Korektory pod oczy

Lovely NoVproblem, Concealer Palette Paleta korektorów do twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 46 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 listopada 2024 o 21:30
    Tragedia!!!
    Okropna tłusta formuła - przy mojej przetłuszczającej się skórze korektory dosłownie ścierały się z twarzy. Dodatkowo 2 kolory "cieliste" okazały się zupełnie nietrafione przy mojej bladej cerze. Nie polecam!
    Wady:
    • tłusta formuła
    • ściera się
    • nietrwałe
  • 16 stycznia 2022 o 15:40
    nie!!
    Produkt, który przewinąl się na początku mojej drogi makijażowej. Poularne w tym czasie były kolorowe korektory więc chciałam wypróbować, ograniczały mnie finanse więc wybor padł na lovely noVproblem concealer palette. Korektory były bardzo oleiste, tłuste przez co po przypudrowaniu zjeżdżały z twarzy lub migorowały, robiły równiez efekt ciastka na twarzy. Nie polecam bardzo strata pieniędzy nawet tyvch kilku złotych.
    Zalety:
    Wady:
    • migrowanie, zjeżdżanie z twarzy
    • brak krycia
    • oleista konsystencja
  • 4 grudnia 2021 o 22:15
    Nie wiem po co go kupiłam
    Z wyglądu bardzo ciekawy produkt, który zawiera 4 kolory korektorów, każdy powinien pomagać na inny problem, do tego pacynka, która po pierwszym użyciu jest już do wyrzucenia. Produkt jest treściwy, zbity, trochę jak pasta lub plastelina, nałożony na twarz daje taką nieprzyjemną warstwę, która wygląda jak strup lub jakąś wypukła zmiana. Ciastkuje sje strasznie, po przypudrowany wygląda jeszcze gorzej niż przed, nigdy więcej nie kupię tego produktu!
    • Łatwy dostęp
    Wady:
    • Ciastkuje się
    • Źle się nakłada
    • Okropnie wygląda
  • 1 września 2021 o 15:04
    porażka
    Ten produkt nadaje się do niczego. Początkowo kolory zapowiadają się nieźle ale konsystencja jest tragiczna. Korektory są tłuste, mażą się na skórze, ciastkują podkład. Ogólnie dramat i tyle. Nie mogę powiedzieć żadnej pozytywnej rzeczy o tym produkcie.
    Zalety:
    Wady:
    • tłusta konsystencja
    • praktycznie żadne krycie
    • ciastkują podkład
    Medea05
    30 sierpnia 2021 o 10:24
    ojoj, nie !!!!!
    Nie dajcie sie zwiesc, moze 4 korektory w jednym kusza, ale nie warto. Serio, nie skorzystacie z żadnej z własciwosci tego korektora. Albo skorzystacie - ale raz, bo sie przekonacie ze to nie ma sensu. Kupujac korektor mialam nadzieje na wykorzystanie go w pełni. Patrzac na obietnice i zastosowanie: - Zielony: kamufluje popękane naczynka. => ja mam bladą twarz, ale naczynkowa. Wiec w sumie szybciutko widac odznazajace sie czerwone naczynka - Fioletowy: koryguje szare i żółte przebarwienia. - pod ocz, czasem widac u mnie dziwne zaro-zolte podkowy pod oczami - Jasny beż: maskuje wypryski - tych tez tamtego czasu mialam duzo - Ciemny beż: maskuje niedoskonałości - do pozostalych miejsc na twarzy. jakichs blizn po tradzku etc A teraz przyblize Wam warunki, w jakich kosmetyk był stosowany (bo to tez nie jest bez znaczenia) #MOJA SKORA Mieszana, sucha na policzkach, ze skłonnościa do przetłuszczania się w strefie T. Do tego jest to cera trądzikowa, w "gorszych" czasach traktowana różnymi wysuszajacymi kremami przeciwtradzikowymi. Zimą zawodnik jest nawet gorszy - potrafi sie przesuszac na całym obszarze i wciaz zaskakiwac mnie tradzikiem ;) Latem z kolei lubi wydzielać dużo sebum i się "tłuścić". #MAKIJAZ Mój codzienny makijaz wyglada tak (oczywiście pzed jest pielegnacja i kremik pod makijaz) -krem BB (ale dosc mocno kryjacy) -korektor na wszystkie cienie, pryszcze etc (tu mialy mi pomoc 4 kolory z lovely) -puder dla utrwaenia i zmatowienia -no i tusz do rzes (zawsze), czasem kredka, czasem cienie #KOREKTOR PLUSY: + 4 korektory w 1 + tani MINUSY: - niska trwalosc - praktycznie za chwile schodzi z twarzy, utrwalenie pudrem nic nie daje. Po prostu korekotr sie nie trzyma. Probowalam bez kremu, z kremem, bez pudru, z pudrem - w zadnej z kombinacji nie okazal sie trwaly - słabe krycie - tak barfzo bardzo slabe - serio, nie warto - nic Wam to nie ukryje - zbiera sie pod oczami i roluje - jest po prostu straszny - i nieestetyczny -ciezko sie naklada Genernie wiecej minusow niz plusow - nawet za taka cena - moim zdaniem nie warto.

Zobacz także inne Korektory pod oczy