Wody toaletowe męskie

Hugo Boss Bottled Woda toaletowa dla mężczyzn, 50 ml 50 ml
HUGO BOSS Bottled Men Woda Toaletowa dla Mężczyzn 50ml
notino.pl
Hugo Boss No.6 Woda toaletowa 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 53 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 lipca 2024 o 14:33
    Ja i mój narzeczony uwielbiamy ten zapach
    Hugo Boss to marka znana z elegancji i klasy, co odzwierciedla się również w ich liniach perfum. Hugo Boss Bottled, to klasyczny i niezwykle popularny perfum o zapachu drzewno-przyprawowy, idealny na co dzień i na specjalne okazje. Hugo Boss Bottled jest zapachem uniwersalnym, który pasuje do mężczyzn w różnym wieku. Jego elegancki charakter sprawia, że jest idealny zarówno na dzień, jak i na wieczorne wyjścia. Świetnie sprawdza się w biurze, na spotkaniach biznesowych, ale również na romantycznych randkach. Flakon Hugo Boss Bottled jest prosty, ale elegancki. Przezroczyste szkło z metalową nakrętką i minimalistycznym napisem "Boss" oddaje ducha marki – elegancję i klasykę. Hugo Boss Bottled to perfumy, które zyskały status klasyki wśród zapachów męskich. Dzięki harmonijnemu połączeniu nut owocowych, przyprawowych i drzewnych, tworzy elegancki, ale i świeży zapach, idealny na każdą okazję. Jeśli szukasz zapachu, który jest uniwersalny, trwały i elegancki, Hugo Boss Bottled jest doskonałym wyborem.
    Zalety:
    • Trwały
    • Ponadczasowy
    • Na każdą okazję
    • Do każdego wieku
    Wady:
    • Cena dosyć wysoka ale opłaca się zainwestować w dobry perfum
  • 8 lutego 2023 o 10:45
    Boski zapach .
    Cześć :) Hugo Boss, Boss The Bottled - bestseller wśród zapachów znanej marki. Myślę, że każdy choć raz czuł ten zapach w swoim otoczeniu. Co takiego zawiera, że jest ulubieńcem tysięcy osób? A więc: Nuty głowy: jabłko, śliwka bergamota, cynamon. Nuty serca: aksamitka, geranium, goździk. Nuty bazy: wanilia cedr, drewno sandałowe, wetyweria, drewno oliwne. Jest to świeży, drzewo-korzenny zapach.The Bottled jest ulubionym zapachem mojego męża. Ja też go bardzo lubię. Jest lekki, świeży i słodki. Akord owocowo-drzewny bardzo zapada w pamięć. Nie jest skomplikowany, raczej prosty i pewnie dlatego uwielbiany. Bardzo przyjemny. Jest to świetny zapach na co dzień, pasujący do każdej stylizacji i każdemu mężczyźnie. Myślę, że The Bottled jest jak dobra piosenka - każdy ją zna, każdy ją słyszał i większość ją lubi. Ten flakon to tak zwany pewniak. Jest idealny na prezent, bez obaw, że przypadnie do gustu. Może to idealny prezent . Polecam
  • 6 lipca 2022 o 11:53
    Mój Hugo
    Zakochałam sie w tych perfumach, są lekkie i klasyczne. Odpowiednie na każdą okoliczność. Bardzo meski zapach i jest to must have wśród kosmetyków męża. Jedynym mankamentem jest trwałość. W naszym przypadku odnosze wrażenie, iż po kilku godzinach zapach jest zdecydowanie mniej wyczuwalny i bardzo delikatny.
    Zalety:
    • Kompozycja zapachowa
  • 26 stycznia 2022 o 23:17
    Hugo Boss
    Perfumy Hugo Boss lubię. Ten zapach kupiłem pierwszy raz i utrzymuje się on długo, jednak nie do końca mi odpowiada. Jest spoko, ale nie dla mnie. Nie kupię go kolejny raz
  • 9 kwietnia 2021 o 23:45
    Dystyngowany zapach mężczyzny, który podoba się kobietom…
    Poznałam perfumy marki Hugo Boss pod koniec lat 90-tych, piętnaście lat po tym, gdy pierwsze flakony spod tego szyldu trafiły na rynek, w sześćdziesiątą rocznicę powstania marki. Ale nie, nie perfumeryjnej. Najpierw od lat 20. ubiegłego wieku firma zajmowała się krawiectwem. Założył ją Hugo Boss. Ciekawostką jest to, że ma on w swojej biografii niesławne wątki – był krawcem nazistów i szył mundury dla SS oraz Hitlerjugend. A w swojej fabryce wykorzystywał robotników przymusowych – głównie kobiety, także nasze rodaczki, za co po wojnie stanął przed trybunałem. Zakazano mu prowadzenia działalności i musiał zapłacić 100 tysięcy marek grzywny. W chwili gdy stworzona przez niego marka wprowadzała na rynek recenzowane perfumy nie żył już od 50 lat. Tyle historii, która wydała mi się bardzo ciekawa, więc ją tutaj przytoczyłam. Wracając jednak do recenzowanego zapachu… Wykreowała go kobieta Annick Menardo pod koniec lat 90. Były wówczas w Polsce szczytem luksusu. Pachniał nim też bliski mi mężczyzna. Jako że bliżej mi do zapachów męskich niż typowo damskich – słodkich do bólu, byłam fanką perfum Boss od zawsze. Gdy ostatnio mama poprosiła mnie, abym kupiła na urodziny bliskiej jej osoby prezent, od razu wybrałam Hugo Bossa i przypomniałam sobie o nim. Muszę powiedzieć, że niewiele się zmienił. Jest tak samo urzekający, intrygujący i magnetyczny. Uwielbiam zapach śliwek w kosmetykach, o czym nie raz wspominałam w recenzjach. Nic więc dziwnego, że ten zapach mnie wciąż intryguje. Boss w nucie głowy ma: Jabłko, Śliwkę, Bergamotkę, Cytrynę, Mech dębowy i Geranium. Nutami serca są: Cynamon, Mahoń i Goździk . Nutami bazy zaś: Wanilia, Drzewo sandałowe, Cedr, Wetyweria i Drzewo oliwne. Te owocowo-drzewno-korzenne akordy zapisują się w świadomości na długi czas i trwają. Nie są w żadnym razie zbyt… ani zbyt duszące, ani zbyt mocne, ani też zbyt słabe. Jeden z najlepszych kobiecych nosów perfumeryjnych dobrał je z wielkim kunsztem i znawstwem tematu. Tworząc mieszankę, która podoba się zarówno młodym mężczyznom, jak i dystyngowanym panom, ale też – jak widać – kobietom. Są trwałe, świeże, ale nie obezwładniają swoją siłą. Zamknięte w prostej formie surowego flakonu mają sporo do powiedzenia i mówią. Opowiadają historię, która trwa niezmiennie od 23 lat. I będzie trwać na przekór modom. To pewne.
    Zalety:
    • Przystępna cena, jak na produkt tej klasy
    • Piękny, nienachalny flakon
    • Ponadczasowość
    • Zapach, który jest na tyle uniwersalny, że podoba się zarówno mężczyznom, jak i kobietom
    • Idealne proporcje, dzięki którym zapach nie męczy
    Wady:
    • bez wad:)