Palety do konturowania

Wibo Secret Trio Color Zestaw trzech wypiekanych pudrów do konturowania twarzy

• 13 lutego 2020 o 16:27
    Przeciętny
    Szału nie było i niczego nie urwało. Wszystkie części niby wyglądają ładnie, ale... No właśnie ALE. Zarówno bronzer jak i róż rozprowadzały się bardzo nierównomiernie. Bronzer koloru ciepłego, lekko pomarańczowego, ale nie wyglądał źle na mojej twarzy. Róż też z kategorii koralowych, dość mocno napigmentowany, z ładnym połyskiem. Ale co z tego jak też tworzył plamy. O pudrze się nie wypowiem jako samodzielnym produkcie bo był tak ciemny że nie nadawał się sam do niczego. Używałam go mieszając z bronzerem i wtedy ta mieszanka dawała radę. Ogólnie w konsystencji wszystkie były twarde i suche. Jak już inni wspomnieli opakowanie było tak tragiczne, że niemal po kolu użyciach musiałam je skleić taśmą.
    Zalety:
    Wady:
    • kolorystyka
    • tworzenie plam
    • beznadziejne opakowanie
  • 12 lutego 2019 o 13:55
    Szkoda gadać...
    Niestety ten produkt okazał się jedną wielką porażką. Bronzer robi plamy, kolor jest dla mojego odcienia skóry okropny, róż się w ogóle nie nadje do użytku, jasny kolor za ciemny, nie ważne do czego się go używa, opakowanie to lipa, że hohoho. Jeszcze się nie spotkałam z tak słabym produktem. Ogólnie lubie kosmetyki wibo a na tym bardzo się zawiodłam.
    Wady:
    • opakowanie się rozpada
    • kolory (wszystkie 3 to beznadzieja)
    • robi plamy
    • JEDNA WIELKA PORAŻKA
  • 5 lipca 2018 o 15:08
    Porażka
    Opakowanie mi się rozpadło.. a bronzer robi straszną pomarańczową plamę nie do roztarcia. Ta część która jest różem moim zdaniem nie nadaje się do tej funkcji. Jednym słowem jak w tytule porażka.
  • 8 grudnia 2017 o 14:11
    Super
    Poleciłą mi go pani w drogerii i był to dobry wybór. Ja nakładam go mieszając ze sobą pędzlem te trzy kolory i nakładając na kości policzkowe. Pięknie podkreśla urodę, dodaje blasku i kolorytu cerze jednak nie powoduje efektu sztuczności na czym bardzo mi zależało. Do tego zapłaciłam za niego chyba 11.50 zł
    Zalety:
    • nie osypuje się
    • piękna kolorystyka
    • wygodne opakowanie
    • łatwość nakładania
    • dość niska cena
    Wady:
    • nie ma wad
    xxo
    21 lutego 2017 o 23:53
    Średni
    Zalety: + Obecność beżu, dzięki czemu możemy sobie rozjaśnić bronzer i róż jednym ruchem pędzla + Nawet nieźle się rozprowadza, choć nie jakoś wybitnie + Pigmentacja nie jest zbyt mocno, więc placka na twarzy się tym nie da zrobić, ale nie jest też słaba, żeby godzinę konturować + Małe, kompaktowe opakowanie - dobre na podróż + Błyszczące lekko drobinki w różu Wady: - Kruchość opakowania i słaby zawias - Zbyt ciepły bronzer i róż - Jeżeli jasny miałby sużyć jako puder, to jest zbyt ciemny - Mółby być bardziej trwały

Zobacz także inne Palety do konturowania