Bazy pod makijaż

Yves Saint Laurent Top Secrets, Instant Moisture Glow Baza pod podkład

• 13 kwietnia 2023 o 23:08
    Idealna baza
    Nie jestem zwolenniczką baz pod makijaż, bo według mnie najlepszą bazą jest odpowiednia pielęgnacja. Tu jednak dałam się namówić, na zakup tej bazy w sklepie. I jestem zachwycona. To jak promienną i nawilżoną skórę mam po tej bazie, niesamowite. Baza super nawilża, Ae tez zdecydowanie przedłuża trwałość makijażu. Super sprawdzi się też dla cer wrażliwych. Moja skóra ją pokochała.
    Zalety:
    • Wydajna, wystarczy dosłownie odrobina na całą twarz.
    • Wygodne opakowanie.
    • Delikatny przyjemny zapach.
    • Przedłuża trwałość podkładu.
    • Wygładza suche skórki.
    thequre
    3 lipca 2022 o 18:10
    Jestem zachwycona!
    Moja cera: mieszana, dojrzała (47 lat), wrażliwa. Takiej bazy właśnie szukałam! Od razu zaznaczam, że nie używam na co dzień tego typu produktów, raczej jak gdzieś wychodzę, na specjalne okazje, ale od momentu zakupu tej bazy nie mogę się powstrzymać! Codziennie nakładam pod makijaż, bo skóra reaguje na nią świetnie. Produkt błyskawicznie nawadnia skórę twarzy i doskonale przygotowuje ją pod makijaż. Baza ładnie kryje niedoskonałości skóry, nadaje jej zdrowy promienny wygląd i ją wygładza, do tego efekt w trefie T utrzymuje się parę godzin. Baza nie wysusza i nie podkreśla zmarszczek w suchych obszarach, a subtelnie rozświetla. Sprawdziła się nawet w upały! Dla mnie produkt jest rewelacyjny, ja się w nim zakochałam. Jedyną wadą jest cena, ale baza jest wydajna, więc można się zrujnować od czasu do czasu ;)
    Zalety:
    • Wygładzenie
    • Nawilżenie
    • Przedłużenie trwałości makijażu
    • Subtelne krycie niedoskonałości
  • 28 grudnia 2021 o 22:06
    Odkrycie roku
    Moje must have. Lekka baza, która wydłuża trwałość makijażu. W mim przypadku makijaz dzienny potrafi utrzymać się przez cały dzień pracy tj. 8h. Pierwszy raz trafiłam na bazę, po której moja cera czuje się lekka i się nie świeci :) baza zostanie że mną na dłużej :)
    Zalety:
    • Lekka konsystencja nieobciążająca cery
    Wady:
    • Jak dla mnie brak
  • 27 lipca 2017 o 11:17
    niestety kiepścizna
    zawód; dużo kosztuje a efektu żadnego nie daje, świece się po tej bazie, więc puder lub podkład są niezbędne, w porównaniu z touche eclat ysl w szklanym opakowaniu nie dorasta jej do pięt
    Zalety:
    • wydajna, ładnie się rozprowadza, nawilża
    Wady:
    • rozświetlenie należy tu rozumieć jako błyszczenie się, wielkie dzięki, ale do takiego "rozświetlenia" nie potrzebuję drogiej bazy, tak samo świecę się za darmo nie nakładając nic na twarz
  • 29 grudnia 2015 o 19:37
    Rozczarowanie
    Ta baza nie robi na mojej twarzy zupelnie nic. No, moze jedynie, ze sie po niej bardziej swiece? :-P Kupilam ja "w ciemno", szukajac swietnej dla mnie Rouge Bunny Rouge, a ze owej nie znalazlam, skusilam sie na nowosc od YSL, bardzo zreszta przez makijazystke zachwalana. Pierwsze wrazenie: masa silikonow, dla mojej skory to zaden problem, na szczescie. Poza tym: nic. Zadnego innego wrazenia. Zadnego efektu. Baza ta ani specjalnie nie nawilza, ani nie poprawia wygladu skory, ani nie przedluza trwalosci makijazu... Nie daje mojej cerze naprawde zupelnie nic. Stosowalam ja solo i stosowalam pod make up, i tylko z pudrem sypkim. Efekt zawsze ten sam, czyli zaden. Szkoda czasu, pieniedzy i calego z nia zachodu. Calkiem nowa tubka laduje w koszu. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: pierwsze