Kremy pod oczy

Janda Siła nici kosmetycznych, Krem pod oczy 50+ na dzień dobry i na dobranoc

• 4 stycznia 2024 o 21:00
    idealnie dopasowuje się do potrzeby
    Krem w małym opakowaniu 15ml. Gesty , treściwy, mimo że kategoria wiekowa do której jest skierowany jest znacznie wyższa niż moja nie przeszkadza mi to w jego użytkowaniu. Bogaty w konsystencji, ładnie rozprowadza się pod oczami , nawilża a zarazem napina skórę, czuć wygładzenie , nie zauważyłam tego czy rozjaśnia cienie bo ich nie posiadam więc tutaj nie mam pojęcia. Zapach przyjemny, odczucie napięcia pod oczami tak przyjemne ze poprostu widac że dziala.. krem ma za zadanie poprawić krążenie limfy i zwiększyć elastyczność naszej skóry i dać poczucie jak po jakimś zabiegu pielęgnującym i efekt jest właśnie taki. Uwielbiam ten krem no i jest bardzo wydajny bo niewielka ilość jego super daje rade. Nie szczypie ani nie piecze po nim oczy więc jest jak najbardziej na plus
    Zalety:
    • Efekt po
    Wady:
    Eulina
    13 listopada 2023 o 10:50
    Wygładza i napina
    Staram się dbać o okolicę oka, bo jest bardzo cienka i przez to narażona na szybsze występowanie zwiotczenia i zmarszczek. Krem od Jandy kupiłam z polecenia. Nie sugerowałem się wiekiem osób, dla których krem jest przeznaczony, tylko raczej składem i poleceniem. Produkt ma gęstą ale wciąż kremową konsystencję. Bez problemu wnika w skórę i nie pozostawia żadnych nieprzyjemnych warstw. Współgra z różnymi korektorami i podkładami. Nie warzy się. Bardzo fajnie nawilża skórę wokół oczu i ją napina, przez co minimalizuje widoczność zmarszczek. Działa wygładzająco. Ma również wpływ na zmniejszenie cieni i worków pod oczami. Odświeża spojrzenie. Jest odżywczy i mega wydajny- stosuję go już 2 miesiące, rano i wieczorem i zużyłam połowę słoiczka. Formuła oparta na technologii nici kosmetycznych, wzbogacona peptydami i złotym nośnikiem 24k dla uzyskania jeszcze lepszego wygładzenia i ujędrnienia. Zapach przypomina mi wytrawne wino- na szczęście szybko się ulatnia. Fajny kremik.
  • 18 września 2022 o 12:02
    Przeciętny
    To mój drugi krem Jandy, pierwszy to krem pod oczy w czerwonym słoiczku, który mnie zachwycił, ten niestety nie. Jedyną zaletą kremu jest to, że nie podrażnia oczu i nie powoduje opuchlizny, co jest u mnie nagminne. Nie zauważyłam absolutnie żadnego działania przypominającego działanie nici kosmetycznych, powieki po nałożeniu są nawilżone i tyle, więc raczej dla cery dojrzałej to za mało, nie polecam
    Zalety:
    • za mało jak na tyle obietnic
    Wady:
    • nie spełnia obietnic producenta
    Ulag72
    18 czerwca 2022 o 12:03
    Świetny krem za niewielką cenę
    Bardzo dobry krem na tej półce cenowej. Rzeczywiście nawilża i delikatnie jakby napina skórę wokół oczu. Zużyłam całe opakowanie i chętnie kupię ponownie :)
  • 3 listopada 2021 o 20:15
    Fajny odżywczy krem, ale raczej na dzień
    Krem z Jandy kupiłam jakiś czas temu w promocji w Rossmanie. Nie był kupiony z myślą o mnie, ale do makijaży dla innych. Krem pod oczy dla skóry dojrzałej. Jak wiadomo pielęgnacja termin ważności ma krótki więc po sezonie, kiedy to skończył mi się mój krem na noc postanowiłam to co zostało wdrożyć właśnie w tej roli. Ale od poczatku. Krem zamknięty jest w małym sloiczku, stylistyka produktów Janda jakoś nie bardzo do mnie przemawia. Kwestia gustu. Poza tym wolałabym, żeby zamiast słoiczka było to inne opakowanie. Nie jestem fanką dlubania w kremach paluchami, a szpatułki, wiecznie walają się wszędzie, ale nie pod ręką. Krem sprawdzalam także na sobie pod kątem nakładania go pod makijaż. Do tego celu nadaje się super. Lekko napina skórę, wygładza, daje taka elastyczna powłokę. Korektor ładnie na nim leży. Wszystko trzyma się na miejscu. Po jego nałożeniu jest wrażenie schłodzenia. Zapewne efekt taki dają składniki mające wpływać na opuchnięcia i worki. A teraz jeśli chodzi o stosowanie na noc, bo tak też producent go dopuszcza. Zaznaczam, że nie mam jakiś wielkich problemów z okolicą pod oczami. Cienie, drobne zmarszczki i linie mimiczne. Ale od kremu na noc oczekuję, żeby był bogaty, maksymalnie nawilzal ta okolice i żeby nie było uczucia suchości. Musi być komfortowo. Plus oczywiście, żeby działał odmladzajaco :). W przypadku tego kremu tego komfortu mi brakuje. Oceniam go jako całkiem udany krem, ale nie na noc. Przynajmniej dla mnie. Jeśli chodzi o efekty działania to podtrzymuje te, które wypracowalam przy użyciu innego kremu, więc dla mnie na plus bo nie pogorszył sprawy. Cienie są mniej zauważalne. Drobne linie spłycone.