Olejki do twarzy

Mokosh MOKOSH Olej z pestek malin mini 12 ml
Mokosh Olej z Pestek Malin 100% 12ml

!Sylwia
    27 lipca 2024 o 8:54
    Ulubiony do olejowania włosów
    Bardzo dobry olejek do olejowania wlosow na sucho. Zamkniety w szklanej buteleczce, ma delikatny zapach, prawie niewyczuwalny, skład idealny - tylko olej z pestek malin. Wyraznie nawilza wlosy, polecam.
    Zalety:
    • Dzialanie
    Wady:
    Bekace
    5 grudnia 2023 o 12:03
    Duża różnica
    Stosuję na twarz i do olejowania włosów. Na twarzy nie zauważyłam jeszcze spektakularnych efektów ani w dobrym ani w złym kierunku, więc ciężko go ocenić pod tym względem, za to moje włosy zakochały się w tym olejku! Olejuję włosy na całą noc lub chociaż na 2 godzinki przed myciem i widzę dużą różnice! włosy są mięciutkie, błyszczące i sypkie. Żaden inny olej tak na nie nie działał. Używam także na włosy doczepiane, które są po nim odżywione. Warto wypróbować
  • 23 listopada 2023 o 19:46
    Lekkie rozczarowanie
    Jestem posiadaczką cery mieszanej z pierwszymi drobnymi zmarszczkami taka więc zaczęłam ostrzejszą walkę przeciwstarzeniową. Od olejku oczekiwałam nawilżenia i odżywienia. Sama nienwiem jaki efekt przyniósł ten olejek. Stosowalam go zawsze na lekko wilgotna skórę po kąpieli. Dobrze się wyłania, zapach jest neutralny. Opakowanie to szklana butelka z pipetą. Nie jestem w stanie z czystym sumieniem polecić ten produkt.
    Zalety:
    • Neutralny zapach
    • Dobrze się wchłania
    Wady:
    • Zerowe działanie
  • 18 maja 2023 o 16:38
    Moje nowe odkrycie!
    Chciałabym podzielić się z Wami moim najnowszym odkryciem pielęgnacyjnym - Mokosh Cosmetics, 100% Olej z pestek malin. Muszę przyznać, że od momentu, kiedy wprowadziłam go do swojej rutyny pielęgnacyjnej, moja skóra nie przestała mnie zaskakiwać! Pierwsze wrażenie, jakie odniosłam, to przepiękne opakowanie. Butelka w minimalistycznym stylu z delikatnym logo marki Mokosh Cosmetics od razu przyciągnęła moją uwagę. Wydaje się być solidna i wygodna w użytkowaniu, a ciemne szkło chroni olej przed szkodliwym działaniem światła. Kiedy otworzyłam butelkę, natychmiast zostałam oczarowana cudownym zapachem. Delikatny, owocowy aromat malin jest subtelny i nie przytłaczający. Sprawił, że aplikowanie oleju stało się prawdziwą przyjemnością. Konsystencja oleju z pestek malin jest lekka i nietłusta, co zaskoczyło mnie na plus. Cieszę się, że nie zostawia na skórze tłustego filmu ani uczucia ciężkości. Już po pierwszym użyciu poczułam, jak moja skóra jest intensywnie nawilżona i wygładzona. To idealne rozwiązanie dla mojej suchej skóry, która często cierpi na przesuszenie. Regularne stosowanie tego oleju przez kilka tygodni przyniosło widoczne rezultaty. Moje drobne zmarszczki stały się mniej zauważalne, a skóra stała się bardziej jędrna i promienna. Co więcej, olej z pestek malin okazał się również skuteczny w walce z niedoskonałościami skóry. Moje przebarwienia uległy rozjaśnieniu, a porowatość skóry znacznie się zmniejszyła. Jestem także zadowolona z naturalnego pochodzenia tego produktu. Marka Mokosh Cosmetics przykłada dużą wagę do używania tylko najwyższej jakości składników, a olej z pestek malin jest 100% naturalny i nierafinowany. To dla mnie niezwykle ważne, ponieważ staram się korzystać z kosmetyków, które są przyjazne dla środowiska i nie zawierają szkodliwych substancji chemicznych. Warto również wspomnieć o trwałości tego produktu. Butelka oleju z pestek malin wystarczyła mi na dłuższy czas, ponieważ potrzebna jest niewielka ilość, aby pokryć całą twarz i szyję. Wydaje się być ekonomiczny, co jest kolejnym plusem. Podsumowując, Mokosh Cosmetics, 100% Olej z pestek malin to produkt, który szczerze polecam. Działa cuda dla mojej skóry, zapewniając intensywne nawilżenie, wygładzenie i poprawę ogólnego stanu skóry. Jego naturalne składniki oraz piękne opakowanie są dodatkowymi atutami, które sprawiają, że używanie go to prawdziwa przyjemność. Jeśli szukasz czegoś, co ożywi i odżywi Twoją skórę, to olej z pestek malin od Mokosh Cosmetics może być odpowiedzią na Twoje modlitwy. Daj mu szansę i przekonaj się, jak wiele korzyści może przynieść Twojej skórze!
  • 24 marca 2023 o 9:50
    Sprawdza mi się! Zwięzła recenzja:
    Olejku używam już od dłuższego czasu, co prawda nie systematycznie, ale w sytuacjach kiedy chcę okryć skórę dodatkową warstwą odżywczą. Przypadliśmy sobie do gustu, widzę że moja skóra, obecnie bardziej mieszana dobrze reaguje na ten olej, który też wydobywa z niej "zdrowy"blask i jakby dodaje ładnego kolorytu. Olejek jest wydajny i dobrze współgra z resztą pielegnacji oraz kolorówka. Stosowałam zarowno na dzień jak i na noc. Nie testowałam olejku z innych firm. Cóż więcej mogę powiedzieć?! Polecam przetestować właśnie ten ;)