Wody perfumowane damskie

Versace Versense 30ml woda toaletowa
Pachnidelko
Versace Versense woda toaletowa 30ml
VERSACE Versense Woda Toaletowa dla Kobiet 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 123 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Kaisja
    1 maja 2025 o 11:15
    Piękne perfumy dla Wielbicielek aromatu cytryn
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Naczytałam się w recenzjach tych perfum pochwał na temat ich rześkości i aromatu bryzy. Morską bryzę w perfumach, zwłaszcza na lato, uwielbiam, a Versace Versense oferowały w pięknym, eleganckim flakonie – według opisów nut zapachowych bukiet czarownych białych kwiatów, ożywiony zawsze rześką bergamotką, dosłodzony gruszką, i doprawiony apetycznym kardamonem, na bazie seksownego ciepłego piżma. Cały ten czar i słodycz zbilansowano w bazie kompozycji aromatycznym, egzotycznym drewnem sandałowca, cedru i drzewa oliwnego. Tylko że ja – choć być może to indywidualne wrażenie związane ze specyfiką mojego ciała – spośród owego bogactwa przez cały czas czuję w Versense wyłącznie - cytrynę. Dość ostro świdrującą w nosie, przez co mnie akurat męczącą – łagodniejącą dopiero po ok. godzinie. Po prawdzie to niebrzydka wizja cytryny, na szczęście nie bijąca brutalną odmianą łazienkowej chemii gospodarczej, więc rozumiem popularność tych perfum, i finalnie oceniam je pozytywnie, bo mogą się podobać Paniom w różnym wieku, preferującym bardzo różne style. Nie polecam ich po prostu, a w każdym bądź razie zalecam uważne testy Paniom, które za cytrynami nie przepadają, i zabieram perfumom gwiazdeczkę z oceny właśnie za ów mocny, cytrynowy świderek.
    Zalety:
    • kompozycja – ładna – orzeźwiająca, ożywcza, popularna na lato, z dość intensywnym cytrusowym akordem, który – uwaga – może tak jak u mnie brzmieć mocną cytryną;
    • trwałość – zewnętrzna krawędź sukcesu w tej kategorii, na mnie perfumy utrzymują się długo, ale Panie z suchą skórą mogą dość szybko potrzebować repety;
    • projekcja – to taka naciągana zaleta – perfumy niestety słabo ewoluują, przez cały czas emanując głównie wyraźnym akordem cytrusowym, ale otoczenie na nie raczej nie narzeka;
    • flakonik – piękny, elegancki – prosta, płaska buteleczka z niedużym logo z Meduzą, i z równie gustownym antycznym zdobieniem na korku, o ślicznej bladozielonej barwie perfum;
    • cena – wysoka, ale w świecie perfum wielkich Domów Mody i tak w miarę przystępna
    Wady:
    • kompozycja to perfumeryjny soliter – z dominującą nutą cytryn, choć może to uchodzić za zaletę
  • 3 października 2024 o 11:55
    Jeden z moich ulubionych zapachów
    Versense od Versace to jeden z moich ulubionych zapachów, który zdecydowanie zasługuje na uwagę! Od pierwszego psiknięcia odczuwam eksplozję świeżości, którą wprowadzają nuty cytrusowe i zielone. To zapach, który idealnie oddaje wrażenie letniego dnia – pełen energii, radości i lekkości. Świeżość bergamotki i mandarynki świetnie łączy się z delikatnymi nutami jaśminu, co sprawia, że zapach jest niezwykle harmonijny. Dodatkowo, nuta drzewa sandałowego dodaje mu głębi i elegancji, co czyni go idealnym wyborem zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Opakowanie jest również bardzo stylowe i eleganckie, co czyni go doskonałym dodatkiem do mojej kolekcji perfum. Versense to zapach, który wywołuje pozytywne emocje i sprawia, że czuję się pewnie i świeżo przez cały dzień. Zdecydowanie polecam Versense każdemu, kto szuka zapachu, który łączy w sobie świeżość, elegancję i trwałość. To prawdziwy skarb wśród perfum, który z pewnością dostarczy wielu przyjemnych chwil!
    Zalety:
    • orzeźwiająca kompozycja
    • lekkość
    • świeżość
    • zapach wakacji
    Wady:
    • zatęsknisz za latem :)
  • 2 listopada 2023 o 12:05
    Orzeźwiająco i wiosennie
    Perfumy trafiły do mnie zupełnie przypadkiem, po okresie letnim, wczesną jesienią. Gdy je zobaczyłam nie byłam zachwycona, jakoś tak nie przemawia do mnie ten zielony kolor ale zapach mnie urzekł. Zapach to...wiosna - po prostu, tak pachnie wiosna, kiedy kwiaty budzą się do życia, woda paruje, liście pokrywają się rosą o poranku. Czuję tu wiosenny las i ciepły dzień. Jeśli chodzi o wyczuwalne nuty zapachowe to trochę cytrusów, które w sumie grają główną rolę trochę kwiatów i przypraw, trochę drzew. Pięknie to wszystko współgra, choć moim zdaniem troszkę są mało trwałe jsk na tę cenę i markę. Za to ten zapach to obłęd!
  • 29 czerwca 2023 o 9:15
    Miłość na wczesną wiosnę.
    Zakochałam się w perfumach Versense od pierwszego powąchania ich w drogerii. Urzekł mnie zapach bergamotki, który uwielbiam! Versense przypominało mi perfumy z dzieciństwa, które uwielbiałam (noname) oraz ich nuty podobne były do słynnego jabłuszka od DKNY. Versense są cudowne dla osób lubiących lekko słodkie, kwiatowe kompozycje. Ja najbardziej czuję je bardzo wczesną wiosną przełomie marca - kwietnia, pora dnia: wieczór. W czerwcu, kiedy piszę recenzję ten zapach już nie jest tak dobrze odczuwalny, jak właśnie wtedy, tak samo jest rano, kiedy chcę użyć perfum do pracy - niestety nic nie czuję. Dużym minusem perfum jest niestety ich trwałość. Czuję na sobie bardo krótko, do pół godziny.
    Zalety:
    • Kompozycja zapachowa, flakon
    Wady:
    • Bardzo krótka trwałość
  • 9 czerwca 2023 o 8:11
    ładny
    Najczęściej używam tej gamy zapachowej na wieczorne spotkanie z przyjaciółmi.Jest to zapach łagodny,ma świeżą gamę zapachową,dodaje przyjemną atmosferę przy nadchodzącym zmroku.Miło być w towarzystwie,gdzie odczuwalny jest ten zapach.Jestem też zwolenniczką tych zapachów,w której jest odczuwalna świeżość owoców,drzew i odrobinę nutki kwiatów wkomponowane w tą gamę zapachów.Świetny jako prezent.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie