Tusze do rzęs

Rimmel London Wonder´Luxe Volume tusz do rzęs 11 ml dla kobiet 001 Black
Rimmel MASKARA WONDER LUXE BLACK 001
Rimmel Wonder Luxe Black Tusz do rzęs 11.5 ml
Rimmel Tusz do Rzes Wonder'Luxe Volume 001 Black

Nasi użytkownicy zostawili 668 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 kwietnia 2025 o 9:47
    Idealna masakra na codzień
    Maskara Romek Wonder Luxe to idealny wybór dla codziennego stosowania.Kupiłam tą masakrę ponieważ akurat nie było w drogerii mojej którą używałam na codzień i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru. Jakość bardzo adekwatna do ceny.Bardzo ładne opakowanie. Tusz fajnie się nakłada,super wydłuża i pogrubia rzęsy nadając im objętości. Nie skleja rzęs i jest naprawdę bardzo trwały,efekt długich rzęs utrzymuje się bardzo długo. Jeśli szukasz idealnej masakry na codzień to to jest dobry wybór.Polecam
    • Cena adekwatna do jakości
    • Dostępność
  • 24 listopada 2024 o 13:05
    Robi mi ogromną pandę
    Produkt kupiony na promocji, bo akurat skończył mi się tusz i miał dobre opinie na wizaz. Ogólnie - trochę się zawiodłam. Szczoteczka jest trochę kapryśna (silikonowa, wygięta w łuk), czasem skleja rzęsy a czasem bardzo ładnie je rozczesuje. Rzeczywiście fajnie wydłuża rzęsy, wygląda to bardzo ładnie jeśli akurat ma się szczęście i nie sklei rzęs :). Bardzo szybko zaczyna się kruszyć i osypywać w ciągu dnia. Na koniec dnia mam bardzo dużo produktu pod oczami. A mimo to, bardzo topornie się go zmywa - nawet dwuetapowo. Podsumowując - na jakieś krótkie wyjścia może być fajny, wydłużenie rzęs na plus. Nie nadaje się na codzień.
    Zalety:
    • wydłużenie
    Wady:
    • szybko się osypuje
    • regularna cena
    • trudno się domywa
  • 8 września 2024 o 9:45
    Bardzo fajny !
    Tusz fajnie podkreśla rzęsy, jest wydajny i co ważne szybko nie zasycha w opakowaniu więc spokojnie starcza na długo, gdzie inne tańsze tusze starczają na krócej bo już nie da się nimi pomalować. Czasem na koniec dnia kruszy mi się na rzęsach, ale myślę że jest to związane z nałożeniem za dużej ilości produktu na rzęsy. Z czystym sumieniem mogę go polecić
    Zalety:
    • Ładnie podkreśla rzęsy
  • 3 września 2024 o 11:38
    Świetny tusz
    Pani w Rossmannie poleciała mi ten tusz i okazał się strzałem w dziesiątkę. Jeden z najlepszych tuszy jakie miałam. Bardzo polecam. Pięknie wydłuża i pogrubia rzęsy. Ma super kształt szczoteczki. Polecam kupić w promocji.
    Zalety:
    • szczoteczka
    • wydłuża
    • podrabia
    Wady:
    • cena bez promocji
  • 2 września 2024 o 17:15
    Kupiłam pierwszy raz
    Kupiłam pierwszy raz na promocji fajny efekt choć nie pogrubia moich rzęs za bardzo lecz będę używać go dalej bo trzeba dokończyć opakowanie.Szukam dalej tego najlepszego
    Zalety:
    Wady:
    • Delikatny ale za bardzo nie pogrubia

Zobacz także inne Tusze do rzęs