Kremy pod oczy

Dermika Hialiq Spectrum, Hialuronowy krem pod oczy i na powieki

• 28 stycznia 2025 o 9:35
    Taki sobie
    Opakowanie 15 ml z pompka typu airless wygodne higieniczne Krem wrecz bez zapachu ,kremowa malo tresciwa konsystencja. Szybko sie wchlania, idealny pod makijaz nawilza nie podraznia i tak naprawde tyle jak dla mnie troche za malo dzialania, a marka naprawde fajna ale nie ten produkt Przy stosowaniu na dzien i na noc srednio wydajny
    Atejka
    21 marca 2024 o 18:01
    Dobry, ale nie rewelacyjny
    Właśnie zużyłam całe opakowanie kremu i mam mieszane uczucia. Z jednej strony produkt bardzo dobrze się wchłaniał i nawilżał, miałam wrażenie miększej skóry pod oczami i dosyć fajnego wygładzenia, nie rollowało się nic na nim oraz miał bardzo delikatny zapach. Z drugiej zaś... miałam większe oczekiwania co do samego działania, bo oprócz nawilżenia to nie zauważyłam żadnej zmiany. Czy kupiłabym go ponownie? Nie - ze względu na poszukiwanie tego 'idealnego' kremu pod oczy. Czy jeśli w inny sposób trafiłby w moje ręce to bym się ucieszyła? Tak, bo był poprawny i na pewno bym go zużyła.
    • nawilżenie
    • brak rollowania makijażu
  • 3 kwietnia 2023 o 18:50
    Dostateczny
    Bardzo fajny, nawilżający krem, bardzo polubił się z moją skórą - brak jakiejkolwiek reakcji alergicznej. Codzienne stosowanie nie przyniosło jednak żadnych widocznych efektów poza nawilżeniem skóry, nawet na bardzo delikatnych, pierwszych oznakach starzenia. Krem zamknięty w bardzo estetycznym opakowaniu, białym z niebieskimi napisami. Dozownik kremu działa tak jak powinien, można bez problemu wycisnąć odpowiednią ilość produktu. Konsystencja kremu bardzo przyjemna, zapach fajny, neutralny, przyjemny. Podsumowując, fajnie nawilża, ale oczekiwałam po nim czegoś więcej.
    Zalety:
    • estetyczne opakowanie
    • delikatny zapach
    • nawilżenie
    Wady:
    • brak działania przeciwzmarszczkowego
  • 29 marca 2023 o 19:19
    Nawilża okolice pod oczami
    Krem zamknięty jest w białej buteleczce z pompką o pojemności 15ml. Wydajny. Konsystencja treściwa o białym kolorze. Zapach niemal niewyczuwalny. Szybko się wchłania pozostawiając skórę pod oczami nawilżoną i minimalnie wygładzoną. Nadaje się pod makijaż. Korektor nie roluje się i wygląda ładnie. Zawiera różne cząsteczki kwasu hialuronowego, które nawilżają i mają za zadanie zredukować widoczność zmarszczek. Dobry nawilżający krem z kwasem hialuronowym.
    Zalety:
    • nawilża
    • minimalnie wygładza
    • wydajny
  • 15 lutego 2023 o 10:45
    Może być
    Kosmetyk zamnięty w małej butelce z pompką z turkusowymi napisami. Zdecydowanie bardzo prosta szata graficzna. Krem ma lekką konsystencję, która jest bogata o białym kolorze. Nie posiada zapachu. Mamy tu trzy rodzaje kwasu hialuronowego, który nawilża skórę, a także stymulator kolagenu. Krem szybko się wchłania i nadaje się pod makijaż. Super nawilża i napina skórę. Po użyciu okolica pod okiem wygląda na bardziej wypoczętą i promienną. Sprawia, że ta okolica jest gładka i miękka w dotyku. Nie zauważyłam, aby redukował zmarszczki, ale ja akurat w tego typu obietnice nie wierzę. Dodatkowo jest bardzo wydajny - naprawdę mała ilość wystarczy na pokrycie okolic pod oczami i na powiekach. Miałam z tej serii krem do twarzy i był genialny więc w porównaniu do tego ten pod oczy jest taki sobie jeśli chodzi o działanie. Na dzień jest w porządku, ale na noc raczej za słaby. Może być.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta

Zobacz także inne Kremy pod oczy