Wody perfumowane damskie

E-Glamour.pl
Versace Bright Crystal Absolu woda perfumowana 50ml
notino.pl
Versace Bright Crystal Absolu Woda perfumowana 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 56 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 lutego 2025 o 20:44
    Kwiatowa świeżość
    Versace Bright Crystal Absolu to odświeżającą mieszanka, zamknięta w różowym i typowym dla Versace flakonie w kształcie diamentu ???? Myślę, że już po samym flakonie można odczuć z jakiego typu zapachem będziemy mieć do czynienia. Versace Bright Crystal Absolu to kwiatowo-owocowa kompozycja. Nutami głowy są yuzu, owoc granatu i nuta lodu. Nutami serca są piwonia, malina, lotos i magnolia. Nutami bazy są ambra, mahoń i piżmo. A jak jest dokładnie? Z początku jest bardzo świeżo i... dość kwaśnie. Czuć wyraźnie yuzu i granat, od razu można również wyczuć piwonię i magnolię. Zapach ciekawie ewoluuje i po chwili można dodatkowo wyczuć malinę, ale moim zdaniem jest to dość słabo wyczuwalne. Do końca czuć wyraźnie kwiatowe nuty oraz cierpkie yuzu, okraszone ciepłem mahoniu. Jako, że ostrożnie podchodzę do zapachów kwiatowych, a wręcz uwielbiam owocowe, szczególnie cytrusowe nuty, ta mieszanka robi na mnie pozytywne wrażenie. Co więcej, bardzo lubię w Bright Crystal Absolu to, że zapach przez cały czas jest świeży z wyraźną kwiatową nutą. Kiedy go używam czuję, że poprawia mi się humor i mam więcej energii ???? Zapach jest trwały i popsikany rano jest jeszcze wyczuwalny wieczorem. Na ubraniach jest podobnie. Moim zdaniem jest to zapach zdecydowanie na dzień i wiosnę/lato
    Zalety:
    • Świeży zapach
    • Trwały jak na cytrusowe nuty
  • 26 listopada 2024 o 19:36
    Polecam
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Versace Bright Crystal Absolu ma wyczuwalna nutę kwiatowa która jest dla mnie bardzo pozytywna. Idealna na lato czy zimę, na każdą okazję. Jest trwały czuje cały dzień. Opakowanie jest piękne ❤️. Jest to zapach jeden z moich ulubionych. Bardzo polecam.
  • 1 października 2024 o 8:39
    Elegancki i wyrazisty
    Versace Bright Crystal Absolu EDP to niezwykle zmysłowy zapach, który zachwyca swoją intensywnością i elegancją. Od pierwszych nut wita nas świeżość granatu i yuzu, a serce kompozycji rozkwita bukietem piwonii i magnolii, otulonym ciepłym akordem ambry i piżma. Perfumy są idealne na każdą porę dnia, dodając pewności siebie i odrobinę luksusu. Jedynym mankamentem jest trwałość zapachu – choć jest wyczuwalny przez kilka godzin, mogłby utrzymywać się dłużej, szczególnie przy tej cenie. Dodatkowo, flakon choć piękny, jest dość nieporęczny, co utrudnia zabieranie go w podróż. Mimo to, jest to wyjątkowa propozycja dla osób szukających eleganckiego i wyrazistego zapachu. Moja ocena: 4/5.
    Zalety:
    • elegancki
    • idealny na każdą porę dnia
    • dodaje pewności siebie
    Wady:
    • mógłby być trwalszy
    • nieporęczny flakon
    asia_mm
    11 lipca 2024 o 14:19
    Piękny ❤️
    Versace Bright Crystal Absolu to bardzo ładny zapach o kwiatowo-owocowych nutach. Jest przy tym bardzo słodki ale nie przytłaczający. Idealnie sprawdzi się na upalne lato czy tez wiosnę. Zapach sam w sobie jest trwały i wydajny. Buteleczka przepiękna, choć duża, cięższa nakrętka nie jest komfortowe podczas podróżowania.
  • 12 grudnia 2023 o 12:55
    I love it !
    Perfumy Versace są moim faworytem. Goszczą na mojej toaletce już 3ci rok. Jak najbardziej polecam, na randkę ????. Zakochałam się w ich subtelnym słodkim zapachu . Jednocześnie nie są mdlace, i ciężkie. Jak najbardziej na 5+
    Zalety:
    • Zapach dlugo się utrzymuje
    Wady:
    • Flakonik, ciut za duży do zabrania w drogę do kopertówki ????
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie