Wody toaletowe męskie

HUGO BOSS Hugo Man dezodorant 75 ml dla mężczyzn
notino.pl
Hugo Boss Hugo Man woda toaletowa 200ml
Hugo Boss Hugo woda toaletowa spray dla mężczyzn 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 grudnia 2022 o 13:31
    Leśne klimaty
    Zielony Hugo Boss jest zapachem bardzo świeżym, podobnym trochę do szarego Bossa, jednak więcej w nim igliwia, nuty drzewnej. Jest też lekko mydełkowy, kojarzy się z jakimś żelem pod prysznic dla mężczyzn. Dużo w nim słodyczy, jednak dominuje leśna, świeża nuta w tej kompozycji. Perfumy niezobowiązujące, do noszenia na co dzień. Przeznaczone dla młodych i starszych mężczyzn. Trwałość, jak u Hugo Bossa, raczej średnia.
  • 9 kwietnia 2021 o 11:31
    Dobre
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Perfumy bardzo mocne, męskie, pierwsza chwila kontaktu z nimi powoduje, że niekoniecznie mogą się podobać, ale po chwili zapach staje się piękny. Warto wypróbować i samemu się przekonać.
  • 17 kwietnia 2018 o 20:43
    Nietrwały i pospolity
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Zapach z wyższej półki cenowej, ale nie powala. Jest wprawdzie orzeźwiający, świeży, męski. Bardzo podpolite nuty zapachowe. Można znaleźć podobne perfumy w niższej cenie, ale właściwie kto chce pachnieć jak przeciętny mężczyzna na ulicy? Perfumy bardzo nietrwałe, u mojego mężczyzny zapach ulatnia się bardzo szybko, słabnie już po 3-4 godzinach, aż nie czuć go wcale.
    Zalety:
    • orzeźwia
    • nie jest ciężki
    Wady:
    • pospolity
    • drogi, a nietrwały
    W perfumerii
  • 11 grudnia 2013 o 7:21
    Dobry zapach się nie starzeje
    Na początku muszę zaznaczyć, że mam z tym zapachem bardzo przyjemne skojarzenia, jako że mój ojciec używa go od lat. Jednak nie jest to główny powód mojej opinii o tych perfumach. Zapach - bardzo złożony. Świeży, elegancki, moim zdaniem pachnie wyższą półką. Z klasą. Nie zna wieku - pod warunkiem, że nosi je osoba dojrzała. Trwałość - niezaprzeczalna. Flakon - męski, prosty, moim zdaniem pasuje. Cena - Hugo Boss nigdy z nią nie przesadza. Ogólna ocena - konieczne testy indywidualne :) Używam tego produktu od: gdybym była mężczyzną... ;) Ilość zużytych opakowań: zero, ale znam go doskonale
    nowy48
    30 maja 2013 o 11:56
    podniecajacy ogór
    Być moze "zalatuję" w swych recenzjach monotematycznoscią, ale niestety i tu śmierdzi mi ogórkiem. Może i jest coś z drzewka iglastego, czy z mięty, a moze i nawet odrobinka zielonego jabłka ale jest tego baaardzo niewiele. Główny ogórkowy akord powoduje, że nei byłbym w stanie tego znieść na sobie. Jedyne czego nie potrafię zrozumiec to zachwytu nad tym (po)tworem. Czy to wina marki, która sprawia u niektórych gęsia skórkę od samego spogladania na flakon, czy to zasługa tej nuty ogórkowej. Chociaz swoja drogą badania potwierdzają, że na kobiety zapachy z nutą ogórka działają podniecajaco. no cóż będe musiał się pogodzic z faktem, że Boss nie pomoze mi uwieść żadnej pani gdyż współpracowac ze sobą nigdy nie będziemy. ;) Projekcja wybochowa od samego początku z czasem maleje do minimum. Trwałosć zadowoli fanatyków. Ja podziękuję.