Wody perfumowane damskie

Yves Rocher Secrets d`Essences, Voile d`Ambre EDP

Nasi użytkownicy zostawili 55 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

umman
    29 sierpnia 2018 o 10:14
    najlepszy ze stajni Yves Rocher
    Moim zdaniem jest to najlepszy zapach ze stajni Yves Rocher. Wiele osob porównuje go do kultowego Shalimara i jest coś na rzeczy w tym porównaniu. Bo choc nie sa klonami,to oba są ponadczasowe. Jest to zapach noszalny, przyjemny, kobiecy, bezpieczny. Ale nie mizi-mizi banalny, Voile d'Ambre nie ma nic wspólnego z banałem. Jest to zapach wytworny balsamiczny ale nie jednolity. Pięknie gra w deszczowe dni, zimą ale można go zapodać i w cieplejsze dni, i wtedy też pięknie brzmi. Otulający, radosny bez nut babciności. W zależności od dnia cyklu, pogody, temperatury, objawiają się różne nuty. Jest kameleonem, bo ma w sobie i gorycz nerolii i słodycz mandarynki , i intensywność żywicy i wiórowatość kardamonu i waniliową ulepkość. Zapach bardzo trwały i z ogonem. Jest to zapach który mam od lat na półce i zużyłam kilkanaście flakonów.
    Zalety:
    • kompozycja
    • bogactwo
    • prostota flakonu
    Wady:
  • 7 sierpnia 2018 o 20:29
    Moje ulubione
    Dostałam je w prezencie urodzinowym i stały się moimi ulubieńcami. Pięknie pachną oraz długo się utrzymują. Flakonik ma bardzo fajny kształt i jest ozdobą na mojej komodzie.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Ładny flakonik
  • 2 sierpnia 2018 o 10:03
    Jedne z ulubionych...
    Kiedy jest mi smutno, gdy nie mam pomysłu, czym pachnieć, albo oczekuję od zapachu pomocy w wyciszeniu, sięgam po te perfumy. Są piękne, eleganckie, lecz nie przytłaczają. Budują lekki dystans, a przy tym przyjemnie otulają. To moje odczucia na temat tego zapachu. Kocham go i już wiem, że w mojej kolekcji zawsze jest dla niego miejsce.
    Zalety:
    • zapach, trwalość
    Wady:
  • 23 listopada 2017 o 12:51
    Jak najlepszy przyjaciel
    Kocham ten zapach jak ramiona najlepszego przyjaciela. Jest idealnie balsamiczny, ciepły i złocisty jak płyn w buteleczce. Otula, dodaje uśmiechu, pachnie jednocześnie sentymentalnie i kojąco. Nastraja pozytywnie, żadne deszczowe jesienne dni nie straszne gdy taki zapach przy mnie. Jest trudny do rozłożenia na składniki pierwsze, bo dla mnie to idealnie skomponowana całość. Czuć gorzkość mandarynki , paloną żywicę i kordamon, trochę słodyczy i trochę słoności ambrowej. Zapach komplementowany i wyczuwalny przez otoczenie, bardzo trwały i płynący za nosicielką. Jeden z najpiękniejszych zapachów jesiennych, balsam dla duszy ( jakie to dziwne uczucie, że takim zapachem może pachnieć tylko dobry człowiek : przyjaciel, matka, siostra, babcia… wszystko to co kojarzy się z bezinteresownym dobrem, czułością , troską i szczerym uśmiechem). Perełka na półce Yves Rocher … nie , nie perełka, piękny miodowy bursztyn oprawiony w złoto! Skarb.
    Zalety:
    • piękny otulający zapach
    • proste estetyczne opakowanie
    • przyjazna cena na allegro i promocjach Yves Rocher
  • 21 maja 2017 o 17:10
    Zimowy must-have
    Zapach nie jest dla każdego. Jest bardzo ciężki i ciepły. Nie jest to jeden z zapachów zarezerwowanych dla kobiet w pewnym wieku, nadaje się dla każdego wieku. Ale trzeba lubić bardzo wyraziste zapachy. Trwałość świetna.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie