Pędzle do oczu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 12 marca 2017 o 20:37
    Lubię go
    Kupiła go ze względu na zgiętą końcówkę do eyelinera którą chyba mam felerną bo włoski wyginają się w każdą stronę i są zbyt miękkie-nie mogę nim zrobić kreski. Druga końcówka do rozcierania jest ok. Nakładam nią cień na dolną linię rzęs , służy mi też do nakładania cienia w zewnętrznym kąciku. Bardzo ładny wygląd pędzelka
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    U konsultantki
  • 27 stycznia 2017 o 5:48
    sprawdza się
    Nowa linia pędzelków Avon jest bardzo ładnie wykonana. Jako estetka nie mogę o tym nie wspomnieć :-) matowa czerń z błyszczącą daje eleganckie wykończenie. Sam pędzelek jest przydatny do kremowych czy żelowych eyelinerów w słoiczkach. Choć pędzelek jest dość gruby udało mi się zrobić precyzyjną kobaltową kreskę. Nie sprawdzi się do cienkich jaskółek, jest po prostu za gruby. Końcówka do cienia jest mięciutka. Idealnie nadaje się do miejscowego nakładania cienia np. na dolną powiekę czy ruchomą górną, do rozcierania. Jakość wykonania oraz włosie in plus.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do oczu