Tusze do rzęs

Eveline Cosmetics Extension Volume 4D False Definition Extra Volume & Carbon Black Mascara Tusz pogrubiający do rzęs

TAGOMAGO.PL
Eveline Cosmetics Extension Volume 4D False Definition Mascara pogrubiająco-rozdzielający tusz do rzęs Black 10ml
Eveline Cosmetics Extension Volume 4D
Eveline
Tusz do rzęs pogrubiająco-rozdzielający false definition 4d
Eveline Maskara Extension Volume

Momo
    28 listopada 2024 o 22:42
    Wydłuża i pogrubia
    Robi to co powinien robić dobry tusz - wydłuża i pogrubia. Mam delikatne, rzadkie, niezbyt długie rzęsy i sprawdza się na nich doskonale! To jeden z moich ulubieńców Eveline, a sporo już tej marki wypróbowałam. Fajnie się nim maluje, szczoteczka pięknie rozdziela rzęsy i wyciąga je na maxa. Spokojnie bije na głowę mascary Pupy, Gosh czy L`oreal.
    Zalety:
    • wydłuża
    • pogrubia
    • nie skleja rzęs
    • nie zostawia grudek
    • nie osypuje się
    • nie robi "muszych łapek" na końcówkach
    • nie podrażnia oczu
    • silikonowa szczoteczka
    • idealna szczoteczka
    • dobra cena
    Wady:
  • 1 października 2024 o 19:01
    Klasyk
    Ten tusz otrzymałam w prezencie, ale przez ilość pozytywnych opinii prędzej czy później zakupiłabym go pewnie sama. Tusz rzeczywiście nadaje rzęsom niewiarygodną objętość i wydłuża je tworząc efekt sztucznych rzęs. Przy tym nie skleja i nie rozmazuje się. Jest trwały i nie osypuje się w ciągu dnia. Szczoteczka wygodna i precyzyjna, nie jest zbyt twarda i nie sprawia bólu. Gdy wykorzystam moje obecne tusze, to na pewno do niego wrócę, bo szczególnie za tak niską cenę warto go zakupić.
    Inne
  • 26 września 2024 o 11:16
    Ulubieniec, do którego zawsze wracam
    Kocham ten tusz. Jest niezastąpiony i zawsze do niego wracam po nieudanych testach Ma precyzyjną, cienką silikonową szczoteczkę, która bardzo dokładnie rozprowadza produkt i wręcz perfekcyjnie rozdziela rzęsy. Nigdy po używaniu tej maskary nie spotkałam się ze sklejeniem rzęs. Zawsze są idealnie rozdzielone i wydłużone. Tusz aplikuje się bez żadnych grudek, daje piękny naturalny efekt wydłużenia. Czy pogrubia? Może trochę, ale może dzięki temu, że nie pogrubia mocno to nie tworzą się grudki. Efekt jest subtelny i dlatego go uwielbiam! Utrzymuje się na rzęsach cały dzień. Nie osypuje się, wieczorem łatwo go zmyć. Kolejnym ogromnym plusem jest cena i dostępność. Można go znaleźć zarówno stacjonarnie w drogeriach, jak i online. Podsumowując - prawdziwe odkrycie!
    Zalety:
    • Wydłużenie rzęs
    • Precyzyjna szczoteczka, idealnie rozdzielająca rzęsy
    • Naturalny, subtelny look
    • Dostępność
  • 15 września 2024 o 14:44
    Super
    Bardzo fajny, tani tusz, łatwo dostępny w drogeriach online i stacjonarnych. Ma silikonową sztoteczkę, którą bardzo łatwo rozprowadza produkt. Odcień to bardzo ładny czarny kolor, który dość długo utrzymuje się na rzęsach.
    • Dostępność
  • 18 sierpnia 2024 o 21:44
    Dobry ale nie przy krótkich i rzadkich rzesach
    Jest to tusz do rzęs którym nie da rady zrobić sobie krzywdy. Tusz ten na moich rzęsach ile to bym warstw nie nałożyła prezentuje sie bardzo subtelnie i naturalnie. Moje rzęsy są dosyć rzadkie i wymagam od tuszu aby je zagęścił oraz wydłużył . Zależy mi również na intensywnym kolorze ich, lubię jak są mocno czarne. Ten kosmetyk średnio jednak się sprawdza przy rzadkich i krótkich rzęsach, brakuje mi wydłużenia ich i pogrubienia, plusem jednak jest to że ich nie skleja, ma też bardzo fajną i wygodną szczoteczkę silikonową, jestem fanką takich szczoteczek. Tusz się nie kruszy i dobrze wygląda na rzęsach przez niemal cały dzień, łatwo się też zmywa.