Pasty do zębów

Bodyland.pl
Ziaja MINTPERFEKT ACTIV PASTA PRZECIWPRÓCHNICZA 75 ML

• 23 marca 2025 o 19:27
    W poszukiwaniu czegoś nowego
    Jestem wierną fanką past przeciwpróchnicznych z uwagi na moje problemy z uzębieniem. Szukając jednak czegoś nowego, niż past ze znanych firm, natrafiłam na ten produkt.
    Zalety:
    • dostępność - zakupiam produkt online
    • cena - całkiem przystępna w porównaniu do innych past przeciwpróchnicznych o podobnej objętości
    • wydajność - dwa miesiące, stosowała codziennie cała rodzina
    • konsystencja - delikatnie jakby kremowa
    • efekt - brak podrażnień, czy innych problemów w jamie ustnej
    • opakowanie - bardzo trafiło w moje gusta, łatwo się wyginało, więc nie było problemu żeby zużyć produkt do końca
    Wady:
    • smak - niestety, nie trafił w moje usta, zbyt mało odświeżający i dość specyficzny, to u mnie jest dyskwalifikacja
  • 24 listopada 2023 o 8:44
    Przeciętna
    Daje uczucie domytych, gładkich zębów. Ma delikatny smak, nie podrażnia jamy ustnej ostrością. Dla mnie niestety na tym kończą się jej plusy, bo komfort używania pozostawia wiele do życzenia. Pasta jest bardzo gęsta i liczyłam na to, że będzie się dobrze pienić, ale nie pieni się prawie wcale, a wręcz czuję jakby podczas mycia "znikała".
  • 10 października 2023 o 0:03
    Od czasu do czasu ją kupuję
    Myje zęby minimum 3 razy dziennie. Tak już mi zostało po noszeniu aparatu ortodontycznego. I tę pastę używam rano od razu po wstaniu i na wieczór, a w ciągu dnia wolę te wybielające. Jest biała. Odpowiednio się pieni, dokładnie myje zęby, nie podrażnia, dobrze odświeża jamę ustną. Jest delikatnie miętowa w smaku. Czasem ją kupuję. Ale jeśli ktoś szuka Hollywoodzkiego uśmiechu, to zły adres. Ta pasta nie wybiela. Też z tego względu używam jej tylko rano przed piciem kawy i ewentualnie wieczorem. Jest wydajna, tania i fajna.
  • 1 października 2021 o 20:15
    Super pasta
    Pasta zamknięta jest w typowej dla past do zębów tubce, z tą różnicą, że zakrętka jest dosyć szeroka, więc tubka stabilnie stoi w pozycji pionowej. Ma ona grafikę typową dla produktów Ziaja - prostą i minimalistyczną. Na opakowaniu wypisane są jedynie najważniejsze informacje o produkcie. Pasta jest gęsta i treściwa, ale zarazem delikatna dla dziąseł i zębów. Skutecznie myje ona zęby, nie powoduje przy tym podrażnień. Zapewnia długie uczucie świeżości, skutecznie oczyszcza i chroni przy tym zęby. Zmniejsza także nadwrażliwość dziąseł. Usuwa osad nazębny oraz redukuje przebarwienia. Polecana jest dla dorosłych i dzieci powyżej 6 lat. Jest niedroga i skuteczna, czyli połączenie idealne. Bardzo polubiłam się z ta pastą. Jest delikatniejsza od drogeryjnych i szeroko reklamowanych past do zębów. Idealna do codziennego stosowania. Jest także bardzo wydajna.
  • 23 maja 2021 o 15:50
    Dobra pasta
    Nie wiedziałam, że Ziaja ma w ofercie pasty do zębów. Będąc w aptece kupiłam ją przypadkiem z ciekawości. Uważam, że dla moich wrażliwych zębów jest dobra. Myje , odświeża.
    Zalety:
    • Oczyszcza zęby
    • Dostępność
    • Tubka jest wygodna