Lirene Dermoprogram Utrwalający złocisty balsam po opalaniu

Amasya
    29 października 2017 o 13:06
    Dobrze Nawilżona "Złota" Skóra
    Lubię ten balsam za jego nawilżającą konsystencję i pięknie mieniące się złote drobinki. Mimo, że jest to balsam po opalaniu - stosuję go praktycznie przez cały rok, jako balsam nawilżająco - rozświetlający do ciała. Balsam mimo maluteńkich drobinek złota ma bardzo lekką formułę i szybko się wchłania w skórę nie pozostawiając uczucia tłustej warstwy - a co najważniejsze - NIE brudzi ubrania i nie pozostawia żadnego koloru, po prostu odżywia i pięknie rozświetla skórę, która mieni się delikatnymi drobinkami złota. Ja stosuję zawsze w okresie letnim oraz w ciągu roku na różne okazje i wyjścia - te większe i mniejsze, kiedy chcę podkreślić kolor skóry na dekolcie, na plecach czy na ramionach. : - ) Dla mnie jest to dobrej jakości Nawilżający Złoty Balsam do Ciała.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • trwałość
    • delikatny efekt złotej skóry
    • dobra cena
    Wady:
    • BRAK
  • 28 grudnia 2016 o 21:07
    dobry balsam :)
    + przeznaczony do wszystkich typów skóry + wygodne opakowanie ( miękka tuba, którą stawiamy zakrętką w dół ) + nawilża + łagodzi podrażnienia jeżeli lekko przesadzimy ze słońcem + regeneruje + przynosi ulgę + rozświetla skórę, ale nie robi tego w chamski sposób + skóra tak szybko nie blednie, faktycznie opalenizna trzyma się dłużej i nie traci na intensywności Bardzo polecam :)
  • 28 grudnia 2016 o 20:19
    od czasu do czasu może być
    Bardzo rzadko używam tego rodzaju kosmetyki. Kupiłam ten balsam w promocji. Ładnie nawilżył skórę po słońcu. Bardzo szybko się wchłania, więc jest bardzo praktyczny podczas wyjazdu. Delikatnie koi skórę po słońcu. Nie jest to jednak typowy balsam balsam po opalaniu. Idealny do podkreślania opalenizny nóg. Drobinki są dość delikatne, więc można zaryzykować wyjście na spacer. bez efektu disco. Do używania przez krótki okres czasu. Czy utrwala opaleniznę? Nie wiem...
  • 25 sierpnia 2015 o 19:41
    Tego szukałam
    Szukałam czegoś na lato, co delikatnie podkreśli i rozświetli opaleniznę. Wzięłam ten produkt, bo wcześniej stosowałam kosmetyki z linii słonecznej tej firmy i byłm bardzo zadowolona, a w drogerii nie było zbyt dużo produktów tego typu. - piękny zapach - dobre nawilżenie - efekt jedwabiście gładkiej skóry - nienachalne drobinki, które pięknie wyglądają na skórze - lekka konsystencja, szybko się wchłania, nie lepi się, nie klei, nie spływa przy wysokich temperaturach, nie czuć go na skórze - Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1