Szampony do włosów

Delia Cameleo Silver, Szampon do włosów blond i rozjaśnianych

Delia Cosmetics Cameleo Silver Szampon do włosów blond i siwych 200 ml
Delia Cameleo Anti Yellow

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 kwietnia 2025 o 19:48
    Niw polecam
    Jest to bardzo słaby produkt. Miał niwelować zolte tony a nie robi tego. Jako szampon wogule się nie pieni, jest ciężko nim myc wlosy. Dodatkowo sprawia że wlosy stają się szorstkie i suche. 3 razy na nie.
    klauia
    21 czerwca 2024 o 12:06
    Jeden z gorszych szamponów jakie miałam
    Producent zapewnia: -rozświetlający szampon (ja miałam wrażenie kompletnie odwrotne, włosy po jego użyciu były matowe, bez blasku) -niweluje niechciane, żółte odcienie włosów (brak jakiejkolwiek zmiany) -systematycznie stosowany pogłębia intensywność platynowych odcieni (brak jakiejkolwiek zmiany) Dodatkowo: -słabo się pieni, jest ciężki w użyciu -nie zostawia zapachu na włosach Plus za wygodną pompkę i to, że nie brudzi ubrań.
  • 23 kwietnia 2024 o 19:43
    Ookk
    Szampon ma bardzo wygodne opakowanie z pompką, przez co łatwo się go dozuje, choć potem trzeba rozcinać opakowanie, żeby jeszcze wydobyć kosmetyk ze środka. Jest dość tani, bywa w promocjach, łatwo dostępny. Raczej łagodny dla skóry głowy, nie powodował u mnie swędzenia czy zaczerwienienia skóry, ani łupieżu. Niwelował żółte tony, miał konsystencję dość rzadką, ale nie leciał między palcami. Raczej kupię ponownie, bo ładnie poprawiał wygląd moich włosów, jeśli chodzi o kolor. Mam włosy naturalnie blond bez farby.
    Drogeria Super-Pharm
  • 17 lutego 2024 o 8:00
    Tani i w moim odczuciu bez wad
    Tani, bo na promocji idzie go kupić za niecałe 10 złotych, a wszystkie wiemy, co inflacja zrobiła z cenami kosmetyków. Jest nieco wodnisty, ale zgadzam się z opinią, że nie spływa między palcami. Ma fioletowy kolor jaki miewają tego typu kosmetyki. Nie brudzi jednak wszystkiego dookoła na fioletowo. Od wielu lat farbuję włosy na blond ( poziom 8 -9). Używam chłodnych odcieni ( i droższych farb ,i tych tańszych), jednak wiadomo, że nawet najbardziej eleganckie chłodne blondy , uzyskane farbowaniem w domu, z czasem nabierają nieładnego żółtego odcienia.I tutaj ten szampon znakomicie radzi sobie z tym problemem. Zaznaczam, że nie stosuje go przy każdym myciu, ale tak co pięć dni. Nie trzymam go też na włosach nie wiadomo jak długo. Zazwyczaj po ok 5 minutach spłukuje, a efekty są bardzo fajne. Włosy nabierają eleganckiego chłodnego odcienia, bez fioletowych czy wręcz zielonych pasm. Nie grozi nam też efekt " dziewczyny Wiedźmina". Uzyskany kolor to chłodny blond , a nie siwy Szampon jest raczej łagodny dla skóry głowy ( a mam mega wrażliwą skórę lepetyny). Nie wysusza włosów ani skóry głowy. Posiada też przyjemny, lekko owocowy zapach. Opakowanie z pompką to również fajna rzecz. Jestem zatem bardzo, ale to bardzo zadowolona i wszystkim blondynkom ( zwłaszcza tym farbowanym) polecam z całego serducho. Naprawdę warto!
    Zalety:
    • efekt chłodnego blondu
    • dosyć łagodny dla skóry głowy
    • niedrogi
    • ładnie pachnie
    • nie brudzi
    Drogeria Natura
  • 22 maja 2023 o 16:12
    Szczerze POLECAM !
    Moje odczucia i spostrzeżenia butelka wygodna, plastikowa z pompką szampon koloru mocno fioletowego ochładza moje blond włosy ( trzymam jakieś 10 min na włosach) redukuje żółte tony co ważne dla mnie nie powoduje efektu fioletowych włosów lub siwych nawet jak trzymamy dłużej lub damy więcej produktu, nie farbuje skóry ani ubrań
    Zalety:
    • dobrze ochładza kolor
    Wady:
    • średnie oczyszczenie włosów
    • mało się pieni