WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Żele pod prysznic

V. Laboratories (Saraya) Vellie, Kozie Mleko, Odświeżający mleczny żel pod prysznic z prowitaminą B5 i allantoiną

Agafii
    25 kwietnia 2024 o 22:04
    Cudowne nawilżenie
    W ostatnim czasie zdecydowanie polubiłam produkty zawierające kozie mleko. Niby nic specjalnego, ale za to jakie efekty... Ten składnik niesamowicie nawilża i pielęgnuje naszą skórę. Do tego cudownie pachnie. ???? Na zdjęciu jest mleczny żel pod prysznic. Odkąd go stosuje mogę zapomnieć o suchych skórkach. Zdecydowanie polecam każdemu wypróbować produkty zawierające ten składnik. Prócz żelu, stosuje również płyn micelarny z dodatkiem koziego mleka z tej samej firmy. Nie jest ona szczególnie znana, dlatego minusem może okazać się dostępność produktu. Produkt jest wydajny i bardzo dobrze się pieni. Idealnie domywa ciało. Opakowanie jest wygodne w użyciu, uwielbiam basicowe opakowania, a to właśnie takim jest.
    • Nawilżenie
    • Oczyszczenie
    Wady:
    • Dostępność
  • 25 marca 2019 o 11:58
    Polecam
    Odświeżający mleczny żel pod prysznic ma konsystencję kremową, o przyjemnym, delikatnym zapachu mleka. Produkt dobrze rozprowadza się po ciele i tak samo spłukuje z niej. Ciało po nim jest odświeżone, oczyszczone, nawilżone. Faktycznie łagodzi podrażnienia zwłaszcza po goleniu. Produkt ten kupiłam w Biedronce, w żadnej drogerii nie widziałam go.
    Zalety:
    • cena,
    • wydajność,
    • gramatura,
    • konsystencja,
    • odświeżenie,
    • nawilżenie,
    • łagodzenie podrażnień
  • 15 lipca 2018 o 19:47
    Cudowna przyjemność
    Żel dostałam w prezencie urodzinowym od przyszłej bratówki i od pierwszego użycia zakochałam się w nim. Piękny, delikatny zapach o przyjemnej konsystencji. Super się pieni, pozostawia skórę gładką i pachnąca.
    Zalety:
    • Zapach,zapach, zapach! Boski.
    Wady:
    • Dla mnie ten produkt nie wad.
  • 12 marca 2018 o 21:48
    milusi!
    skuszona niską ceną w biedronce przygarnęłam go. Jestem naprawdę bardzo mile zaskoczona, zapach tak delikatny i przyjemny że można się rozpłynąć w kąpieli. Opakowanie poręczne, proste. Konsystencja mleczna, kolor perłowy. Bardzo dobrze rozprowadza się na skórę :) Minusów jak dotąd brak.
  • 5 lutego 2018 o 10:25
    Wracam do niego
    Kiedyś kupiłam na próbę razem z balsamem z tej linii i nie zawiodłam się. Mam delikatną skórę, łatwo ją podrażnić. Po Vellie nie miałam z nią problemów. Delikatnie myje, ładnie się pieni, ma przyjemny zapach, używam go również do włosów i są umyte jak po szamponie. Butelka jest duża, wygodna, ładnie wygląda. Plus również za dostępność, bo jest zawsze w Biedronce.
    Zalety:
    • zapach, wydajność, ładne opakowanie, cena, delikatny dla skóry