Tusze do rzęs

MUSE Cosmetics Erato Volumizing Mascara Maskara wielozadaniowa z trzema szczoteczkami

• 3 sierpnia 2024 o 0:19
    daje ładny efekt
    Po kilku tygodniach używania maskary MUSE Cosmetics Erato, mogę śmiało powiedzieć, że to jeden z najlepszych tuszy, jakich używałam. To wielozadaniowy produkt, który naprawdę robi różnicę, zarówno pod względem efektów makijażowych, jak i pielęgnacyjnych. Maskara MUSE Erato dostarcza wszystkiego, czego oczekuję od idealnego tuszu. Po nałożeniu, moje rzęsy są wyraźnie podkręcone, wydłużone i pogrubione. Trzy różne szczoteczki w zestawie są genialnym rozwiązaniem – jedna z gumy świetnie rozdziela rzęsy i zapobiega grudkom, podczas gdy szczoteczka z włosiem pozwala nałożyć grubszą warstwę tuszu, co jeszcze bardziej wydłuża i pogrubia rzęsy. Efekt jest intensywny, z głęboką czernią, która utrzymuje się przez cały dzień bez rozmazywania. Po 15 dniach stosowania zauważyłam, że moje rzęsy są wyraźnie mocniejsze i bardziej sprężyste. Składniki aktywne, takie jak Widellash, keratyna i pantenol, naprawdę działają – moje rzęsy są lepiej nawilżone, pogrubione i mniej podatne na wypadanie. MUSE Cosmetics Erato Volumizing Mascara to doskonały wybór dla każdego, kto szuka tuszu do rzęs, który nie tylko zapewni oszałamiające efekty makijażowe, ale również dba o zdrowie rzęs. Dzięki innowacyjnym szczoteczkom i pielęgnacyjnym składnikom, mogę cieszyć się pięknymi, zdrowymi rzęsami i rewelacyjnym wyglądem każdego dnia. Z pełnym przekonaniem polecam tę maskarę!
    Zalety:
    • skład i trwałość
  • 24 stycznia 2016 o 21:47
    zawiedzione nadzieje
    Moje rzęsy są średniej długości, raczej gęste. Jednym słowem - przeciętne. Bez tuszu rewelacji nie ma, więc stawiam na tusze wydłużające i pogrubiające. Czytając obietnice, myślałam sobie, że trafiłam na cud tuszowy. Trochę tak... bardziej nie... + piękne, smukłe, efektowne opakowanie z logo firmy, złotymi napisami + pudełko z 3 szczotkami do wyboru - ja używam tej sylikonowej cienkiej + rewelacyjnie rozczesuje rzęsy I tyle zalet. To co złe... - cena powalająca jak na taką jakość... myślę, że 40 zł to max. - kruszy się w ciągu dnia - trzeba się dobrze namachać, żeby osiągnąć efekt wieczorowego makijażu - mało nakłada tuszu - szybko wysycha - nie widzę różnicy w długości ani kondycji rzes ( a maluję je dzień w dzień, dbam, robię delikatny demakijaż więc swoich błędów się tutaj nie dopatrzyłam) Podsumowując za cenę 98 zł w opakowaniu które robi furorę mamy przeciętny tusz z rewelacyjną szczoteczką. Aktualnie trzymam ją z wyschniętym tuszem ( który zawsze zakręcałam porządnie) której używam, gdy mam problem z rozdzieleniem rzęs inną maskarą. Mam nadzieję, że trafiłam pechowo i stąd to niezadowolenie... jednak dla mnie za taką cenę, taka wpadka nie powinna mieć miejsca. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 2 listopada 2015 o 23:18
    Jedna z lepszych!
    Jest bardzo świetną maskarą.Ma fajne działanie.Spełnia to co obiecuje producent: -wydłuża -podkręca -nadaje wyrazistą czerń -nie powoduje alergii ani podrażnień Jest bardzo fajny.Do tego można zauważyć po kilkunastu dniach rzeczywisty wzrost rzęs i ich stanowcza odbudowa.Polecam wszystkim,którzy mają zniszczoną lub osłabioną strukturę rzęs. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 3 września 2015 o 19:51
    Świetna maskara!
    W eleganckim opakowaniu oprócz maskary mamy także 2 dodatkowe szczoteczki. Każda z nich jest inna, także bez problemu każdy dopasuje do swoich preferencji. W tuszu jest szczoteczka silikonowa, dodatkowo mamy jeszcze jedną, troszkę węższą silikonową oraz większą z włosia. Zwykle używam tych z włosia, ale tak polubiłam silikonową, która była już w tuszu, że nawet nie zmieniałam szczoteczki. Tusz ma niezwykle przyjemną formułę, dość suchą, ale też bardzo aksamitną. Dobrze rozprowadza się, nie sklejając przy tym rzęs. Rzęsy są idealnie rozdzielone. Nie ma nawet szans, żeby je posklejał. Nie pozostawia grudek. Nie rozmazuje się pod brwiami (z czym często mam problem), ani nie kruszy się w ciągu dnia. Napigmentowany jest bardzo dobrze. Czerń jest intensywna. Wydłuża i pogrubia ładnie rzęsy już przy jednej warstwie i ta jedna mi w zupełności wystarcza :) Choćbym chciała to nie mam się do czego przyczepić. Na zdjęciu niżej jest 1 warstwa tuszu na rzęsach ;) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedna sztuka