rozplątywać włosy * Zamykać nawilżenie na 72 h bez obciążenia Liczyłam tu przede wszystkim na obiecane nawilżenie i wygładzenia włosów, które w błyskawiczny sposób ułatwi mi trudy rozczesywania. Muszę używać szampony na ŁZS, które zazwyczaj sprawiają, że włosy są szorstkie i dodatkowo splątane. Niestety, ale ta odżywka w moim przypadku nie robi nic... Stopień wygładzenia włosów jest minimalny i tylko wtedy, gdy nałożę jej bardzo dużo i trzymam o wiele dłużej , niż zalecaną minutę. Nie ułatwia rozczesywania. Tak naprawdę czy z nią, czy bez niej, na moich włosach nie ma prawie żadnej różnicy. PODSUMOWUJĄC Niestety, ale to kolejna słaba odżywka z gamy Elseve. Na plus przyjemny zapach, ale to za mało. Szkoda, bo kiedyś mieli super odżywki. Teraz rodzajów multum, opakowania i reklamy przepiękne, ale nie przekłada się to na jakość.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie ułatwia rozczesywania
    • Nawilżenie minimalne
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty

szukaj