Dezodoranty i antyperspiranty

Avon On Duty Women, Max Protection 72h Anti- Perspirant Roll- On Dezodorant antyperspiracyjny w kulce dla niej `Max ochrona`

• 28 lutego 2025 o 0:34
    Naprawdę dobra ochrona
    Jestem bardzo zadowolona z działania antyperspirantu Avon On Duty Max Protection. Przyznam się, że podchodziłam do niego dość sceptycznie (może za sprawą wizażowych opinii), ale zakupiłam jako zapas skuszona naprawdę niską, promocyjną ceną. Antyperspirant zdecydowanie mnie nie zawiódł, wręcz przeciwnie, zapewnia mi on doskonałą ochronę przez cały dzień, a nawet jeszcze dłużej. Jest dobry również przy wysiłku fizycznym. Nie mam z nim problemu z nieprzyjemnym zapachem pach. Antyperspirant ten nie podrażnia w żaden sposób moich pach oraz nie zostawia śladów na ubraniach. Jest też bardzo wydajny.
    Zalety:
    • doskonała ochrona przed nieprzyjemnym zapachem
    • łagodny dla skóry
    • nie brudzi ubrań
    • wydajny
    • niska cena na promocji
  • 14 sierpnia 2024 o 18:36
    Wyjątkowo nie współgra z moją skórą...
    Liczyłam na dobrą, podstawową ochronę, nie mam problemu z nadmierną potliwoscią, ale tu ewidentnie coś poszło nie tak. Być może to specyfika mojej skóry, pH, czy nie wiem czego jeszcze, ale w połączeniu z tym antyperspirantem czuć ode mnie nieprzyjemny zapach... Nie mam z tym problemu przy innych antyperspirantach, preferuję naturalne tkaniny, więc widocznie jakiś składnik wyjątkowo mi nie służy. Obiektywnie nie mam zastrzeżeń, antyperspirant dobrze leży w dłoni, ma fajny aplikator, cena jak najbardziej przystępna, dość szybko się wchłania, ma ładny zapach - jeśli wąchamy z opakowania... No niestety, daję tylko dwie gwiazdki za to fatalne działanie u mnie, jednak patrząc po opiniach innych dziewczyn widzę, że ma swoje zwolenniczki, więc widocznie się nie sprawdza, ale ogólnie nie jest zły. Trzeba przetestować na sobie.
  • 28 czerwca 2020 o 13:45
    Super
    Mi osobiście antyperspiranty z AVON bardzo pasują. Nigdy mnie nie podrażniły, a mam do tego tendencję i dobrze chronią. Do tego są bardzo tanie, łatwo można dostać.
    Zalety:
    • tani, nie podrażnia chroni
  • 2 czerwca 2020 o 0:43
    Dość dobry.
    Kupująć dezodorant w kulce od Avon nie wiedziałam czego się spodziewać ,byłam dość sceptycznie nastawiona . Mam bardzo wrażliwą skórę pod pachami i wiele dezodorantów mnie uczula i nie jest to przyjemne lecz mile mnie zaskoczył. Najważniejsze dla mnie nie uczulił mnie. Co do ochrony przez 72h ? Troszkę chyba przesadzone przez producenta. Osobiście mnie cały dzień chroni od nieprzyjemnych zapachów., nawet przy zwiększonej aktywności fizycznej. Zapach delikatny ,przyjemny. Jedynym minusem jest to, że zostawia żółte plamy na białych ubraniach, a szkoda bo naprawdę się polubiłyśmy z tą kulką.
    Wady:
    • Zostawia plamy na ubraniu
  • 2 kwietnia 2020 o 15:54
    całkiem dobry
    Dezodorant dostajemy w kulce. Opakowanie jest małe, poręczne, dobrze leży w dłoni. Ma odkręcaną plastikową zakrętkę. Aplikacja dezodorantu jest banalna. Wystarczy przejechać nim raz pod pachą i gotowe. Jego konsystencja jest rzadka. Przez chwilę czuć, że jest mokre, ale szybko wysycha, więc nie dała bym tego jako minus. Co do działania to z 72 godzinami producent przesadził. Dezodorant działa przez cały dzień, trzeba go używać codziennie. Nie mam problemu z nad potliwością, ale nawet przy intensywnym wysiłku po użyciu tego produktu nie czuć było ode mnie nie przyjemnego zapachu. Dezodorant niestety zostawia białe ślady na czarnych ubraniach, a na białych żółte plamy. Jego wydajność jest bardzo dobra. Jedno opakowanie mam już drugi miesiąc. Dezodorant jest zawsze dostępny w avon. Jego cena jest bardzo niska. Często jest w promocji za 3,99 zł.
    Zalety:
    • cały dzień chroni przed potem
    • wydajny
    Wady:
    • brudzi ubrania
    • nie działa przez 72 godziny
    U konsultantki

Zobacz także inne Dezodoranty i antyperspiranty