Tusze do rzęs

L'Oreal Paris Volume Million Lashes Balm Noir Mascara Wydłużająco - pogrubiający tusz do rzęs

Loreal Volume Million Lashes Balm Noir Tusz do Rzęs
Loreal L'oreal Volume Million Lashes Balm Noir Tusz 8,9ML
L'Oréal Paris Volume Milion Lashes Balm Noir

• 7 marca 2025 o 7:19
    Precyzyjna silikonowa szczoteczka.
    Tusz posiada silikonową dość wąską szczoteczkę, która dociera do każdej rzęsy i je precyzyjnie rozdziela, wydłuża i pogrubia. Rzęsy są naprawdę pięknie rozdzielone lecz efekt pogrubienia jest naturalny. Jeśli marzycie o intensywnym looku to ten tusz tego nie zapewni. Nadaje się do lekkich makijaży tzw. Make up no Makeup. Tusz ma intensywnie czarny kolor. Opakowanie tuszu jest eleganckie, złoto-czarne. Tusz jest trwały. Nie odbija się na powiekach i nie kruszy w ciągu dnia.
    malazu
    12 lipca 2024 o 18:20
    Tragedia
    Najgorszy tusz, jaki miałam. Kompletnie nie wydłuża, ani nie pogrubia rzęs. Dodatkowo, bardzo ciężko się nim maluje rzęsy. Finalnie posłużył mi tylko do bardzo delikatnych makijaży, ze względu na to, że rzęsy po pomalowaniu wyglądały jak bez tuszu.
    NatStae
    2 grudnia 2023 o 18:34
    Okropny..
    Gdzieś czytałam, że to następca Feline.. bardzo daleko mu to tego zielonego odpowiednika.. Kupiłam ten tusz, bo Feline zostało wycofane ze sprzedaży. Od tego czasu ciągle szukam tuszu, który ponownie, tak jak wspomniany już Feline, zostanie ze mną na wiele lat. Niestety po raz kolejny się zawiodłam. Tusz ma ładną, głęboką czerń.. i na tym chyba koniec z plusami. Konsystencja niczym krem, niektórym z pewnością będzie odpowiadać, mnie z pewnością nie. Tusz obkleja rzęsy, zagęszcza je, ale NIE wydłuża. Moje długie rzęsy wyglądają na dużo krótsze niż są w rzeczywistości. Poza tym BARDZO się kruszy. Niesamowicie nietrwały produkt..
  • 5 września 2023 o 23:16
    Intensywna czerń i objętość
    Maskara przekonuje mnie swoją mocno napigmentowaną formułą. Jej kolor jest intensywnie czarny i prezentuje się bardzo elegancko. Formuła tuszu dobrze rozprowadza się na rzęsach. Szczoteczka jest dość grubsze i na początku mialam problem, żeby dotrzeć przy jej pomocy do tych najkrótszych rzęs. Z czasem nabrałam wprawy. Tusz jest wydajny. Nie osypuje się ani nie odbija na powiekach.
  • 12 marca 2023 o 18:48
    Idealne rozdzielenie
    Jedna z moich ulubionych maskara jeśli chodzi o szczoteczki. Tusz ma silikonową szczoteczke z drobnymi włoskami, które akurat w moim przypadku świetnie rozdzielają rzęsy u nasady. Jestem zachwycona efektem. Niestety na szczoteczkę nakłada się niewiele tuszu, przez co mało widoczny jest efekt pogrubienia. Sam w sobie tusz jest mega czarny, to jego kolejna zaleta. Świetnie się nią tuszuje dolne rzęsy i te króciutkie w kącikach oczu. Tusz się nie odbija i nie osypuje.
    Zalety:
    • mega czerń
    • silikonowa szczoteczka
    • świetnie rozdziela rzęsy
    Wady:
    • na szczoteczkę nabiera się mało produktu, przez co ciężko uzyskać efekt pogrubienia