Tusze do rzęs

Astor Lash Beautifier,Volume & Curl Maskara podkręcająca rzęsy

• 7 stycznia 2019 o 22:41
    Ok
    Jak dla mnie jest dość dobra , fajnie łapie nawet najmniejsze rzęsy dzieki wyprofilowanej w łuk szczoteczce , delikatnie podkręca i wydłuża . Efekt utrzymuje się kilka godzin . Należy nałożyć kilka warstw aby efekt był widoczny . Dobrze rozczesuje rzęsy nieskleja
    Pumm
    4 grudnia 2018 o 14:11
    ...nic się nie dzieje
    Zachęcona promocyjną ceną kupiłam. I cóż....jaka cena taka jakość. Ta maskara nie robi z rzęsami nic. Po umalowaniu moje rzęsy wyglądają dalej tak samo. Zero pogrubienia, zero wydłużenia, zero podkręcenia. Rzęsy wyglądają podobnie z tuszem, jak i bez. Nic się nie zadziało...Nie warto... Szkoda bo kiedyś Astor miał świetne tusze.
    Zalety:
    Wady:
    • nie widać tusz na rzęsach
    • brak objętości
    • brak podkręcenia
  • 7 lipca 2018 o 20:44
    Do niczego
    Maskara posiada tradycyjną szczoteczkę charakterystycznie wygiętą by ułatwić podkręcanie rzęs. Niestety, ten tusz ani nie pogrubia, ani nie podkręca, ani nie wydłuża, nawet nie trzyma podkręcenia zalotką. Daje bardzo naturalny efekt. Po prostu zostawia odrobinę czarnego pigmentu na rzęsach i to tyle. Dokładanie kolejnych warstw daje równie marne efekty. Szkoda czasu i pieniędzy.
  • 19 czerwca 2018 o 13:52
    TRAGEDIA
    Tusz jest beznadziejny. Skusiła mnie cena. (PROMOCJA) A co tam- ASTOR to nie taka zła firma- tak pomyślałam- i błąd. Przyznaję- nie czytałam opinii- nigdzie. Człowiek uczy się na błędach.
    Zalety:
    • Opakowanie ładnie się prezentuje.
    Wady:
    • beznadziejna szczoteczka - niby podkręcająca a niewygodna i nie podkręca, nie pogrubia, suchy jak inne tusze po 3 miesiącach, nie maluje,a o sklejaniu można zapomnieć. Po użyciu zero efektu- w sumie rzęsy jak nie malowane. PO CO JA GO KUPIŁAM?? NIE KUPUJCIE- NIE POLECAM.
  • 19 sierpnia 2017 o 15:36
    nie taki diabeł straszny...
    Tusz kupiłam w ciemno i po późniejszym przeczytaniu wielu niepochlebnych recenzji na wizażu się przeraziłam ale okazało się, że nie jest taki zły. Jest to tusz podkręcający ale oczywiście sam, na prawdę prostych rzęs, nie podkręci ale podtrzymuje podkręcenie wykonane zalotką. Ma odpowiednią konsystencję,nie jest za suchy ani zbyt mokry, nie tworzy grudek,można nim uzyskać średniomocny makijaż za pomocą kilku(2-3) warstw,ma wygodną szczoteczkę odpowiedniej wielkości,wygiętą w łuk, nie osypuje się, łatwo się zmywa,nie podrażnia oczu. Jeśli chodzi o wady to skleja rzęsy w kącikach oczu, i czasem tworzy owadzie nóżki.