WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Hagi Naturalny Wygładzający Balsam do Ciała na Śliwki 75ml
topestetic
Hagi Na Śliwki wygładzający balsam do ciała 75ml

• 20 września 2024 o 12:58
    Świetny balsam dla suchej skóry!
    Moja skóra niestety w okresie jesiennym zawsze jest mocno przesuszona, dlatego wymaga konkretnej dawki nawilżenia. Ten balsam nie tylko umila mi chwile pielęgnacji ale i sprawia, że sucha skóra odchodzi w zapomnienie. Czy wyobrażałaś sobie kiedyś swoje ciało otulone miękkością, odżywione, tak, że masz ochotę dotykać swojej skóry? Ja tak właśnie mam w przypadku tego balsamu. Może to kwestia słodkiego śliwkowo-kremowego zapachu? A może składników aktywnych zawartych w balsamie? A może to wszystko właśnie sprawia, że od pierwszego użycia polubiłam ten kosmetyk. Balsam ma wygodne w użyciu opakowanie i przyjemną lekką formułę. Szybko się wchłania i pozostawia skórę miłą w dotyku. I do tego przepięknie pachnie!
  • 19 września 2024 o 1:38
    Hagi "Na śliwki" to wygładzający balsam do ciała, który intensywnie nawilża i pozostawia skórę miękką oraz gładką.
    Używa od:próbka
    **Recenzja Hagi, Na śliwki – Wygładzający balsam do ciała** Hagi "Na śliwki" to balsam do ciała, który skutecznie wygładza i nawilża skórę, jednocześnie zapewniając przyjemne doznania zapachowe. Głównym składnikiem jest olej ze śliwki, znany ze swoich właściwości odżywczych i regenerujących, idealny dla skóry suchej i wymagającej. Konsystencja balsamu jest lekka, dzięki czemu szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Skóra po użyciu jest miękka, gładka i przyjemnie pachnie przez długi czas. Produkt zawiera również naturalne oleje, które wspomagają regenerację skóry, czyniąc go doskonałym wyborem dla osób ceniących naturalną pielęgnację.
  • 18 września 2024 o 22:50
    Spodziewałam się cuda i... jest!
    Do tej pory z marką Hagi miałam tylko jedno przelotne spotkanie. W zasadzie był to tylko jeden wieczór. Miałam malutką próbkę balsamu, niewystarczającą nawet na całe ciało. Nie pamiętam już co to był za zapach, za to doskonale pamiętam jak bardzo byłam nim wtedy zachwycona. Coś mi mówiło, że ta marka może mieć więcej takich cudów w swojej ofercie, niemniej jednak nie zdecydowałam się na żaden zakup. Musiało minąć parę lat, by dzięki testowaniu w moje ręce wpadła ta duża, fioletowa tuba i teraz wiem na pewno, że nie oprę się już tak łatwo balsamom tej firmy. Produkt zamknięty jest w podłużnej, poręcznej tubie z prostą, ale ładną grafiką. Nie ma problemu ani z otwieraniem, ani z zamykaniem, a przy tym też nie otwiera się samoistnie, w trakcie np. transportu balsam będzie raczej bezpieczny. Pomyślałam o transporcie, bo uwierzcie - jak tylko go powąchacie, będziecie chciały go zabierać ze sobą wszędzie. Jako fanka wszelkich mazideł do ciała miałam styczność z naprawdę wieloma różnymi zapachami, ale ze śliwkowym - jeszcze nigdy. Spodziewałam się, że będzie idealny na jesień i nie pomyliłam się. To ciepły, otulający zapach słodkich śliwek z domieszką (w ogóle nie chemicznej!) wanilii. Takie śliwkowe ciasteczko z kruszonką. Pycha! Woń utrzymuje się dość długo, także towarzyszy nam nie tylko podczas aplikacji, ale i w późniejszym czasie. Działanie tego produktu również jest świetne, skórę zostawia jedwabiście gładką w dotyku, a przy dłuższym stosowaniu poprawia także jej elastyczność. Trochę gorzej radzi sobie z nawilżeniem, jest ono lekkie, powierzchowne. Dla mnie wystarczające, ale osoby z mocniej przesuszoną skórą mogą czuć niedosyt. Zrobiłam małe rozeznanie w sklepie internetowym Hagi, balsam stricte nawilżający jest tam oczywiście dostępny i najpewniej jego działanie w tymże kierunku jest silniejsze. My tu dzisiaj mamy Na Śliwki, a głównym zadaniem tego wariantu jest wygładzenie i na tym polu sprawdza się on fantastycznie, zapach, jak już wspomniałam także jest fantastyczny. Nic mi więcej nie trzeba. A jeśli będę potrzebowała więcej nawilżenia, lub czegokolwiek innego to z chęcią sięgnę po inne wersje balsamów Hagi. Ta marka skutecznie mnie do siebie zachęciła.
    dippy
    18 września 2024 o 22:22
    Kojący, cieknie pachnący
    Balsam w praktycznej tubce, wygodny do aplikacji. Bardzo szybko się wchłania, pozostawiając skórę gładką i odżywiona na długi czas. Mam sucha skórę, więc bardzo ważne jest dla mnie nawilżenie (nie natłuszczenie) i właśnie to dostałam ❤️ Zapach śliwki jest bardzo wyczuwalny, ale przyjemny. Utrzymuje się na skórze długo. Zdecydowany faworyt tego lata ❤️
  • 18 września 2024 o 22:03
    MUST HAVE BALSAM NA JESIEŃ ,IDEALNE WYGŁADZENIE
    Markę Hagi uwielbiam i kocham od wielu lat. Balsam idealny na jesienne wieczory piękny zapach otulającej śliwki przenosi nas do czasów dzieciństwa kiedy to zbieraliśmy śliwki węgierki z rodzeństwem potem piekąc z babcia placek zapach unosił się w całym domu ten zapach ah tak właśnie pachnie HAGI NA ŚLIWKI, musicie go mieć idealnie wygładza oraz nawilża i poprawia elastyczność skóry przy tym cudownie pachnąc. Produkt jest zamknięty w tubkę o pojemności 200ml,Balsam ma lekką, ale jednocześnie bogatą konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu na skórze. Dzięki czemu jest idealny do codziennego stosowania, nawet rano, ponieważ nie klei się i nie utrudnia ubierania się po aplikacji. Skóra od razu po nałożeniu jest miękka, elastyczna i przyjemnie nawilżona. Olej z pestek śliwki to jeden z najważniejszych składników balsamu. Jest bogaty w kwasy tłuszczowe omega-6 i omega-9 oraz witaminę E, które działają regenerująco, nawilżająco i wygładzająco na skórę. Dodatkowo ma właściwości antyoksydacyjne, co pomaga w ochronie skóry przed przedwczesnym starzeniem,a inulina wspiera mikrobiom skóry. Po regularnym stosowaniu balsamu skóra staje się wyraźnie bardziej nawilżona i odżywiona. Zawartość naturalnego oleju wspomaga odbudowę bariery hydrolipidowej skóry, co jest szczególnie istotne dla osób z suchą lub wrażliwą skórą. Balsam działa również łagodząco na podrażnienia, a skóra staje się miękka, gładka i pełna blasku. Dzięki obecności oleju ze śliwki, skóra dodatkowo zyskuje ochronę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi, co wpływa na jej ogólną kondycję i zdrowy wygląd. Bardzo polecam ten balsam dla osób poszukujących dobrego nawilżenia oraz przeniesienia się w dziecięcy czas.