Wody perfumowane damskie

hairstore.pl
Versace Crystal Noir Woda toaletowa 30ml
Versace Crystal Noir
Versace Crystal Noir Woda toaletowa dla kobiet, 30 ml 30 ml

Nasi użytkownicy zostawili 462 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 lutego 2025 o 12:25
    hmm chyba jednak to nie to
    Perfum dostałam od męża na walentynki bo chciałam jakiś wyjątkowy zapach i kupił mi go po poleceniu Pani w drogerii. Flakon bardzo ładny i od razu skojarzył mi się z mocnym i wyrazistym zapachem i tak też było. Zapach jest mocny i jak dla mnie dość ciężki - wyczuwam w nim piżmo i taką nutę zapachu orientalnego. Zapach utrzymuje się bardzo długo i jest wydajny - nie trzeba go zbyt wiele aby był wyczuwalny. Niestety mnie strasznie nudzi ten zapach nie czuje się w nim jakoś kobieco i młodo bardziej poleciłabym go eleganckiej starszej pani. Wolę zdecydowanie bardziej świeższe zapachy.
    Zalety:
    • piękny flakon, mocny zapach, trwały
    Wady:
    • strasznie przytłaczający zapach
  • 18 lutego 2025 o 13:20
    Tragedia
    Versace Crystal Noir EDP to zapach, który absolutnie mi nie odpowiada. Dla mnie to totalna tragedia – jest ciężki, duszący i ma w sobie coś, co po prostu mi nie pasuje. Choć ma orientalno-kwiatową kompozycję z nutami gardenii, piżma i drzewa sandałowego, to dla mnie te elementy po prostu się "gryzą" i tworzą zapach, który czuję jako zbyt intensywny i przytłaczający. W ogóle nie mogę się z nim polubić – jest dla mnie za duszny, za bardzo przytłaczający i po prostu nie w moim guście. Czuć w nim pewną elegancję, ale to nie jest zapach, który bym chciała nosić.
  • 17 lutego 2025 o 20:43
    Ciekawy i bardzo trwały zapach
    Ciekawy i bardzo trwały zapach - wytrzymuje cały dzień na ubraniach. Sam zapach jest dość korzenny, ale nie określiłabym go jako "duszący". Wręcz przeciwnie, można w nim znaleźć naprawdę wiele ciekawych i różnych nut zapachowych.
    Zalety:
    • trwałość
    • korzenny zapach, który nie dusi
    Wady:
    • flakon mógłby być ładniejszy, ma w sobie coś co wygląda tanio.
  • 15 lutego 2025 o 18:02
    Świetny perfum
    Perfum zakupiłam w ciemno za namową koleżanki i nie żałuję ! Ma on niesamowity zapach orientu dodatkowo sexowny i z nutą tajemniczości . Idealny na wieczorowe wyjścia czy większe imprezy ! Perfum jest trwały utrzymuje się na skórze bardzo długo , nawet na ubraniach potrafi pachnieć dwa dni. Flakon przepiękny elegancki wyglądający luksusowo ! Napewno nie jest to moja ostatnia butelka ! Polecam dla pewnych siebie osób !
    • Piękny zmysłowy zapach
    • Eleganckie opakowanie
    Wady:
    • Brak wad
  • 13 lutego 2025 o 12:52
    Najcudowniejszy zapach na ziemi!
    Perfumy te skradły moje serce od pierwszego psiknięcia! Perfumy nie dość że mają piękny flakon, jego wypełnienie jest jeszcze piękniejsze! Otulający i rozgrzewający zapach imbiru , kardamonu i pikantnego pieprzu stopniowo ustępuje troszkę gorzkawemu zapachu pomarańczy, gardenii i piwonii. Drzewo sandałowe, piżmo i ambra nadaje urokliwego sumptu temu zapachowi. Zapach ma kwiatowo-orientalne nuty, wydaje mi się że jest dedykowany na chłodniejsze dni, jednak ja jestem tak zakochana w tym zapachu że noszę go przez cały rok ( tak niestety niektórym może przeszkadzać jego "ciężkość") Zapach ma piękną projekcje, dostałam wiele komplementów mając go na sobie. Ponadto jest bardzo trwały i wydajny. Jeżeli lubisz mocne, zdecydowane zapachy- to crystal noir jest dla Ciebie.
    • trwałość
    • piękny flakon
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie