Szampony do włosów

L'Oreal Professionnel Série Expert, Silver Shampoo Szampon Silver do włosów siwych (nowa wersja)

E-Glamour.pl
Loreal Professionnel Série Expert Silver srebrny szampon neutralizujący żółtawe odcienie 300 ml
hairstore.pl
Loreal Professionnel Professionnel Serie Expert Silver srebrny szampon do włosów siwych 300 ml
Bodyland.pl
notino.pl

Nasi użytkownicy zostawili 56 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 września 2022 o 12:34
    Delikatnie tonuje odcień
    Kupiłam ten produkt, ponieważ od jakiegoś roku rozjaśniam i farbuje włosy. Zauważyłam żółte odcienie, które niestety nie zbyt dobrze wyglądają. Myłam tym szamponem włosy raz w tygodniu i faktycznie delikatnie ten kolor sie tonował. Jednak trzeba uważać aby zbyt dlugo nie trzymać tego produktu na włosach, ponieważ niektóre pasma włosów zrobią się fioletowe. Ogólnie opakowanie poręczne, sam szampon ma kolor głębokiego fioletu.
  • 30 listopada 2021 o 22:02
    Szampon dla blondynki
    Zapach szamponu jest bardzo przyjemny. Konsystencja szamponu jest gęsta. Kolor jest fioletowy. Trochę ten kolor przeszkadza w użytkowaniu. Mam średniej długości blond włosy. Jestem naturalną blondynką. Od jakiegoś czasu rozjaśniam końce włosów. Efekt po użyciu mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Włosy były gładkie, lśniące i w chłodnym odcieniu. Po użyciu szamponu włosy są trochę suche. Trzeba użyć maski.
  • 14 lutego 2021 o 18:26
    Dobry szampon dla siwych włosów
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Kosmetyk używała moja mama jest zadwolona, stwierdziłą że chętnie kupi ponownie produkt. Przyjemny zapach, nie jest chemczny. Opakowanie praktyczne, bez zarzutów. Włosy po użyciu nie są obciążone, zdrowo się błyszczą.
  • 10 lutego 2021 o 22:29
    Rozjaśnia, lecz wysusza
    Mam mocno rozjaśniane przetłuszczające się włosy, w tym dużo siwych kosmyków. Szampon spełnił moje oczekiwania niwelując w dużej części żółte odcienie. Niestety przesusza włosy więc polecam go stosować tylko i wyłącznie z odżywką i maskami nawilżającymi, plus co 3-4 dni. Wyróżnia się pozytywnie na tle innych szamponów do blond włosów, bo już od pierwszego użycia miałam chłodniejszy odcień włosów. Plusy +wydajna konsystencja +przyjemny zapach +rozjaśnia i eliminuje żółte odcienie +luksusowy design opakowania Minusy -przesusza włosy -nieprzyjemne w dotyku włosy, sztywne -ciężko je rozczesać po umyciu -niebieski pigment powoduje wiele zamieszania :( -nie widzimy ilości produktu -nie jest to marka cruelty free
  • 10 lutego 2021 o 18:47
    Najlepszy fioletowy szampon
    Staram się dbać o mój blond i fioletowe szampony od dawna towarzyszą mi w pielęgnacji moich włosów. Testowałam wiele z nich i też zdecydowanie jest najlepszy. Zostawia włosy miłe w dotyku, gładki i pozbywa się niepożądanych żółtych tonów. Polecam używać go 1-2 razy w tygodniu dla najlepszego efektu.