Wody toaletowe damskie

Salvador Dali Ruby Lips EDT

Salvador Dali Ruby Lips Woman Woda toaletowa 30 ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 czerwca 2014 o 21:59
    Wytrawna Elegancja
    Perfumy ,,Ruby Lips’’ to stylowa mieszanka dwóch igrających ze sobą nut : ostrzejszej,zdecydowanej i subtelniejszej, nieco pudrowej. Każda z nich wydaje się uzurpować prawo do zajęcia czołowej pozycji pośród reszty dyskretnie harmonizujących ze sobą składników. Jest to widoczne w czasie przemijania kolejnych faz zapachu: na samym początku do naszego nosa dociera dosyć intensywna, ostrzejsza woń, która po niedługim czasie otrzymuje sposobność do rywalizacji z ciut delikatniejszą konkurentką. W środkowej fazie obydwie wspólzawodniczki zaciekle bronią swojego cennego terytorium, równorzędnie prowadząc walkę o podium, które ostatecznie przypada łagodniejszej z nich . ,,Ruby Lips’’ doskonale odzwierciedla dwoistość kobiecej natury : z jednej strony drapieżność i zmysłowość a z drugiej subtelność i finezyjność płci pięknej. Niezależnie od tego, która z nich aktualnie dominuje w każdej z nas, ,,Ruby Lips’’ wydobędzie jej szlachetny akcent, uwypuklając cechy jednej z dwóch drzemiących w nas sił. Wady: Intensywniejsza woń jest dla mnie troszkę zbyt uciążliwa, zaś pojawienie się łagodniejszej następuje dopiero w końcowej fazie, która jest ledwo wyczuwalna. Podusmowując: zapach intrygujący lecz nie do końca dobrze dogaduje się z moją osobowością.
    Jerin
    16 stycznia 2014 o 21:01
    Dziwny na słabe dni
    Zapach bardzo specyficzny i nie dla każdego. Nazwałabym go nawet chemicznym. Ja znajduję w nim jakąś siłe. Gdy czuję się słabą kobietką i potrzebuję energii to go używam. Zdecydowanie na chłodniejsze pory roku. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 2 flakony
  • 25 sierpnia 2013 o 10:31
    Nijakie
    Czytając poprzednie recenzje zastanawiam sie czy aby na pewno mam ten sam zapach ;) Chciałabym napisać coś dobrego o tym zapachu, ale niestety cieżko mi czegoś takiego się doszukać. Po prostu absolutnie nie podobają mi sie te perfumy: dostrzegam w nich jedynie raczej męczącą,początkowo ostrą, a następnie mdłą, nijaką woń. Właśnie określenie "nijakie" pasuje mi do nich najbardziej. Flakon absolutnie nie rekompensuje słabej- według mnie- zawartości. Nietrwałe. Od początku zapach jest słaby, po 2 godzinach ledwo wyczuwalny. No dobra, na plus, ze nie jest ciężki, ani duszący. Perfumy według mnie raczej na chłodniejsze pory roku. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 8 maja 2013 o 19:09
    nie brać bez testowania
    Kupiłam także w ciemno bo były w dobrej cenie. Pomyłka. Zapach z początku mocny, nie słodki, kwaskowaty i wytrawny...niestety zanim zacznie się rozwijać w cieplejsze i milsze akordy znika. Kiedy już jest dla mnie strawny to w ogóle go nie czuć. Lubię słodsze zapachy i ten po psiknięciu wydaje się wręcz męski. Oddam go mojej mamie. nie trwałe. nie przekonałam się do nich choć bardzo się starałam. :( Używam tego produktu od: kilkakrotne testy nadgarstkowe i globalne Ilość zużytych opakowań: 1 op. 100ml napoczęte
  • 8 kwietnia 2011 o 14:00
    lekkie rozczarowanie
    Kupiłam w ciemno, zachęcona opiniami na wizażu. Ostatnio dość często robię zakupy w ten sposób. Niestety pierwsze testy trochę mnie rozczarowały...zapach nie jest brzydki jednak pachnie mi dość tandetnie. Przypomina mi starą wodę Avonu - Passion Dance. Według mnie jest słodki i typowo kwiatowy. Napewno kobiecy. Nie czuję truskawek, daleko mu też do wytrawnego wina - nie jest ani trochę wytrawny. Brakuje mi w nim tego czegoś, co przyciągnęłoby uwagę...szukam i szukam, węszę i węszę... Póki co wypróbuje jeszcze parę psiknięć a potem zobaczymy.Używam tego produktu od: testyIlość zużytych opakowań: kilka psiknięć *** dodaję 1/2 gwiazdki za zapach, który wyłonił się po kilku godzinach noszenia - zdecydowanie bardziej wytrawny, ciekawy, przyjemny *** i jeszczę 1/2 gwiazdki za reakcję mojego mężczyzny, gdy kolejny raz psiknęłam nadgarstek: "ale ładnie pachnie, co to?piękny zapach" Ostatecznie oddaje mamie na 26 maja - Jej ta woda zdecydowanie bardziej przypadła do gustu niż mnie.