Wody perfumowane damskie

Yves Rocher Secrets d`Essences, Rose Oud EDP

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

safiya
    28 czerwca 2022 o 14:21
    Piękny zapach
    Te perfumy premierę już mają dawno za sobą, jednak pozostają moimi ulubionych ze wszystkich perfum marki Yves Rocher. Orientalno-kwiatowe, ale nie duszące, wg mnie delikatne w grupie tych mocniejszych zapachów. Wyraźnie wyczuwalne nuty róży i żywicy drzewa agarowego (oud), jak sama nazwa wskazuje. Trzymają się co najmniej 8 godzin. Chyba już nie są produkowane, a szkoda! Dobrzę, że mam jeszcze jeden flakon.
    Zalety:
    • zapach otulający, tajemniczy, kobiecy
    • trwałość
    Wady:
    • brak wad
  • 14 października 2020 o 19:11
    Oooo ble. Nieświeży zapach
    Ja przepraszam, że kogoś obrażę teraz ale dla mnie to pachnie trochę jak zepsute, stęchłe wino.....Nie wiem sama... pachnie jakimś takim starym, mokrym pomieszczeniem z różami i cynamonem chociaż nie ma go w składzie. Dostałam ten perfum na prezent, bo lubię zapachy różane i jednocześnie takie orientalne. Radzę powąchać ten zapach i odczekać jakiś czas przed zakupem. Inaczej pachnie na ciepłej rozgrzanej skórze-gorzej jak dla mnie. I jak na złość jeden z niewielu zapachów Yves Rocher, który jest trwały... no cyrk. Ponieważ to prezent to nawet nie ma go jak komuś oddać, zresztą nie wiem czy ktoś by go chciał :D
    Wady:
    • nie wiem co napisać, żeby nikogo kto lubi ten zapach nie obrazić
  • 6 lipca 2020 o 20:28
    Trochę jak kadzidełka
    Perfumy Yves Rocher Secret d'Essences Rouse Oud to perfumy kwiatowo-orientalne. Jest to dość intensywny zapach, na mojej skórze utrzymuje się praktycznie cały dzień. Napewno zapach ten nie należy do zapachów banalnych. Dla niektórych może się okazać męczący. Napewno nie są to perfumy na każdą okazję i porę roku. A już napewno nie na upały. Tajemniczość tych perfum bardziej pasuje na wieczór. Nuta jakią znajdziemy w tych perfumach to przede wszystkim róża damascenska. A więc przeciwnicy zapachu róży raczej nie polubią się z tymi perfumami. Te perfumy napewno mają coś przyciągającego. Są bardzo wydajne, wystarczy dosłownie odrobina a zapach utrzymuje się bardzo długo. Jest to zapach otulający, może sprawdzić się w chłodne dni. Bardzo ładny, elegancki flakon.
    Zalety:
    • ładna kompozycja
    • trwałość
  • 4 października 2019 o 20:20
    Dla mnie zapach kadzidła
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Opis tak mnie zachęcił, że zakupiłam je w ciemno na stronie producenta. dodatkowo zachęcił mnie fakt iż mam dwie inne flaszki z YR i jestem z nich bardzo zadowolona. Co mogę napisać ? Kadzidalne, kościelne, duszące, męczące, mocne, mało kobiece,. Szczerze po spryskaniu się nimi czułam wstyd, że "pachnę" takim czymś. Oddałam cioci przyjaciółki, bo to starsza Pani, ale nawet ona się nie zachwyciła. Wrzucam je do worka najgorszych perfum jakie istnieją. Daję gwiazdkę za trwałość i projekcję, bo jednak tych im odmówić nie mogę. Miałam pełnowartościowy flakon, ale z racji, że użyłam ze trzy razy zaznaczam kilka próbek.
    Zalety:
    • trwałość
    • moc
    Wady:
    • zapach, zapach, zapach!
  • 12 stycznia 2019 o 19:44
    ROSE OUD
    Zapach kupiłam w ciemno ze sklepu internetowego. Był w promocji. Jestem z niego zadowolona. Nie jest zbyt ciężki jak również duszący. Dość trwały. Wyczuwalna jest róża. Zapach utrzymuje się przez kilka godzin. Używam o różnych porach roku.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie