Olejki do ciała

Nacomi Olej z pestek winogron

• 28 lutego 2023 o 10:57
    Nie sprawdził się
    DOSTĘPNOŚĆ – w wielu drogeriach, stacjonarnych i online OPAKOWANIE – szklana buteleczka z pipetką SZATA GRAFICZNA – charakterystyczna dla olejków Nacomi SKŁAD – całkiem dobry WYDAJNOŚĆ – kilka miesięcy ZAPACH – dla mnie był zbyt mdły, dlatego nie potrafiłam go stosować na twarzy KONSYSTENCJA – oleista TRWAŁOŚĆ – cały dzień EFEKT – stosowałam na ciało (tłuścił ubranie, bo bardzo długo wsysał, do tego nie wiem dlaczego, ale jakby się krystalizował (?) więc przecierając ręką po ciele pozostawały „śmietki”), stosowałam na włosach (mam je cienkie, zniszczone i niestety je obciążył, a zmywanie tego olejku było bardzo uciążliwe) ZESTAW – nie widziałam PODRÓŻ – nie sprawdzałam CENA – ponad 10 zł
    Zalety:
    • szata graficzna
    • skład
    • trwałość
    Wady:
    • efekt
  • 3 lutego 2022 o 20:47
    Używam do olejowania włosów
    Olejek z pestek winogron dobrze mi się sprawdza do olejowania włosów. Innych zastosowań nie próbowałam ???? olej dociąża moje włosy i sprawia, że są wygładzone. Aktualne opakowanie olejku zawiera pipetę, którą wygodnie można nabrać produkt. W celu zachowania świeżości oleju, przechowuję go w lodówce.
  • 27 lutego 2021 o 12:36
    Dobry, delikatny olej
    Moja skóra lubi olejową pielęgnację, więc testuję wszystkie oleje jak leci. W porównaniu z innymi olejami z wszelkiej maści pestek, ten wydaje mi się najdelikatniejszy (a myślałam, że ten z pestek moreli wygrywa). Stosowałam go na całą twarz i dekolt. Ładnie się wchłaniał, również pod oczami, bez uczucia nadmiernej tłustości i oblepienia. Zadziałał również na małe zmiany skórne. Wyciągnęłam ten aplikatorek dawkujący kropelkami i wkręciłam pipetkę, bo nie miałam cierpliwości do tego (na zdjęciu jest zakraplacz, ja kupiłam bez). 30ml wystarczyło mi na blisko 2 miesiące.
    Zalety:
    • Doskonały dla suchej skóry
  • 22 lutego 2021 o 12:22
    Olej z pestek winogron
    Świetnie natłuszcza cerę zwłaszcza w sezonie zimowym szczerze polecam, idealny też do zniszczonych włosów, wcierać w końcówki, po 30 minutach umyć włosy i idealnie się rozczesują.
  • 22 lutego 2021 o 10:48
    Olej
    Świetnie natłuszcza cerę zwłaszcza w sezonie zimowym szczerze polecam, idealny tez do zniszczonych włosów wcierac w końcówki po pół godzinie umyć wlosy i idealnie rozczesują się