Tusze do rzęs

Miss Sporty Fabulous Lash, Stretch It Mascara Wydłużający tusz do rzęs

Miss Sporty Tusz do rzęs - Fabulous Lash Stretch It Mascara Tusz do rzęs - Fabulous Lash Stretch It Mascara
Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Tusz do Rzęs 001 Black

Nasi użytkownicy zostawili 66 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 maja 2024 o 17:25
    Najlepszy, mój ulubiony!!!
    Zdecydowanie mój ulubiony tusz jaki kiedykolwiek miałam! Pięknie wydłuża rzęsy, delikatnie podkręca i pogrubia. Dla delikatniejszego efektu wystarczy 1 warstwa, a jeśli ktoś woli efekt wow (to naprawdę w moim przypadku jest efekt wow), 2-3 warstwy będą idealne. Tusz kupiłam właściwie z przypadku, kiedy wszystkie inne polecane mi się nie sprawdziły, głównie ze względu na bardzo niską cenę i od tego czasu nie zamieniałabym go na żaden inny. Na początku jest trochę mokry ale nie robi grudek, a po kilku użyciach konsystencja jest idealna. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • efekt wydłużenia
    • efekt podkręcenia i pogrubienia
    • intensywny czarny kolor
    • nie kruszy się i nie osypuje
    • nie skleja rzęs i nie robi grudek ani tzw. pająków
    • jest tani
    Wady:
    • brak wad!
  • 6 lipca 2023 o 20:14
    Świetny tusz na codzien, wydłuża rzęsy
    Tusz jest naprawdę dobry. Wydłuża rzęsy, pogrubia je, nie skleja i nie robią się grudki nawet po nałożeniu kilku warstw. Dobry do stosowania na codzien, bo nie daje jakiegoś efektu wachlarzu rzęs itp.. Intensywny czarny kolor, ale najważniejsze jest jednak jego działanie wydłużające, które naprawdę jest widoczne. Szczoteczka jest super, tylko ciężko nią wymalować rzęsy tuż przy kącikach oczu - nie zwęża się, przez co jest do tego za gruba. Na pewno jeszcze go kupię. Miesiąc temu się skończył, teraz używam innego, ale to tego wrócę.
    Zalety:
    • Rzeczywiście wydłuża
    • Intensywny czarny kolor
    • Nie skleja rzęs
    • Nie rozmazuje się
    Wady:
    • Szczoteczka powinna się zwężać, bo jest za gruba końcówka, by łatwo wytuszowac te krótkie rzęsy od strony kącika oka
  • 28 marca 2023 o 20:44
    Jest OK
    Tusz jest w porządku. Dobrze wygląda na rzęsach, chociaż pierwsze użycie może być trochę trudne i łatwo się nim pobrudzić ze względu na bardzo mokrą konsystencje, która po kilku użyciach jest już ok. Bywają dni, że się kruszy albo tworzy 'efekty pandy' pod oczami. Nie zauważyłam, żeby moje naturalne rzęsy stały się dłuższe, ale może za krótko stosuje.
    Zalety:
    • bardzo ładnie wyglądające rzęsy
    Wady:
    • nie do końca wygodny aplikator
    • czasami się osypuje i tworzy 'efekt pandy'
  • 5 marca 2023 o 12:49
    Jak najbardziej na tak
    Kupiłam ten tusz na promocji, w rossmanie za około 6/7zł nie licząc na cud, jednak on okazał się strzałem w 10! Rzesy są pieknie wydłużone, pogrubione i nie sklejają sie. Używam już go z 4msc i nie zamierzam narazie go zmieniać.
  • 7 września 2022 o 20:08
    Mój ulubieniec z Miss Sporty!
    Jest to tusz który jest ze mną praktycznie na codzień od wielu lat i za każdym razem jestem nim zachwycona! Jest naprawdę tani a potrafi zrobić efekt WOW! Rzęsy są bardzo wydłużone a dodatkowo używam jeszcze zalotki. Będę go kupować na pewno przez jeszcze długi czas!