Balsamy do ciała

Vianek Seria Różowa, Łagodzący balsam do ciała

kkdd22
    14 stycznia 2024 o 19:25
    Trochę słabe nawilżenie
    Kosmetyk ma lekką konsystencję, łatwo się rozprowadza na ciele i szybko się wchłania. Daje bardzo lekkie nawilżenie, dla mnie czasami za słabe, szczególnie w okresie zimowym, to trochę za mało. Skóra jest miękka i Nie podrażnia skóry, Zapach intensywny, dość długo utrzymuje się na skórze. Mi nie przeszkadza.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • delikatny zapach
    Wady:
    • słabe nawilżenie
  • 23 marca 2022 o 17:07
    Jak można nie kochać Vianka
    Tak, tak jak można nie kochać Vianka ???????? Ten balsam dostałam w pudełku od PureBeauty, myślałam ze to będzie takie bezpłciowe. A tu zdziwienie, szałowy zapach uwielbiam takie ziołowe zapachy, lepsze są niż te z duglasa. Konsystencja bardzo przyjemna, ciężko było rozsmarować, ale myśle ze w zimę to bez znaczenia. Przy regularności używania Go po kąpieli, miałam dużej miękka skórę, tak! W życiu takiej nie miałam delikatnej jak po tym cudzie! Dla mnie obłęd! Uznaje za zimowy hit mój !
    Zalety:
    • Nawilżał, dawał miękkość skóry, piękny zapach
    Wady:
    • Nie wchłania się
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 3 stycznia 2022 o 16:24
    Balsam do ciała
    Balsam przyjemnie pachnie, jest naturlany co dla mnie jest bardzo ważne. Dobrze nawilża, choć troszkę ciężko rozprowadza się na skórze. Jednak jak już się wchłonie to nawilzenie skóry jest bardzo dobre. Przynajmniej ja uważam, że należy do tych lepszych balsamów do ciała.
    Zalety:
    • Naturlany
    • Piękny wygląd opakowania
    • Dobry dozownik
    • Przyjemny zapach
    • Dobre nawilżenie
    Wady:
    • Ciężko rozprowadza się na skórze
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 3 października 2021 o 21:12
    Bez szału
    Balsam ma bardzo intensywny zapach co może niektórym przeszkadzać. Nie wchłania się tak szybko jak obiecuje producent. Trzeba trochę poczekać albo dłużej go rozsmarowywać. Jak dla mnie nawilżenie jest na takim średnim poziomie, mogło być lepiej.
    Zalety:
    • skład
    • szybkość wchłaniania
  • 29 września 2021 o 15:38
    Vianek, Łagodzący balsam do ciała
    Super łagodzi suchą i podrażnioną skórę. Od momentu, gdy wprowadziłam depilację woskiem, bardzo dużą uwagę zwróciłam na łagodny skład, który nie podrażni skóry już podrażnionej, będzie zawierał alantoinę, pantenol, ziółka o właściwościach łagodzących, itp. Balsam okazał się być strzałem w 10. Zapach jest intensywny i nie za bardzo przypadł mi do gustu. Jednakże jego konsystencja jest lekka, troszkę trzeba poczekać aby się wchłonął, ale za to bardzo przyjemnie rozprowadza się na skórze. Balsam łagodzi doskonale, wszystkie kropeczki po wyrwanych włoskach znikają w jeden wieczór co jest magią, bo wcześniej musiałam się z nimi zmagać min. 3 dni. Wg mnie bardzo fajny balsam dla osób ze skórą suchą, podrażnioną, łuszczącą się. Po nim moja skóra na kilka dni była na prawdę w dobrej kondycji. Poza tym balsam znajduje się w przepięknej, poręcznej butelce z pompką ułatwiającą aplikację. Polecam
    • łagodzi podrażnienia
    • nie podrażnia
    • poręczna butelka z pompką
    • odżywia skórę
    • nawilża
    Wady:
    • trochę trzeba poczekać aż się wchłonie
    • dla mnie zbyt intensywny zapach