Szampony do włosów

Nivea Repair & Targeted Care, Szampon regenerujący do włosów suchych i łamliwych

Nasi użytkownicy zostawili 57 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 października 2022 o 15:30
    Na włosach cienkich i łamliwych
    Używałam produktu na cienkich włosach i łamliwych, o ile odżywka z tej serii poprawiła szczególnie wygląd estetyczny moich włosów, a konkretnie to końcówek, to niestety szampon się nie sprawdził. Moje włosy o wiele szybciej się przetłuszczały. Zupełnie inny efekt, na plus, na swojej głowie uzyskiwała koleżanka, która ma grube włosy.
    Zalety:
    • konsystencja (łatwo się pieni i rozprowadza po włosach)
    Wady:
    • efekt (szybko przetłuszczające się włosy)
  • 9 kwietnia 2022 o 20:18
    dobry
    Szampon kupiłam w zestawie. Ma bardzo fajną kremową konsystencje, co bardzo mi się spodobało i ładnie pachnie. Włosy po tym szamponie stały się bardzo delikatne w dotyku, nawilżone i co nie muszę używać odżywki, bo bardzo ładnie się rozczesują i nie plączą. Szampon jest bardzo fajny i starcza na długo
    • nie plontał włosów
    • lekko nawilżał
  • 9 grudnia 2020 o 17:28
    Oj raczej nie dla mnie..
    Żaden produkt nie poskłada w całość zniszczonych włosów, takim pomoże tylko fryzjer i cięcie. Według mnie ten produkt to cudowny zaklejaczo - zapychacz włosów, który daje złudzenie poprawy ich stanu. Owszem pieni się ładnie, jest wydajny, ma fajną kremową konsystencje ale to tyle z jego zalet. W moim przypadku potwornie obciąża włosy i sprawia, że na długi dzień są już tłuste.
    Zalety:
    Wady:
    • na drugi dzień mam tłuste włosy
    sajka32
    5 listopada 2020 o 21:20
    szampon do włosów
    Kupiłam ten szampon z myślą o moich suchych i łamliwych włosach. Markę bardzo lubię wiec myślałam że szampon będzie ok. Itak jest lecz nic szczególnego nie robi i nie zauważyłam różnicy. Stanu włosów tez nie poprawił.
    Zalety:
    • ładny zapach
    Wady:
    • nic szczególnego nie robi z włosami
    Drogeria Natura
  • 17 lipca 2020 o 11:15
    Szampon, który odmienił moje postrzeganie własnych włosów
    Nigdy nie sądziłam, że moje włosy są suche, zawsze kupowałam szampony przeznaczone do włosów przetłuszczających się, ale kiedy nie miałam innego wyboru musiałam sięgnąć po ten, dziękuję mu, że odmienił moje postrzeganie własnych włosów. Opakowanie wykonane z plastiku, jest lekkie i wygodnie trzyma się w dłoni. Mieści 400 ml produktu. Ma płaskie zamknięcie, dzięki czemu końcówki wydobywałam trzymając szampon na niej, aby wszystko swobodnie spływało, co jest ogromnym plusem. Zapach tego szamponu nie jest żadną innowacją. To zwyczajny zapach, kojarzący się z produktami Nivea. Dla mnie jest po prostu przyjemny i delikatny, dlatego też bardzo go lubię. Szampon jest dość gęsty, świetnie rozprowadza się po włosach i bardzo dobrze pieni. Po jego użyciu nie musiałam używać wspomagaczy do rozczesywania. Włosy po niego użyciu były niesamowicie delikatne, mięciutkie, jedwabiste i czułam to uczucie nawilżenia. Wtedy zrozumiałam, że moje włosy jednak sporo go potrzebują. Ma też jeden ogromny minus, przez co pewnie do niego nie wrócę- u mnie spowodował przyspieszone przetłuszczanie się u nasady. Włosy myję wieczorem, a następnego dnia w godzinach popołudniowych musiałam wspomagać się suchym szamponem.
    • dobrze się pieni
    • włosy po nim są dobrze nawilżone, delikatne, jedwabiste
    Wady:
    • przyspiesza przetłuszczanie się u nasady