+produkt bardzo ładnie pachnie, ale jest to zapach specyficzny, nie każdemu przypadnie do gustu, taki chemiczny, trochę cytrusowy, ale jednak plastikowy bardziej,
+szybko się wchłania, ultra szybko, momencik i można pisać na telefonie,
+wygodne opakowanie z pompką, nie trzeba się bawić w zakręcanie, szukanie zakrętki i takie tam,
+produkt polski,
+ładna szata graficzna,
+szeroko dostępny,
+skóra dłoni nie piecze nawet wtedy, kiedy jest popękana, różnie to bywa,
+konsystencja bardzo lekka, przyjemna w użyciu,
+regularnie stosowany wpływa na ogólny stan skóry dłoni,
-/+cena średnia, zwłaszcza, że działanie nie idzie w parze z ceną, niestety,
-trzeba pamiętać, że opakowanie musi być absolutnie za stojąco, bo jak leży, to potem ma problem, żeby wycisnąć krem,
-kiedy się kończy, ale jest go jeszcze sporo, pompka nie działa, trzeba ją odkręcać,
-nawilżenie dłoni jest stosunkowo słabe, mam dosyć duże doświadczenie z kremami do rąk, smaruję codziennie na noc (cały rok), a w zimie dodatkowo mam krem zawsze przy sobie i kilka razy dziennie go używam, niestety ten krem nawilża tak naprawdę tylko troszkę, o ile ktoś nie ma popękanej, suchej skóry to będzie ok, ale ja życzyłabym sobie lepszego efektu, zwłaszcza, że ma to być serum,
-zdarza mi się po 10 minutach dokładać kremu w zimie (i tak kilka razy), bo nie czuję tego nawilżenia, a dłonie mam suche, popękane,
-produkt raczej niewydajny, za każdym razem potrzebuję około 10 pompek, żeby w ogóle coś poczuć
Czasem go lubię, czasem nie. Tak naprawdę, mimo wad kupiłam kolejne opakowanie, więc chyba jednak jestem na tak.